Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава BHS и как се извършва?
Какво предизвика безпокойството на dream78m и как може да се успокои?
Как се изчислява обезщетението за майчинство и какво трябва да имате предвид?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава BHS и как се извършва?
-
Какво предизвика безпокойството на dream78m и как може да се успокои?
Dream78m изпитва тревога относно потенциалното въздействие на нейната паника върху бебето. За да се успокои, тя може да се консултира с акушерката си и да избягва стресови ситуации. Освен това, тя може да използва хомеопатични успокоителни като Nevroheel и да участва в дейности, които я карат да се усмихва, като разходки, пазаруване и срещи с приятели.
-
Как се изчислява обезщетението за майчинство и какво трябва да имате предвид?
-
Какви са резултатите от БХС и какво е мнението на форума за тях?
-
Какви успокоителни са безопасни за употреба по време на бременност?
Искам да съм подготвена... но не ми се струва редно за епидуралната упойка по време на нормално раждане да я спират посредата на всичко... не е ли редно да е от началото до края!?

след като родих бебо и плацента - докторката ме пита искам ли упойка ,докато ме шие - а аз гордо и смело и викам-неее,каква упойка бе ,аз родих и нищо ми нямаше та сега ли ще искам упойка .....
това си беше болка наистина,но за капак накрая пак десерт от нахакване обилно с йод ....... тотален шок е това чудо на медицината....
Брайда, епидуралната упойка се слага като получиш разкритие 3-4см. Спестяваш си болките от контракциите. Самото излизане на бебето е нищо в сравнение с тях. А и ако се наложи епизиотомия, също те обезболяват. Може би към края намалят упойката, за да усетиш напъните иначе как ще контролираш напъването. Но те слагат друг аналгетик и някакви зверски болки като жените в миналото няма да има. Не се притеснявай. Нормално раждане с епидурална упойка е най-щадящият метод за мен. Дано просто всичко да върви нормално, да си върви разкритието с контракциите и обикновено за около 5 часа бебчето е налице. Колкото и висок да е прагът на болка щом мотивацията е налице всичко е ок