Турските памперси - мнения

• 21 461
  • 25
  •   1
Отговори
Здравейте,
от няколко дни се ровя из нета, търсейки изгодни памперси  Simple Smile
за сега, като че ли най-евтини са турските и по-точно като марки evy baby, can bebe, prima и molfix (последните ги не съм сигурна турски точно ли са, то там много ги обичат). Всичките са на много изгодни цени, даже прекалено изгодни та затова започнах да се съмнявам дали са качествени.
Нямам никакъв опит с памперсите и затова горещо моля да споделите опита си, ако са ви попадали Simple Smile
или пък ако знаете някоя друга по-евтинка марка  Grinning Rolling Eyes

# 1
 С удоволствие споделям - дъщеря си я отгледах почти само с Молфикс. Страхотно попиват и никога не са изпускали. В сравнение с Памперс бяха по-меки. Никакви проблеми не сме имали. С удоволствие чета, че още ги има. Стига да не са ги развалили - купувай смело  Peace

# 2
  • Под гъбата
Работя в детски магазин и изброените марки са ни най масово продаваните памперси. Памперс е лидер между тях, но напоследък поради финансови причини майките масово минават на по- нисък ценови клас пелени.

# 3
Работя в детски магазин и изброените марки са ни най масово продаваните памперси. Памперс е лидер между тях, но напоследък поради финансови причини майките масово минават на по- нисък ценови клас пелени.
В кой магазин работиш, защото аз памперсите дотук само онлайн ги намирам Simple Smile малко реклама Wink

# 4
На мен лично не ми харесват, всичките съм ги пробвала.Като се роди детето се бях запасила порядъчно с 4-5 пакета Молфикс, купувани от Турция.Те бяха хубави, но на по-късен етап нещо ги развалиха и всеки памперс ми пропускаше.Еви бейби не са лоши, но според мен са умалени и много силно миришат на лосион, което може да е проблем за алергични бебета.
Известно време ползвах бялата прима, много хубави памперси, но й вдигнаха цената и респективно намалиха бройката и реших да купувам вече само памперс - мега пакет.

# 5
  • Бургас
Още, когато моето дете беше съвсем мъничко, купихме Evy Baby (след като се подсече от Pampers). Нямаше никакъв проблем с тях и продължихме да ги купуваме. До скоро, защото в магазина, от който ги взимаме, спряха да зареждат тази марка.
Сега минахме на оранжевите Pampers.

# 6
Оранжевите не са хубави, много пропускат, само един път съм вземала, не съм доволна

# 7
  • Бургас
Оранжевите не са хубави, много пропускат, само един път съм вземала, не съм доволна

Няколко пъти пропуснаха, да. Наскоро не са.
На мен ми харесват, защото са най-тънките памперси, които знам.

# 8
  • UK
Аз въртя Памперс и Молфикс, Памперс не ми харесва как са ароматизирани, мирише ми на много неприятно сутрин, когато памперсът е престоял и препълнен, няколко пъти в началото си мислех, че не само е пишал, а е вършил и други неща вътре. От Молфикс съм доволна, но те са по-плътни, доста по-дебели ми се струват, много мои познати майки се оплакват, че доста спарвали и сега когато вече са жеги ги избягвам. Оранжевите Памперс не съм пробвала, щом казвате, че са по-тънки ще пробвам.

# 9
Къде има Prima в София. Не ги намирам никъде. Купувала съм ги само от Стара Загора и ми харесват, защото са доста тънки. Цената им беше прилична преди около 8 месеца като купувах за последно.

# 10
  • София
Аз купувам от Лидл Toujours, които въпреки френското си име се правят в Турция. № 4 са по 32 ст. бройката. Доволна съм от тях, и без това в яслата искат по 3 на ден, така че ще издържат във всички случаи. Иначе като издържливост фаворит са ми Памперс.

# 11
Къде има Prima в София. Не ги намирам никъде. Купувала съм ги само от Стара Загора и ми харесват, защото са доста тънки. Цената им беше прилична преди около 8 месеца като купувах за последно.

Има един магазин на Пирутска 3... За други в София не знам. Иначе трябва да отварят скоро и някакъв в Овча купел 2, някъде около бл.30, мисля, че и там трябва да има, но не съм сигурна

# 12
  • Пловдив
Аз за яслата взимам Evy Baby. Сменят им памперса на 2-3 часа, без значение дали е вършена работа в него или не, затова търсих възможно най-евтиния вариант Mr. Green
За цената си са повече от идеални newsm62

# 13
От известно време сме на турските Памперс -за сега жълти и оранжеви съм взимала и съм повече от доволна.Нямат много общо с тези на нашия пазар(може би само външния вид) и най-важното не пропускат!За цената да не говорим  Simple Smile

# 14
Днес в Лидл видях пак някакви турски памперси "Sleepy" . Някой ползвал ли ги е? : Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт