Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 107

• 23 838
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Олееееееееееее, паднах! Не мога да сваря на какво и на коя по-напред да се хиля! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Много сте се развихрили Hug

Срещнах ли някъде мисъл от рода на-Халю изпя зелката на полицията нарочно, защото иска тя там да разкаже всичко, чрез нея да даде някакъв знак newsm78 ooooh!

Качулката като много искаше да пречука Селим, гроб му копа, видимо се ядоса, когато видя веригите, що накрая пиха само една вода и се отказа, само го прибра newsm78

# 541
E тоя нашия СОН може да си го прекръстим на АЛЮ АЛЮ или АЛЮ ХАЛЮ, както ви се хареса повече. С култова реплика "Какво направи, синко?!"

И култов отговор: "Не демек шимди о" (какво означава това сега)?

Майтап, майтап, обаче тези двете изречения ги използваха около 3 милиона път, по 200 хиляди на серия.  Joy Joy Joy

Мдаааа, наистина ще ни е скучно. Принципно откъм филми летата са си доста скучни, но пък ще наблегнем на други неща.  Grinning

# 542

Качулката като много искаше да пречука Селим, гроб му копа, видимо се ядоса, когато видя веригите, що накрая пиха само една вода и се отказа, само го прибра newsm78
И аз искам да знам защо. Няма логика.
Освен ако не се е наложило смяна на плана, примерно искали са да му натресат на бат Али убийството, а полицията ги изпревари или нещо друго.
Или просто е решил Лошият да мъчи бавно Селим.

Ники, то ясно че Селим забремени зелето, обаче то пък не се оплака на никого, че да го търсят.

София, естествено че ще е скука, като свърши сон-а.

# 543
Бтв, тая актриса Мухмороша е много слаба, не може да се справя и 90 % съсипва ролята.

И аз така мисля Peace Наѝ-много си пролича,когато качулката нападна Ѝорго и тя тръгна да вика за помощ и да реве... супер пресилени физиономии правеше ooooh!

# 544
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

Да се върнем малко в романтиката  Laughing

Последната сцена от Забрадката... и той свърши  Heart Eyes За Баръш с любов!    bouquet

и един поздрав с песен на певец, който нямаше да чуя, ако не беше това дизи. http://www.youtube.com/watch?v=Y-4BPq9KLyc

а сега кажете, че не сме романтички  Laughing

# 545
Баси този сериал- още 3 серии и нищо не ми е ясно !!Да не говорим че не виждам смисъл в много от сужетните линии  newsm78 В Езел нямаше такова нещо, нямаше ни излишни епизоди ни излишни реплики...и всичко се изясни че е било на място.Тук мн неща ми се виждат глупави и наи-вече тая Аилин- от какъв зор хукна за Иран че и се качи в колата на оня потенциялен изнасилвач или продавач на бели Робини за Европа  Joy и тя дрън дрън на Халил "Не ме е страх Та не ме е страх", и какво като отиде в оная пустуш с оня маи излезе че я е страх... Rolling Eyes  пууу Овца

И ако наитина Халил се окаже качулката просто не знам ...няма да ни покажат нормални лубовни отношения в тоя филм...някои беше писал по горе че го нямало кревата от първата серия- ако питате мен просто ни замазаха очите в началото ,за да гледаме нататък тази боза  Confused

# 546
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
На мен пък никак нямаше да ми замажат очите, ако бяха почнали с любовните драми и "незабравими" моменти. Даже обратното. В Езел например най-смешни и блудкави ми бяха любовните сцени. Но всеки с вкуса си. Не от липсата на любов загуби сериала, а от други работи... но още не можем да знаем какво ни предстои да видим. Искрено се надявам да измият срама от лицето си в оставащите епизоди.

# 547
Права си всеки с вкуса си- за мен лубовните сцени в езел бяха едни от наи-красивите които някога съм гледала изобщо! Но за другото съм съгласна - филма не загуби толкова от липса на лубовни сцени колкото от липсата на сносен и смислен сценарии...Но дано да греша и Баирактаров да покаже че греша!

# 548
а някои знае ли къде може да се види фрагмана от 23 епизод??? newsm78

# 549
http://www.youtube.com/watch?v=Za5m2seD258&feature=context-gfa

Да се върнем малко в романтиката  Laughing

Последната сцена от Забрадката... и той свърши  Heart Eyes За Баръш с любов!    bouquet

и един поздрав с песен на певец, който нямаше да чуя, ако не беше това дизи. http://www.youtube.com/watch?v=Y-4BPq9KLyc

а сега кажете, че не сме романтички  Laughing

Пет серии в началото, пет фрагмента тук -там и 5 минути накрая- айдее изгледахме и Забрадката.На Ристо- мотористо май хич не му беше романтично , но пък с ква фланелка се беше барнал, Асието щастливо през сълзи, а Баръш(забравих героя как беше) съвсем побелял от толкоз романтика.
Що сълзи щяхме да изроним с тези  нашите нежни, романтични души, ама на спестихме си ги ,че да сме в кондиция за края на СОН-а  Wink

Муци, раниичко му е май за фрагмента Peace

# 550
  • Варна
Здравейте момичета!
Приемате ли новодошли?Преди няколко дни намерих този филм и онази вечер отсъмнах до 7 серия.Сериала ме грабна от раз и се радвам,че открих вашата тема.Не можах да разбера колко серии е целия филм,има ли ги всички?Сега се връщам да чета назад

# 551
Здравей, Нушлем.  Hug
Филмът е 25-сериен, в момента сме на 22, очакваме до края на месеца да свърши. Остават ни още 3 серии, тоест още 3 понеделника, когато се излъчва новата серия по АТВ.

# 552
Образовахме се, да си признаем-  за шаха и Иран-за бита,съпротивата, колко са напред с техниката иранците, за земетресенията; за евентуалните конспирации и намеси в природата; за растенията,в частност слънчогледите и размножаването им и за онова рядкото растение от Америката, да не говорим музикално- на концерт бяхме на Селен, Мерпхуята творчеството му изучихме, че и в превод от фарси,сакън да не изтървем нещо  Joy а езиците за нищо ги нямахме, английски ли не бе, фарси, турси ,руски.
Само дет не разбрахме кво искат да ни кажат, ама нейсе- няма ни е за сефте
Joy Joy Joy

е не е истина как се смея с глас среднощ , чак мъжа ми се стресна, а аз не мога да спра да се хиля...

толкова много готини коментари сте написали, с изключително чувство за хумор, благодаря ви, че сте такава страхотна компания  bouquet

и понеже на всички много ще ни липсва Сон-а, аз предлагам през лятото да го преговаряме всеки понеделник - хем пак ще си се хилим на собствените ни наивистични предположения, които градихме отначало ))))))))))

а, да питам и друго - не ви ли е хрумвало, че фигурата в сянка, която движи цялата интрига може да е някой, когото вече смятаме за мъртъв, а той пък да не е всъщност...знам ли - Ариф, Танер, Близнака., Музо.. newsm78

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 10:30 от lor

# 553
  • СТАНДАРТНО.
 А възможно ли е да е някой от миналото на Селим. Някой, който не сме виждали досега и му има зъб за нещо си. Много малко неща от миналото на Селим и другите знаем. Много малко неща и откъслечни ни бяха показани. А Халил просто да се възползва от ситуацията.  newsm78 Вярно, малко време има до края, но нищо не пречи в последните три епизода да разкрият и това.

# 554
от миналото ?... newsm78

хм...ами не знам...ние много залагахме на това, че има нещо тайнствено в смъртта на семейството на Селим, някаква конспирация там, а то се оказа, че единствената конспирация е относно това преди колко години се появили цветята на земята, залагахме на пустия слънчоглед едва ли не да спаси света /поне от рак/, пък накрая Мичурин го свитнаха преди даже да ни осветлят за далаверата му...то не бяха ками-подаръци, то не бяха "Амнести дрън-дрън дивотии"...кучета на сън и на яве, цифри по щайгите и по вратите... и кви ли още не пляви, които, ако вземем да пресеем, може да излезе едно стройно филмче от 2 серии Joy Joy Joy

единственият шанс на Оя и и Байрактаров да ни се реабилитират за 6 месечната побърквация в която ни вкараха е да върнат ако не цялото семейство на Селим, поне близнака му в ролята на злия гений hahaha hahaha hahaha

между другото, отсега нататък вече чуя ли нещо за "Амнести Интернешънъл" познайте с каква сериозност ще възприемам информацията hahaha hahaha

даже вече за Иран като слушам и каква огромна заплаха е за мира ме човърка едно недоверие Laughing Laughing, ама интернета им го признах  Joy Joy

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 10:36 от lor

Общи условия

Активация на акаунт