Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya ~ стари участия и нови проекти на актьорите ~ 43

• 34 013
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Джемиле покани Али да остане за вечеря, той е толкова щастлив, прекрасни са двамата заедно, но само докато почукаха на вратата и Али започна да кърши ръце, притеснява се сякаш от децата..

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 21:36 от sani_10

# 76
Това чело направо ми къса сърцето, толкова красива  музика.......

# 77
Тия гадняри така развалят картинката..... box

# 78
За първи път е поканен на масата.....Колко е щастлив  Hug Hug Hug Hug Hug

# 79
За Карото ли говориш...Много ми неприятна в този епизод...Държи се като каруцарка.... Joy Joy Joy Joy Joy

# 80
Егати поканата.... направо ..... и на мен ми приседна манджата на Джемилейка Rolling Eyes

# 81
За Карото ли говориш...Много ми неприятна в този епизод...Държи се като каруцарка.... Joy Joy Joy Joy Joy
Е, то за кого  друг да говоря, за Каро и компания #Cussing out Няма ли да дочакаме възмездие за тия newsm78 #Sniper #Sniper #Sniper

# 82
Супер, супер!!! Ей го моя щастлив Али!!!
Сонер и Айлин също! заслужени благодарности към Тарик и Гюляй..
Това си е затишие пред буря, вярно е Мамче, обаче след толкова ядосване си е направо супер

# 83
Егати поканата.... направо ..... и на мен ми приседна манджата на Джемилейка Rolling Eyes
Много си критична...все пак е нещо...но ми се струва, че ще бъде късно.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 84
Супер, супер!!! Ей го моя щастлив Али!!!
Сонер и Айлин също! заслужени благодарности към Тарик и Гюляй..
Това си е затишие пред буря, вярно е Мамче, обаче след толкова ядосване си е направо супер
Да Сани, направо мехлем за душата е епизода до сега....Но стоя непрекъснато на тръни...сякаш нещо ще развали магията.....
Ето Айлин хвърля бомбата....Али как  гледа Айлин  Hug Hug Hug Hug Hug И тя сякаш на него обяснява....Джемиле се ошашка..... #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyАйлин май им каза какво й е казал Сонер....

Аааа серенада  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да не би Сонер да е дошъл да иска Айлин.....

Ще гледаме до финала две сватби и .....едно погребение....

# 85
Напълниха ми душата....Страхотна сцена  Hug Hug Hug Hug Hug....музиката прекрасна  Hug Hug Hug Hug

Ето пръстена, Сонер на колене Супееееееееееер  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 86
Айлин и Сонер ме просълзиха....Сълзи от щастие.....Защо бяха тези мъки...Красота!!!!!Страхотно беше  Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 87
Момичета, виждали ли сте до сега толкова щастлив Али  txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 88
Хакан на къде ли ще поеме....Колко е нещастен  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 89
Момичета, виждали ли сте до сега толкова щастлив Али  txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves
ДОЧАКАХЕ МАЛКО КРАСОТА И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 22:10 от temenuzhena

Общи условия

Активация на акаунт