Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 107

• 23 787
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Поздрав за всички мами тук:hug:,, с нещо с което ме поздрави дъщеря ми

# 691
Поздрав за всички мами тук:hug:,, с нещо с което ме поздрави дъщеря ми

Мерси, много готина реклама. Откакто тръгна тук я гледам с удоволствие. И аз съм от тези майки.

# 692
Тези наши разсъждения все повече започват да приличат на мозъчна гимнастика, която изначално е обречена на неуспех. Първо, защото не ни казват всичко, и второ, защото ни набутват сума ти факти за заблуда. Ето, сега чета Марица, и изведнъж ми хрумна - добре де, защо дадоха Музо да човърка системата на Алев в болницата и после тя умря. Но не казаха нищо повече - защо умря, естествен изход от нараняванията ли беше, някой нещо пипна ли, какво стана? По същата логика - защо Селим не извика Али и Асъм? Кой може да прецени прекалено далече ли беше, за да им извика, заключен ли беше или се криеше от тях?

Все пак аз мисля, че Селим няма никакви мотиви за нищо. Той е просто една жертва на доброто си сърце - искаше да помогне на Лейла с риск за семейството си, и жертва на свой близък, който се възползва от слабостта, която допусна с Лейла в миналото.
По-скоро трябва да мислим какво има Селим, което е примамливо за този друг? Частен бизнес няма, значи не става дума за пари. В личния си живот има само жена и дете. Една къща с жена и дете в тях, това е, което има. За друго не се сещам. Кой би искал това, което има Селим? Няма как да е Али. Колкото и да го мисля, колкото и да не ми се иска, всички следи водят към Халю, лудичкият...

# 693
Takа е Бланче.  Peace Толкова епизоди и пълна заблуда, дори в повечето ключови моменти е пълно с абсурди.
Надявам се последният епизод да гледаме все стари неща, но в истинската им развръзка. Да ни сглобят пъзела и да осветлят тъмните парчета.
Аз не мисля какво има да се вземе от Селим. Ако беше само това, да са го убили още след като остана в Сапанджа. Можеха да го убият и още преди това, видяхме Бахман колко лекомислено го продаде. Селим и преди се отбиваше там.
По- скоро е отмъщение, наказание. Държат го упоен, в мазе, не може да вижда близките си. Ни е жив, ни мъртъв.
Това е в пъти по- гадно, отколкото убийството. Затова хората, подложили Селим на това, явно питаят огромна омраза към него, за да покажат подобно нечовешко отношение. Селим явно също би предпочел да го убият, пред това, защото когато Бахман насочи пистолет срещу него, той каза, "хайде и да свършва вече".
В този ред ред на мисли някак си гроба идва инцидентно. Не е било запланувано явно да убиват Селим, но нещо ги е извадило от равновесие и ми се струва, че това е моментен изблик, който после е овладян.

Когато качулката откри Селим в кръчмата, можеше да го убие. И щеше за това да е виновен избягалият Бахман, ето пак удобен начин да се оттърват от Селим. Но го прибраха. Явно им трябва жив и страдащ.

# 694
привет Hug
все си мисля каква целта на схемата на сайта и дали през цялото време не ни показва нещо повече от връзките между героите Mr. Green  newsm78

# 695
  • СТАНДАРТНО.
 Jap, тия дето я правят тая схема, не знам дали изобщо следят сериала. Само Алев зачеркната в нея. А Бахман и семейство, а Танер.... ooooh! Или се е гътнал и тоя, дето зачерква гътнатите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 696
Като писах тук какво съм прочела в официалния сайт (че Айлин казала на Халил, че е влюбена в него), Лакуна ми каза абсолютно същото: тези, дето пишат сайта, изобщо гледат ли филма?  Joy Joy Joy Joy
То не е само схемата, ами и времевата лента е пълна със странности.

Марица, може качулката да е просто страхливец. Започнал е нещо, няма връщане назад, но няма дупе и да го завърши... И това е възможно, нали? Макар че Халил с лекота уби поне един човек (Музо), а може би и Алев.

# 697
друг възможен въпрос е кого ползва откритието на Бахман.

Бахман колкото и да се криеше все пак за кого работеше?
Кому щеше да предостави това откритие? Кой го финансираше с материали и оборудване ?

Възможно е хората, които искат да опазят тази тайна да държат Селим.
Ясно е, че Селим, живеейки толкова време при Бахман е бил в течение на това, с какво точно се занимава той и като медик му е било ясно какъв е потенциала на възможното откритие.../ ако все пак не става дума за нов вид слънчогледов маргарин де hahaha hahaha/

и тук вече, ако става дум за пари - ясно е, че за никого не би могъл да бъде изключен подобен мотив

още малко остана - мятайте забрадките и да ходим да посрещаме Ленчето на границата  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 16:50 от lor

# 698

Марица, може качулката да е просто страхливец. Започнал е нещо, няма връщане назад, но няма дупе и да го завърши... И това е възможно, нали? Макар че Халил с лекота уби поне един човек (Музо), а може би и Алев.

Всичко е възможно.  Peace
Просто до момента само гадаем, информацията е крайно оскъдна.

Лор също има право, възможна е и тази линия.

Просто навързаха много истории, много съдби, а развръзки никакви.

Въпреки, че като гледам Бахман доста спокойно си общуваше с онзи/онези дето държат Селим. Все си мисля, че неговите разработки не са причина за отшелничеството на Селим. Пък и Жеката е хирург, все пак не биолог.

# 699
Когато качулката копаеше, Бахман пак каза, че"полуистината е най-голямата лъжа" и че могат да се оправят тези работи. Ни дума за някаква връзка на Селим с Бахмановите истории.
Бахман са го заплашвали като бежанец, а не като учен с важно откритие. Той пращаше изследвания на дъщеря си, която пък колко трябва да й е спечен мозъка да не се сети кой стои зад това, не знам.
Ей тия неясните моменти, граничещи с откровенна глупост ме вбесяват мен. Става нещо важно, никакви пояснения, всеки се прави на луд.
Края ще е или голяма безмислица или нещо много яко.
Що не направите една анкетка - За кой на края ще дойде края? или нещо подобно?  Mr. Green

# 700
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
/ ако все пак не става дума за нов вид слънчогледов маргарин де hahaha hahaha/

Joy Joy Joy Joy Тъкмо се чудех днес ще има ли бисер.  Joy Joy Joy Joy Лор, съсипа ме!

http://www.youtube.com/watch?v=NScs_qX2Okk&feature=player_embedded  - много хубав клип! евалла!

# 701
По същата логика - защо Селим не извика Али и Асъм? Кой може да прецени прекалено далече ли беше, за да им извика, заключен ли беше или се криеше от тях?

Според мен беше прекалено упоен за да реагира,само стоеше и гледаше през прозореца..

# 702

Joy Joy Joy Joy Тъкмо се чудех днес ще има ли бисер.  Joy Joy Joy Joy Лор, съсипа ме!

Grinning Sled 21.00 с лопата ще ги ринем бисерите.  hahaha

# 703
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Само Софи да премете салона и засядаме с хитрите очила  Joy
Дупе да им е яко на Жеко и компания.

# 704

Joy Joy Joy Joy Тъкмо се чудех днес ще има ли бисер.  Joy Joy Joy Joy Лор, съсипа ме!

http://www.youtube.com/watch?v=NScs_qX2Okk&feature=player_embedded  - много хубав клип! евалла!

Смеете се вий за маргарина,
но човекът заради него си замина.
Сега при тая криза във Иран,
с какво ще мажат си филии,
като няма пари за салам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт