Какви са вашите проблеми с детските градини?

• 29 861
  • 271
  •   2
Отговори
# 105
Здравейте ,мами Simple Smile Не съм много сигурна дали е тук мястото, но дано съм на прав път  Laughing Да кажа,че детето ми е на две годинки и от една седмица е на детска градина,нооооо.....имам проблем Sad днес ми се обадиха да ида да го взема по-рано,защото не ще да заспи- какво беше учудването ми ,когато влязох в спалното им и ...всички прозорци отворени широко...другите дечица вече спинкат, после децата били със сополи  Sad имам ли право да изкажа несъгласието си, имам ли право да изисквам да ги затварят( то едва ли ще ме чуе някой) ,но все пак newsm78... Благодаря ви предварително,но се притеснявам за здравето на детето си !  Hug

# 106
  • Mars Hotel
Не знам къде си ти, но тук е 30 градуса.
Аз лично предпочитам да спят на отворени прозорци, отколкото да се задушават в помещението.

# 107
Не знам къде си ти, но тук е 30 градуса.
Аз лично предпочитам да спят на отворени прозорци, отколкото да се задушават в помещението.
Да, и при нас е топло , не чак 30, но е топло, подухва вятър...притеснява ме факта , че всичките са отворени, насреща е отворена вратата ( става течение ) малкото никога не ми е спало на отворени прозорци, най-малкото на течение, нима няма да намръзне ,след като спи под прозореца и от една страна му духа в главата , а от друга в крачетата ... ?

# 108
  • Mars Hotel
Те не са ли завити?
Освен това, докато децата спят е удобно време да се проветри помещението. Може прозорците да са били отворени само за десетина минути.

# 109
Завити са онези,които могат да спят покрити с нещо Laughing На мен ми е ясно,че е добре да се проветри там,дето спят, ама защо не го правят докато децата са навън примерно... то е ясно,че не само моето е под прозореца ,но...дали аз се престаравам повече..дали не се страхувам прекалено много,че ще настине докато спи на отворения прозорец...  newsm78

# 110
  • Mars Hotel
Нали точно това се опитвам да ти кажа? Laughing

Все пак, ти си познаваш детето и знаеш доколко е податливо на настинки.

# 111

Абе...податливо е милото, ама ще му се наложи да свиква  Simple Smile може би в началото ще поседим повече вкъщи ,ама дано не му се отразява чак толкова зле престоя там ! Ама като знам и краката му как се потят и как едва ли някой ще се сети да му смени чорапките, въпреки многобройните подсещания... Мисълта ми беше дали съм в правото си ,ако нещо не съм доволна да направя забележка, дали имам това право ?

# 112
   За изисквания и забележки абсолютно имаш право и не се колебай.

Но по въпроса с проветрението не е ефективно, по добре да проветряват, че с тия селектирани шамове дето ги развъждат там, способни да натръшкат цялото семейство, само проветрение е спасението.

# 113
  • Пловдив

Абе...податливо е милото, ама ще му се наложи да свиква  Simple Smile може би в началото ще поседим повече вкъщи ,ама дано не му се отразява чак толкова зле престоя там ! Ама като знам и краката му как се потят и как едва ли някой ще се сети да му смени чорапките, въпреки многобройните подсещания... Мисълта ми беше дали съм в правото си ,ако нещо не съм доволна да направя забележка, дали имам това право ?
Не прекалявай. Има 25-30 деца. Имат планирани занимания, програма, не е да гледаш едно и час по час да му проверяваш чорапите.

# 114
Ааааа,не,не - не съм искала от никой да му сменя чорапите днес сто пъти, казала съм ,че преди да легне е добре да му ги сменят, че и аз да легна с мокри чорапи, отвит...ела ме виж после !

# 115
  • Пловдив
 newsm78 Аз си мисля, че спят боси Rolling Eyes

# 116
Хм... за да ме шашнеш ли го казваш или си чула , че има такава практика ... оф, май спамим темата  newsm78

# 117
  • Бургас
Хм... за да ме шашнеш ли го казваш или си чула , че има такава практика ... оф, май спамим темата  newsm78
Маце,бъзикаш ли се или настина казваш,че детето ти спи с чорапи?

# 118
  • Mars Hotel
Чакай, чакай. У вас детето с чорапи ли спи?

# 119
И от мен донякъде продължава спамът, но настинката е вирус. Проветряването може само да помогне. От течение никой не хваща "настинка", не знам защо е толкова популярен този мит в България. И колкото по-леко свикнат да се обличат и спят децата, толкова по-добре за тях в дългосрочен план. В тази връзка проблем в много от детските заведения според мен е поддържането на твърде високи температури през зимата, както и неизвеждането на децата, защото било студено. Надявам се да не ми се разсърди Стефи, но чорапи на тези температури - ето това е рецепта за повечко разболявания в бъдеще.

Общи условия

Активация на акаунт