Кюретаж и забременяване след това - 35

• 27 604
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Затова сме тук, мила!  Hug

# 676
  • София
Близначе, при мен също първият цикъл беше доста обилен, вторият беше може би малко по-обилен от обикновено, но съвсем не като първия, нормално е да се доизчистваш, обикновено затова викат на преглед чак след като мине един цикъл.

Ники, браво за добрите резултати  Hug

Лили, ох, знаем ги тези притеснения  Sad Слушай доки, почивай и всичко ще е наред  Hug

Табеа, Тони много сте сладки  Hug

Тони, ах, какво хубаво коремче си имаш  Grinning А моите колеги, поне не всички, още не знаят, че съм бременна защото с подходящи дрехи все още не ми личи и днес като казах на една колежка, че съм почти в 6-ти месец тя направо не можа да повярва  Joy

# 677
Близначе, и при мен първия беше дота по обилен от обикновено и по дълъг малко.
Днеска се улелих за втори път и почва по нормално от предния, така че явно ще е по нормален, но ще видим де.

Тони мн сладко куремче  Hug
По често слагайте снимки от куремчета за да Ви се радваме  Hug
Никито браво за хубавите резултати. Абсолютно ли нищо не си правила за наличния хпв? Интересно, как се е самопочистило. Питам, защото моята най-добра приятелка вчера са и казали след тест  че има койлоцитна дисплазия. Тя милата доста с е шашнала. Четох малко, ама още не съм мн наясно за този проблем. А иска ми се да я успокоя по някакъв начин.

# 678
Маре, правих, правих - на два пъти са ми горили петна с предракови клет. изменения и съм правила курсове на лечение с изопринозин. Отделно се следя често. Иначе имах преди време и кондиломи, тях пък с кондилин оправих, абе чудно..но да не се отчайва тя, ами да си слуша лекарите, или ако се съмнява да търси 2ро мнение Simple Smile Hug

# 679
Ники, браво за резултатите, а дано не дочакаш вече тоя месец Rolling Eyes а моя преглед показа, че отивам към секцио, обаче честно казано на никой нищо не съм казвала и няма и да си вдигам тел вече и да се срещам с хора Laughing, щото категорично вече ми писна да ме поучават да пробвам нормално, пък ако не станело те пак щели да ме срежат ooooh! въобще...не се ли умориха незнам ooooh! като са толкова големи разбирачи, повече от лекарите да са станали гинеколози в крайна сметка, амаха! Laughing

Тони, много ти отива коремчето Flutter

# 680
blizna4e нормално е първият цикъл да е по обилен и по болезнен, но чак два пакета нощни превръзки за ден ми се струва много, според мен се консултирай с доктор. Самоо да вметна че вторият си беше нормален.

# 681
nikitto, браво за добрите резултати, само така!  Hug Heart EyesА за нечакането  Flowers Four Leaf Clover.
tedy_e , те същите, които ти надуват главата за нормалното, после ще започнат същата песен за кърменето, а след това за захранването, отглеждането.....   Laughing ...умора за такива неща няма.

# 682
Бейсисче, какво стана с твоя преглед, забравих кога беше Embarassed а си абсолютно права и за кърменето и за всичко, и на това се наслушах, но ме поразява факта че казвам- не искам да говоря за това, не ми се слуша и то пак...

ПП качих няколко снимки на китки в албумчето, щях да кача още ама всички са много прашни и най- рано утре ще мога да ги измия, днес милото ще кърти последните хоросанови процепи в панелчето и почваме да приключваме дето се вика Blush

# 683
Тони, страхотна си!  Heart Eyes
Ники, браво за резултатите! Айде сега вече без лелки, а?  Naughty
Светле, и моята плацента е предна. Рових в нета, ама не можах да намеря каква е разликата между предна и задна (освен местоположението, де  Mr. Green). А за 3Д-то...ние сме го гледали 2 пъти вече така...ама сигурно защото е малко още, не знам.  newsm78
Близначе, доколкото знам е нормално да е по-обилен. Неприятно, но ще мине!  Peace
Теди, то не останало брееее! Много ти се радвам! Направихте ли главните покупки вече?  Mr. Green

При мен се обаждат едни тъпи болки в корема тези дни от време на време. Предполагам може да е от разтягане на матката, т.е. дано е така.  Praynig Даже снощи пих едно но-шпа. Като се посгъна малко и усещам нещо, което все едно ми убива в корема. Вие усещалили сте или си въобразявам?  Embarassed Вече си чакам прегледа на 21ви с нетърпение, честно!  Whistling

# 684
Тедд, съжалявам да чуя за секцио   Hug , пък макар и неокончателно. Реших да се запиша на ЖК при нашата си Док /аман от експерименти по здравна каса #Cussing out/. Това е животът ми и този на бебенцето в крайна сметка.

За на чина на раждането -при всеки е различно. Мога само да завиждам благородно на жените родили нормално и без усложнения! /И на тези, кърмили без проблем -също!/ Аз нямах този късмет. Имам само едно нормално раждане, беше седалищно тежко и продължително, с ред усложнения в хода на раждането. Въпреки всичко буквално на втория час си бях отново аз /душ, тоалет и прочие без чужда помощ/, мина и забравих. Преживяла съм след това секцио два пъти. Нашата Док е много добра в това и белегът ми изглежда като един /и двете са при нея/, няма сраствания в матката или др. усложнения недай си боже. При все това, за първото секцио не ми се споменава изобщо. След второто се възстанових много бързо , но нямам по-кошмарни часове в живота си от тези след операцията. Не знам как ще се разберем с Док този път , рано ми е още да мисля за раждане и кърмене, но определено ще искам от нея да направи чудеса, като нормално раждане след две секцио  Mr. Green например.
Светле,   bouquet ти си герой! Как така не ти личи бе жена?! какви са тия дрехи, какви са тия тайни!? Моят корем си хвръква издайнически напред още в 8-9 г.с. и иди че го гълтай -не става.

# 685
blizna4e спокойно мила и аз съм същото положение днес. То по принцип съм с големи болки и съсиреци винаги първия ден, ама като направя равносметка за деня май наистина си е по-силничко този път. Явно е нормално. Но и предпочитам да е така само и само всичко да се изчисти напълно. Даже ми беше странно по време на самия спонтанен колко слабо ми е кръвотечението и имах съвсем малко съсиреци и не знам как толкова бързо ми се изчисти организма Confused
Днес ми се обадиха от Геника и ми казаха, че резултатите от тромбофилиите ми са нормални, ама все още не съм получила мейл и не смея да се похваля докато не видя черно на бяло. Да го пращат по-бързо вече. Аз малко си ревнах одеве, позволявам да ми пратите някоя тупалка. Ама половинката ме ядоса страшно много и хормоните ми се разбушуваха и това даде резултат. Иначе цял ден стискам и не мрънкам боли не боли, опитвам се да му се радвам на тоя цикльо и да се убеждавам как ще ми е за последно и другия месец няма да го има.
lili 7 всичко ще е наред мила само вярвай силно в това и не си вкарвай лоши мисли в главата. Трудно е знам. Аз като си спомня онези моменти, в които много ме бяха изнервили и всячески се опитвах да се успокоя безуспешно и като си помисля, че всичко това може да си е дало думата....просто вече такива пердета съм си пуснала, че нямам намерение нищо от тук нататък да ме изкарва извън релси и да рискува здравето и живота на бъдещето ми дете.
nikitto честити хубави резултати Hug
Момичета събирайте сили за luvbed упражнения, че усилено работя върху всеобщото "обебване" на всички вас и имам хубави предчувствия за следващите няколко месеца. Дано даде резултат, както някои неща, които взеха да се случват.
Утре ще ходя да ме боцкат за щитовидните дано малко са се нормализирали. Ама не ми се чака вече за тях, че искам да ходя с всички изследвания до сега при док да ги види и ако има още нещо за правене да казва. Стискайте палци да не ми травмират пак вените, че тъкмо са се пооправили малко.

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 20:48 от Lyne

# 686
Lili, кога си пак на преглед- хубаво си решила за ЖК-то, бебчо е най- важен, аз щото съм всеки понеделник...може да се засечем някой път Blush ако видиш буре да накуцва- аз съм hahaha а за мнението й за раждането, думите й бяха 'може и да пробваме, ама ще е тежко и мъчително за всички...а до един момент мога да контролирам и ако се усложнят нещата да те придвижим към секцио, обаче тръгне ли да излиза и там запре ли се не искам да му правим главата краставица Rolling Eyes......' да не ти обяснявам в детайли- знаеш какво е казала предполагам Laughing и засега запазихме дата, но пак ще следим...щото тя сега е голяма, аз съм малка, а ще расте още, да е жива и здрава и така Laughing единствения човек всъщност, който с 2 ръце ме подкрепя и даже ще се радва че е било секцио е една приятелка, която именно при нея е раждала второто си дете след кошмарно първо нормално раждане, та от нея имам уверението че съм в добри ръце каквото и да става Blush сега пък друга буца ми е в гърлото...то няма угодия- дали да е спинална упойка или да спя Embarassed и то най- вече защото ме е страх от спиналната hahaha абе не ми е лесно, не отричам Hug

Златенце, ма ние още сме си в ремонт, тъй де- онзи ден го почна мойто мило hahaha даже сега си маже дупките, а аз само му правя компания, а иначе сме складирали в една стая колички, кошари, вани, дрешки.......и общо взето незнам какво още ще ни трябва но мисля другата седмица да попрегледам какво имаме и да сравня със списъка и да му го връчвам като родя да ходи да пазари Wink

# 687
Ех, че хубаво, Теди! В крайна сметка дали нормално или секцио - важен е крайният резултат!  Peace Така че според мен послушай съвета не докторката, тя знае най-добре. Аз съм бебе родено секцио  bowuu, майка ми се е мъчила 24 часа с 1 см разкритие доколкото знам...И накрая е нямало как. Хайде да снимаш нещата и да покажеш да изплакнем окото.  Blush

# 688
  • Пловдив
Близначе, нормално е МЦ да е по-обилен след кюретажа.

Тони, страхотно коремче  Heart Eyes Много ти подхожда  Hug

Никито
, прекрасни новини  Peace

# 689
  • София
Златенце, принципно си е нормално да е предна или задна, на 3D ни я пускаха и на нас, но не изглеждаше много добре - как да го кажа, изглежда малко на бучки и дупки  Joy А в Марковс въобще не пожела и да пусне 3D-то, каза че все едно да ме гледа с ехографа през възглавница на корема ми  Joy При теб може и да е по-различно разположена, да има начин да се насочи ехографа да не минава през нея, знам ли  newsm78

Теди, хич не им обръщай внимание на тези  #2gunfire Няма значение как ще родиш, важното е всичко да е наред и с двете ви  Hug  Докторите все пак за това са учили, за разлика от разните многознайни лелки. В тази тема сигурно сме тези, които най-малко се страхуват от раждането, само да е около термин, независимо по какъв начин, заветната ни цел е да стигнем до него.

Лили, със секцио или не, всичко ще се нареди, сигурна съм Hug А аз нищо не си присвивам, просто нося по-широки дрехи и не личи, този път умишлено не исках никой да разбира, че съм бременна, е, вече не го крия, ама на, сега като им кажа пък не ми вярват  Joy

Lyne, като те боднат просто притискай след това с памука поне 5 мин. и няма да имаш проблеми с вените  Peace Е, стига да не ти се падне някоя много некадърна бодачка, но по лабораториите са рядкост такива, повече по болниците се подвизават разни стажанти.

Общи условия

Активация на акаунт