Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 107

• 23 801
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

Не  Naughty Този щеше да го намери по-бързо, но се омота в сутиени в КГ  hahaha

http://pcdn.500px.net/3717786/ef5aefa99f598a9381cf2b656738f0d7fd2f5019/4.jpg

# 661

Не  Naughty Този щеше да го намери по-бързо, но се омота в сутиени в КГ  hahaha

http://pcdn.500px.net/3717786/ef5aefa99f598a9381cf2b656738f0d7fd2f5019/4.jpg

по-добре омотан в сутиени, отколкото да е под качулката в SON-а  hahaha hahaha hahaha

гледах сега онази сцена от 6-ти фрагман, дето изобщо не я дадоха - Ленчето в иранската премяна, върви с една също забрадена мацка из някакъв коридор / не мога да кажа дали е Изабел, не ми прилича на нея, но и на Айше не ми прилича/, после - Селим зад решетките се обръща, когато тя вика името му ?

Тоя епизод май го пропуснаха от иранската авантюра на Айлин.

А това, че Селим изобщо не споменава на Йорго да търси Али, според мен означава, че му няма доверие...
Вие сещате ли се за нещо макар и минимално, което да е причина Али да е човекът, който държи Селим?

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 15:52 от lor

# 662
Ееее, ще е уникален кеф  Heart Eyes, ако изскочи Ръза от качулката  Joy Чул те господ!

чакаме патрончо да излезе от мазето и да ни попее... или извие като трънски вук срещу сръбска месечина  hahaha както ви харесва  Mr. Green

# 663
Ееее, ще е уникален кеф  Heart Eyes, ако изскочи Ръза от качулката  Joy Чул те господ!
smile3508 Joy

# 664
ами патрона трябва хубавичко да се замисли следващия път с кого ще се снима във филм Joy

тия тука умници цял сезон не можаха да го намерят hahaha hahaha

# 665
Еее, ми то и умниците от Езел два сезона се мъчиха да го убият  Joy
Ние искаме чудеса за 25 серии. Олмаз!  Mr. Green

# 666
и още нещичко странно ми хрумва, когато си разсъждавам за човека-качулка.

Кой е този във филма, който знае за патологичното обсебване на Йорго от Селим, за огромното му чувство за вина, кой толкова умело и лесно би го манипулирал, че ще убие Селим, ако Йорго не го държи затворен.
т.е. = да се повери на Йорго задачата да пази зорко половин година Селим в мазето, да се убеди пък Роза, че Йорго е изчезнал от 6-7 месеца - кой , ако не Али ?
Както би казала Ники в рима -
Али аби
ни заблуди
с вечното си дърпане на уши  hahaha hahaha

# 667
Ръза след два сезона с ония плетен елек , му се полага малко да смени стила  Laughing

Иначе патрона ще оживее , ако не той то поне със сигурност близнака му  Mr. Green

# 668
Късметче, да  е жив и здрав юнака ! Желая му безгрижно детство с баткото, много приятели, игри и приключения!

# 669
# 670
късметче  Hug  bouquet
 да ви е жив и здрав малкия пораснал мъж  nbirthday
прекрасно детство   Heart Eyes  много да ви радва  Hug

# 671
Помните ли в първите епизоди/4-5/ как  комсаря намери Йорго в катедралата,/ оказа се, че отдавна не се бяха виждали, що пък сега го издири/ после ходиха на ресторант и му каза, че Селим е изчезнал. Може тогава някъде да го е вербувал Mr. GreenЙорго му носи някакви документи Али се видя с Роза тогава за пръв път/ разбраха, че единият е по-стар приятел от другия, нещо такова ми се върти newsm78/ За мотив - няма да се сетим явно. Защо бяха с Асъм в къщата newsm78 Обаче и на мене започна да ми е съмнителен Али Но не го вързвам с Халил, но още кой newsm78 Да не би Халил да е наясно какви ги е вършил  Али и да е решил да се възползва, а комсаря чак сега да се е усетил newsm78 Ох, и аз започнах нещо  много да се почесвам

# 672
Чия е ръката Mr. Green

# 673
В търсене на мотив (не знам на кой  Mr. Green), се върнах на катастрофата (6еп.).
Докато Йорго дремеше, тъкмо след клаксона, сякаш покрай неговата кола прелетя друга  newsm78
Те всъщност не дадоха какво точно се случи.
Кудрет, баща му и Селим тръгнаха след колата на семейството на Селим, ами ако те са ги изпреварили и са предизвикали катастрофата?
Или пък колата на Али и Халил? Не видях те кога тръгнаха, но около катастрофата има някаква тайна...
Пак гледах сцената, когато Селим дойде да живее с тях. Преди ми изглеждаше просто че скърбят с него и за него, обаче сега, с друг поглед  Crazy ми се струват някак гузни  Thinking Rolling Eyes

интересно ми е каква е съдбата на бащата на Кудрет... и бившата му жена  newsm78
Надя: "С баща ти много си приличате." 
Кудрет: "Но краят ни е различен."

Виви, май никоя от жените му няма такъв маникюр  Rolling Eyes  не помня Селен?

# 674
Виви, тази снимка не може да е от Сон. Надписът yeni bolum се слага от телевизията при самото излъчване на даден епизод.

Лор, каквото знае бате Али, такова знае и Халил относно минало, семейни въпроси и т.н.

Аби вие сериозно ли заподозряхте бат Али. Че той е толкова ординарен, така затънал в рутината, типичен представител на средната класа, който си живее спокойно... е, на стари години, но май и преди е бил такъв. Какво ще иска от Селим, а и от който и да е друг. Разкри игрите на Нихат и нищо не му стори - ето още един пример...

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 18:44 от B l a n k a

Общи условия

Активация на акаунт