Written by MICHAEL JACKSON

• 62 657
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Linz
Момичета, щяло да има нов процес, знаете ли нещо повече?

# 631
Здравейте, момичета!
Днес е РД на Парис! ЧРД, принцесо, бъди много щастлива!!
ПО повод на Лиза Мари и бракът им с Майкъл - и аз в последните дни съвсем случайно почнах да се ровя из нета за нея, да понауча това онова. Преди смятах, че бракът им е ала бала, само за имидж. Обаче ми направи много силно впечатление онзи момент, когато излязоха на музикалните награди и се целунаха - тогава Лиза така се беше вкопчила в Майкъл като малко момиченце го държеше срамежливо и си играеше с ръкава му, много сладко беше. И тогава си помислих, че може би наистина са се обичали....После почнах да гледам интервюто с Опра, след раждането на близначките на Лиза. Е, тогава я видях в различна светлина- като зряла жена; но не съм намерила време да го изгледам, а ми се струва, че там ще даде отговор на въпросите за брака им.

# 632
Привет.

Аз нищо не знаех за брака им, само знаех, че във видеото на You are not alone тя участва. Намирах я за много красива. После чух, че са се развели и дотам.

Скоро се зачетох повече за живота на Майкъл и съответно за брака им. В нета има много информация и интервюта по темата, но са на английски. Изгледала съм всичко. Не знам ти дали си се ровила в английски форуми и интервюта? От цялата събрана информация съм убедена, че бракът им е бил истински, а Лиса Мари е е била много влюбена в него.

Immortal_mjl Препоръчвам ти да изгледаш и интервюта с Даян Сойер с Майкъл и Лиса и после има едно само с Лиса след като вече са разделени.

И естествено това с Опра и Присила и Лиса през 2005 и след това само с Лиса при Опра през 2010. Тези 4 интервюта са ключови, за да се разбере точно какво се е случило .

# 633
  • BG

Едва ли някога Крис Браун ще прежали Майкъл....

Няма да посочвам приликите, сами ще ги забележите веднага!  Peace

Chris Brown - Fine China

# 634

УАУ! Дъщерята на Майкъл Джексън е неузнаваема
http://mamita-bg.com/2013/03/08/uau-na-maikal-djeksan-e-neuznavaema/

# 635
  • София
The man behind the throne-Complete Michael Jackson Part (The Passionate Eye, CBC)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7h9X9xa9VYs

# 636
Момичета привет.

Проучих много подробно брака на Майкъл Джексън и Лиса Мари Пресли и особено Лиса Мари като човек. Исках да разбера мотивите за раздялата им и какво се е случило след това с нея.

Не знам дали знаете, че двамата са се срещали дори и след развода, тя го каза в интервюто при Опра. Също след края на брака и връзката им, тя започва да пише текстове на песни и започва нейната певческа кариера. Първият албум много точно описва емоционалното състояние, в което е била след раздялата си с Майкъл. В интервюта не се изказва много ласкаво за него, но просто си личи, че това е една наранена жена. Чак в интервюто при Опра през 2009 тя признава, че разводът й е бил много голяма грешка и глупав ход от нейна страна.

Лиса Мари и до днес не е забравила напълно Майкъл , , личи си, че той е бил много специален човек за нея. Н а гроба му тя поставя саксия с слънчогледи и каменна плочка с надпис I will love you eternally. LM.

В последния й албум отново има песни посветени на Майкъл. За албума си, тя казва, че този албум е най-личният й и думите в песните сами говорят , само хората трябва да слушат.

Пускам ви три песни, посветени на Майкъл .

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 18:42 от daizy_g

# 637
# 638

Умишлено слагам клипове с текстовете на песните. Заслушвайки се в думите човек разбира емоционалната тежест на тези песни. На мен Just a dream ми е любима.

Приятно слушане.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Ще се радвам да с;поделите впечатления.
   bouquet  bouquet

ПП
.  Ако някой има проблем с превода на текстовете да каже, ще се постарая да помогна.

# 639
Oтносно връзката на Лиса Мари и Майкъл, доста неща изчетох - книги,статии ,гледах интервюта...
Мисля, че връзката им е истинска и искрена   и много ме е яд ,че се разпадна.Сега всичко може би щеше да е различно.Много фактори са повлияли за това - хора ,събития, емоции.Поне аз такива изводи си направих.
А ето на каква снимка попаднах преди дни - MJ + LJ 5.26.1995- отбелязват 1г от сватбата си  Two Hearts

# 640
  • София
Recording Engineer Bruce Swedien records tribute to Michael Jackson
http://www.legendarymichaeljackson.nl/news/recording-engineer-br … -michael-jackson/

ето и текста:

'Timeless'
From the album 'Another Roller Coaster'

http://im4mj.blogspot.com/2013/04/timeless-beautiful-tribute-to-michael.html

All these memories, keep washing over me
Every time I hear your songs
All of these melodies keep coming back to me
Even though I know you’re gone
There may never be, a brighter star in our galaxy, to come along

Five years old and brave when you stepped on that stage,
You owned it like a man
But your future didn’t tell, fame would be your prison cell,
That few could understand
Keeper of the dream, it never seemed, like your feet ever touched the ground
Out of sight out of mind, won’t happen this time, cause timeless always stays around

Named the selfless King, but was it worth everything, to give your innocence
Could it be the crown that finally weighed you down, in the end
So many cried when you left too soon
But now you’re free, to walk upon the moon.

Keeper of the dream it never seemed that your feet ever touched the ground
Out of sight out of mind, won’t happen this time
Cause timeless always stays around
All these memories keep washing over me

Even though I know you’re gone
There will never be a brighter star in my galaxy to come along
There will never be a brighter star in my galaxy to come along

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 20:58 от valya61

# 641
# 642
И аз мисля, че Лиса Мари е имала положително влияние върху него и можеше и да се избегне този край.

Мен това, което ме впечатлява е силата на тяхната любов. Или по-точно тази на Лиса Мари. От това, което съм гледала от нейни интервюта през годините, просто си личи, че тази жена  не го е преживяла или забравила. И се усеща едно съжаление, защото самата тя е сложила край на техния брак. Тя си го каза при Опра, бракът й с Майкъл е бил една от най- връхните точки живота й, когаято се е чувствала най-щастлива и подаването на молба за развод е била много голяма грешка от нейна страна.

Както тя каза, чак след смъртта му е осъзнала всички тези неща, Понякога за съжаление, чак когато изгубим нещо или някого, осъзнаваме какво сме имали. 

# 643
# 644
  • MJF
valya61 Hug ще прочета интервюто.
Я вижте и чуйте как са се вдъхновили тези момчета KPOPSTAR Season 2 - Billie Jean

Общи условия

Активация на акаунт