Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 107

• 23 813
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Да Ви е жив и здрав малчугана  за радост на Всички Ви ....Весел Празник!!!!

# 646
Късметче, да ти е живо и здраво детенце, да ви радва всеки ден! bdbaloni

# 647

и един поздрав с песен на певец, който нямаше да чуя, ако не беше това дизи. http://www.youtube.com/watch?v=Y-4BPq9KLyc

А,така зариби ме с тая песен а превод не намирам...  Crazy
Страхотна е....

Веднага ти пускам да си изтеглиш подбрани от мен негови песни, ако искаш.  Hug

Kazım Koyuncu - Best

Еее,страхотна си ! Благодаря!  Hug

# 648
Kъсметче,  Hug, да ти е жив и здрав  и много радост и късмет да има  nbirthday. А това за страхотната мама   bouquet

Харесах теорията за близнака,намесата на Йорго и Роза,така идва много на място, само се чудя, какво са погребали, нали ни показваха гробовете newsm78, но колко му е и тук да направят пробойна  Joy

# 649
Късметче, да ти е живо, здраво и щастливо детенцето !

Весел празник !

# 650
Късметче, имате си едно пораснало момченце . Вече е готов за малкото училище .  Wink
Да ви е жив и здрав и много да ви радва . С баткото по малко да се карат за играчките   Grinning и повече да сa си подкрепа и да се забавляват заедно  Hug
Да знаеш , че колкото повече растат шумотевицата ще е по голяма  , казвам ти го от опит с моите две момченца  Laughing
                                                                             За мама

# 651
Лакуна  Hug  , и аз се възползвах от  Kazım Koyuncu - Best - та  Heart Eyes Жестоката драма и лудия екшън са ми в ДнК-то  Laughing

# 652
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Лакуна  Hug  , и аз се възползвах от  Kazım Koyuncu - Best - та  Heart Eyes Жестоката драма и лудия екшън са ми в ДнК-то  Laughing

Знам аз, че сме от една порода.  Laughing ПИ (патки интелектуалки)
Разбира се, че ще се възползваш.  Hug Дано ви допадне подборката.

# 653
Да знаеш , че колкото повече растат шумотевицата ще е по голяма  , казвам ти го от опит с моите две момченца  Laughing

Поздрав за мъжките майки.  Hug

# 654
Много го харесвам това момче  Heart Eyes Веднъж се опитах да го изгледам това клипче , но не можах  Cry Cry Cry Cry

# 655
Да, историята е потресаваща при него, както и при Kazım  Cry Но пък ще останат завинаги живи с това, което са ни оставили.  Heart Eyes
Тази песен като я открих в негово изпълнение (иначе е на Явуз Биньол мисля) плаках  два дни.

# 656
Пожелавам си на всички да са ни живи и много здрави маймунките  Laughing Heart Eyes Пък всичко друго е бош лаф , подобни съдби много приземяват  Sad

# 657
Пожелавам си на всички да са ни живи и много здрави маймунките  Laughing Heart Eyes Пък всичко друго е бош лаф , подобни съдби много приземяват  Sad

Каква е историята на това момче??

# 658
Утринна роса , загинал е при катастрофа , той е шофирал мотор  Cry Cry Cry А е толкова млад , красив , талантлив и обичащ  Cry Cry Cry Cry

Хареса ми това грифче

# 659

Хареса ми това грифче

Даж,  е те тоя ако беше в SON-а , отдавна да е намерил патрона  smile3503 smile3503

Общи условия

Активация на акаунт