Отговори
# 585
Момичета мед може ли да се яде?Много ми се яде,но незнам дали е позволено.

# 586
Не виждам причина да не ядеш мед  Peace

# 587

Аз си мисля, че няма проблем да се яде мед. На мен дори лекарят ми каза всяка сутрин да пия чай с лъжица мед заради запека.

Ето тези упражнения мисля да опитам, но след седмица две - да мине гаденето и да съм сигурна, че няма болки   Rolling Eyes

http://www.letsgym.com/2007/02/12/gimnastika-za-bremenni-nagledno/

# 588
  • София
loras - и аз за тези имах предвид... от ноемврийската тема ги правят жените и са доволни  Peace
внимавай с чайовете! само сигурни билки пий, а както вече уточнихме тук - через, зелен и плодов не са подходящи, защото в плодовите слагат черен  Peace

А за мед - в малки количества няма проблем, но се води алерген, така че не прекалявай Simple Smile

# 589
  • София
loras много благодаря за линка с упражненията! Ще се мобилизирам и аз да ги започна, поне в почивните дни. През седмицата няма да ми се получи, и без това ставам в 6, в 5 едва ли ще успея  Rolling Eyes Като гледам, са снимани на яз. Батак, може да отида и аз да направя една фотосесия там като се оправи времето  Laughing
emzi ами с детенцето още по-добре! И  още една мама от източните квартали  Sunglasses Аз нямам претенции за час, може следобяд 16 -17ч.? Имам предвид да са се наспали дечицата ви...

# 590
  • София
но къде да бъде срещата? и за 02.06 ли?
Ако се съберем много хора, трябва и да се запази някъде май ...

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 13:00 от Brayda

# 591
Зелен чай пък защо не може?

# 592
  • София
*_*_lana_*_* - Прочети това Wink
http://gotvach.bg/n5-3690-%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D … D0%BE%D1%81%D1%82

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 13:09 от Brayda

# 593
Не се отваря Rolling Eyes Зачудих се. Той пък е богат на антиоксиданти и много полезен newsm78

Момичета, мечтая си за топла вана... Heart Eyes Дали вече не може да си позволяваме такъв лукс. Направо копнея в това студено време.

# 594
  • София
Оправих го Simple Smile

Какво му е луксозното? Аз си се къпя с топла вода, не много много гореща, но е топла... какво ти пречи да си напълниш ваната и да се цопнеш?

# 595
Как сте момичета? Много полезен линк с упражнения сте дали , ще взема да се възползвам  Grinning
Относно ваната и аз мисля , че няма проблем , както и за меда - аз ядях като ме болеше гърлото преди около 2 седмици.  Peace
Вие пиете ли витаминчета ? Аз имам чувството, че от тях ми се хапва повечко  Grinning

# 596
  • София
Витамини не пия, лекар не ми е предписал и дано не се наложи, че достатъчно си пълнея и без тях, а и бебето си отговаря на седмиците  Blush  Heart Eyes

# 597
Постоянно излиза "рекламен спам" Както и да е...Копирам случайно инфо за тия, които обичат зелен чай с лимонец като мен Mr. Green Зеленият чай е добра профилактика срещу много заболявания, в това число и от някои видове рак, но в същото време е способен да повиши риска от вродени дефекти при новородените, ако се употребява от жените в периода на зачатие или бременност. Изследователската група от центъра "Хуан Инес" в университета в Мурсия, Испания (Universidad de Murcia) установи, че зеленият чай възпрепятства усвояването на фолиевата киселина, необходима за нормалното развитие на плода. Дори 2-3 чаши дневно са опасна доза, твърдят специалистите и препоръчват на бременните вместо чай да приемат минерална вода или натурални сокове. zdrave.bg При това положение отивам да направя един шипков и се мятам във ваната Laughing

# 598
Beeps ,  и аз съм от планинарките- ако бременността ти върви добре няма проблем и високото изкачване-даже е полезно,защото организма произвежда огромно колич. червени кръвни телца,които иначе е много трудно да си набавиш в организма Peace това ми го каза хижаря на Иван Вазов хижата- с предната брем. ходих на вр.Ком в 3-тия месец като бях,
рила - 7-те езера , предела , х. иван вазов, яз.калин , вр.отовица-това в 5месец като бях ,
и в края на 6-тия качих вр мусала -това ми беше мечтата -да кача коремчето на мусала да се надишам с чист въздух  Crazy
тогава и 2 пъти ходих на море, като 2-рия път бях на палатка без никакви условия Mr. Green

Малкия като беше на 6месеца го водихме на 7-те езера в слинг беше ,но вече много ми тежеше и много се смъкваше и не ми беше удобно.
Та за градски разходки количката си е най-доброто , а за планински преходи и места без достъп на автомобил-определено слинга е страхотен !
за тази год си купихме раница за носене на дете -те са от 6м./да може да седи/ докато стане 30кг детето и мислех да обикаляме пак планините с малкия,но да видим дали ще успеем да се справим с багажа.

днес бях на ЖК -всичко е ОК   Praynig - може да ме запишете вече на 1-ва стр. с термин 4 декември -2-ра бременност , на 28г съм

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 14:57 от RikaRurika

# 599
От шипковия да не те хване запек  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт