Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 107

• 23 787
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
така и аз да се влуча пак:

първо снимката по горе е от Езел ( когато избяга от затвора )

и друго според мен качулката не е Али - забележете ръцете когато взема веригата пред дома на аилин- млада ръка е и определено не е тази на али- неговата е по космата  Peace

# 676
Виви, тази снимка не може да е от Сон. Надписът yeni bolum се слага от телевизията при самото излъчване на даден епизод.

Всъщност и аз не зная от къде е,попаднах  на нея, но ме провокира ръката Laughing

# 677
Здравейте Hug
Виви,според мен на снимката е Дженго след като избяга от затвора Peace
Дали под качулката не е самия Селим и за това Йорго да го държи Crazyмакар че как ще извърши всичко това като е затворен Outta Joint

# 678
Късметче,честит рожден ден на малкия мъж да ти е жив и здрав newsm59

# 679
Здравейте Hug
Виви,според мен на снимката е Дженго след като избяга от затвора Peace
Дали под качулката не е самия Селим и за това Йорго да го държи Crazyмакар че как ще извърши всичко това като е затворен Outta Joint

В кръчмата като отвлякоха Бахман нали бяха Сели и качулката един срещу друг Peace

# 680
Да така е Peace Ама просто изведнъж ми хрумна тази безумна идея ooooh!
Някъде из темата някой беше публикувал снимка на която зад Лейла се виждаше човек с качулка и той приличаше на Селим Rolling Eyes Outta Joint

# 681
# 682
Ох,Халил... Heart Eyes Коѝ каза,че го иска? Ако се е отказал да го прибера аз?

# 683
  • СТАНДАРТНО.
 Момичета, благодарим ви с бай Дан сърдечно за пожеланията и поздравите  Hug
Скрит текст:

Ох,Халил... Heart Eyes Коѝ каза,че го иска? Ако се е отказал да го прибера аз?
НЕ съм се отказала, моля ви! Заплюла съм си го още от втори епизод  Mr. Green Чакам тотално да изперка, та да си го прибера "на топло" Mr. Green

# 684
Късмет, големи сладури са твоите юнаци...  Heart Eyes

# 685
Късметче , много са сладки дечицата ти  Heart Eyes Hug

До довечера при Жеко в мазето  Mr. Green

# 686
късметчето , да ви е жив, здрав и все така усмихнат рожденника! Честито на патерица!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Чета ви и си мисля, че всички възможни изброени варианти биха могли да са вярни. Близнак на Селим, АлЮ, Халю... че и невиждан досега субект.
Просто дотук все ни занимаваха с историите на другите, докато Селим остана на сянка  Mr. Green в мазето. За него и предполагаемият мотив за отвличането му знаем толкова нищожно малко, че всякакви анализи са мъка.

# 687
Този глас, който вика името лейла, май не е нито на Селим, ни на Халил. Маджо от отвъдното ще да е. Mr. Green
А онзи, който Алев видя, преди да умре, сега и Лена, явно е познат, ама им вдъхва някакви гадни чувства.
Алев го гледаше невярващо, с голямо учудване, докато Лена направо се уплаши яката.
Значи все пак го разпознават, иначе нямаше да я има тази реакция.
Ако беше Халю нямаше да гледат така все пак, а ако беше напълно непознат щеше да им е безразличен, поне нямаше да ги има тези стреснати погледи.

# 688
Понеже изначално с Лор се бяхме хванали за близнаците, аз за малките, тя за големите и моят се появи, ще ми се и нейният да се появи, само тоя гроб да не беше, но пък там, доколкото съм гледала, не са открити като при нас при погребенията.Ако е близнакът и Селим е знаел през цялото време,така всичко би паснало, угризения ,че е останал жив и успял, разговори с близнака( толкова години са минали ,а продължава да говори с него,едва ли случайно ни го показваха ), това, че не се обади на Али и Асъм зад джама ,като беше и т.н. newsm78
 Лор  Hug стискам палци  Wink

Спорна седмица ! Hug

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 12:35 от nikita1

# 689
Много съм се чудила защо когато Асъм и Али отидоха при Бахман (всъщност защо и отидоха), Селим не поиска помощ? А също и Бахман.
За Селим си мисля вариантите са три
- знае, че няма да му помогнат
- не желае да ги излага на опасност
- имало е и друг при него и не е могъл

За малките близнаци и аз бах убедена, така и стана, децата бяха две.
Онова, което е в Норвегия, имаше един момент, когато стоеше с колата, извикаха го и след това една ръка прибра колата.
Някой го следи и него, може би?
Колко човека смятате, че има замесени в отвличането на Селим? Един не би могъл да бъде навсякъде едновременно.

Ако другият е жив и иска да си присвои живота на Селим, то дори да всичко да мине по план, мисля че не би упял да заблуди Лена и болницата. Относно белезите и тяхното криене под качулката - не видях да има поне в долната половина на лицето такива, а и онова което се видя от качулката, не приличаше на Селим. Носът, брадичката, различни са.
А ако Селим е знаел, че има жив близнак, що не го изпрати със зелето в Норвегия? Онази без това не го познава достатъчно, че да забележи разликите. Обаче пък ще го обича, нали уж още влюбена го раздава... Mr. Green

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 13:36 от Марица

Общи условия

Активация на акаунт