Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 107

• 23 867
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
Един малък гаф докато батко ви Али тършува в къщата на Халил  Mr. Green

http://media.snimka.bg/s1/0613/027469634.jpg

http://media.snimka.bg/s1/0613/027469635.jpg
според мен си е арт обект това, а не са забравили клапата в кадър  Joy
утре сутрин ще гледам Hug

Може и така да е  Grinning Но ако е гаф добре,че не е долу в мазето при Жеко  Laughing

# 496

според мен си е арт обект това, а не са забравили клапата в кадър  Joy
утре сутрин ще гледам Hug

Може и така да е  Grinning Но ако е гаф добре,че не е долу в мазето при Жеко  Laughing

При Жеко пък ми се стори ,че има незакрит напълно в горния десен край, с шарено покривало прозорец .

# 497

това е часовник, от реквизита на Алев  Peace
фотнах го в 9-та серия, излъчена баш на 05.03, демек верен   Wink не ми се търси сега от кой момент точно
обаче тук не се вижда датата
иначе при мен прозрения йок  Crazy Mr. Green

# 498
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Добро утро  Hug

Снощи така и не можах да се включа, просто от електрото не се спряха  Twisted Evil

Да си кажа и аз за трите важни момента в серията.
1. Заблуди всички. Заблуди и Роза. - Дали Роза не е заблудена, че Йорго е мъртъв?
2. Както правилно отбеляза на директното гледане утринна роса- Йорго избяга като видя Халил пред къщата, а в същото време се довери на непознат човек по отношение на това къде е Селим.
3. Защо Халил прати полицията при Лейла. Гаф ли е това от негова страна или е невинен?

Определено Халил се възползва от ситуацията, за да държи Селим настрана. Питам се обаче, защо не убиват Селим. Който и да го е похитил постъпва доста малоумно държейки го жив, па макар и в мазе под ключ. Има и вариант Халю да иска пръв да намери Жеко, за да стане героят на родата  Laughing и Ленчето да припадне от умиление по него.  hahaha

# 499
Лакун, Hug ако Йорго е мъртъв, нали все пак ще има погребение, според мен е заблудена да "помагат" на Селим, в смисъл да го пазят от глупави постъпки или да го лекуват.
Йорго не си е с акъла от една страна, но пък е достатъчно наплашен да не пуска Селим и да осъзнава, че и Роза е преметната. newsm78.Ако Халю не беше намесен, щеше да му иска помощ най-малкото ,а не да се крие.
Защо не го убиват Жеко и аз се питам, освен ако не е заложник на някой,но пък Качулката копаше .Все си мисля за тая иранска връзка и Халил просто да се възползува от ситуациятаОт др. страна са изнудвали Бахман, те пък отде да знаят къде е - ей това най -ме човърка, изнудването на Бахман, защото само броени хора знаеха местонахождението му.За Алпер не намирам причина.  Намесени Йорго и Роза чрез кой-това е въпросът ThinkingПродължава да е заплетено .

# 500
И аз мислих как може Роза да мисли, че Йорго е починал, а той да е жив. Даже се чудих дали тя не каза "Загубихме Йорго" образно, а не в смисъл на умрял. Но тази сутрин погледнах официалния сайт и там са нанесли: Роза мисли, че Йорго е умрял. Затова "заблуждаването, измамването" на Роза вероятно трябва да се разбира, че качулатият е заблудил Роза, че Йорго е умрял, а в същото време го е дръпнал да охранява Селим.

После ще напиша нещо, което ми направи впечатление от новата серия.

# 501
И аз мислих как може Роза да мисли, че Йорго е починал, а той да е жив. Даже се чудих дали тя не каза "Загубихме Йорго" образно, а не в смисъл на умрял.

Вчера и аз се замислих над това,но сега вече отпада щом в официалния сайт са написали така..

# 502
И аз мислих как може Роза да мисли, че Йорго е починал, а той да е жив. Даже се чудих дали тя не каза "Загубихме Йорго" образно, а не в смисъл на умрял. Но тази сутрин погледнах официалния сайт и там са нанесли: Роза мисли, че Йорго е умрял. Затова "заблуждаването, измамването" на Роза вероятно трябва да се разбира, че качулатият е заблудил Роза, че Йорго е умрял, а в същото време го е дръпнал да охранява Селим.

После ще напиша нещо, което ми направи впечатление от новата серия.

Знам си аз, че сценаристчето го кара повърхностно. Ние сме в грешка, че търсим дълбок смисъл в действията и думите на героите. Накрая ще се плеснем по челото с думите - Много съм проста!  Mr. Green

Така в началото като почна сериала и аз мислейки, че ще гледаме нещо ала световна конспирация изчетох де що има материали за иранския шах... даже не, за родата му до девето коляно  Joy За Борис ТРИ (както казва стратегът от Мировяне) нямам толкова инфо в главата си, а то какво излезе  Joy На мой приятел си жена. ПОЗДРАВ!  Laughing

# 503
здравеите момичета,досега не съм писала в вашата тема.Харесвам филма,благодаря на момичето което превежда Peace Peace  bouquet  bouquet

# 504
Аз се чудя на тоя тъпанар Бахман. Как, при положение че е знаел поне част от "картинката", и е бил принуден да държи Селим насила затворен, толкова пъти срещайки се с комсаря и Таласъм бей, не им намигна с едно око и не им прошепна - "Абе виж кво, тук едни ме карат насила да държа Селимчик, гледайте по някакъв начин да помогнете да развалите конспирацията, че тоя човек все пак ми помогна да оживея га бях много болен, пък и от благодарност че ме спасихте от иранските власти и ми дадохте подслон". Замина си при семейството, видяхме някакви слаби проблясъци на съвест, и дотам. Ако не беше отишъл Асъм при него, щеше да си мълчи до СОН-а, той не че много каза, щото Рамин го "свитна".

Отсядала съм в хотели в Истанбул, а и не само там - ами че навсякъде искат паспорт или ИД карта, за да те регистрират! Тук нещо сценаристът не е домислил нещата.

Айлин ми е голямо мрънкало.

А Лейля, напоследък колкото пъти я погледна, все правя асоциации с  Мара Отварачката - то са джуки, то е мигли, то е грим!!!!

# 505
здравейте ! Hug

Лакуна    Heart Eyes   Бланка   Heart Eyes Силно , силно ви прегръщам   Hug Hug

Свалям  и По късно ще пиша  Heart Eyes

# 506
Силвия, добре дошла  Hug

Gifty, ти може да си отсядала, ама не си иранка и затова са ти искали паспорт  Joy Лейла си митка по хотелите без никакви проблеми. А за Бахман си много права. Изключително тъпа постъпка. Да не говорим, че го видяхме да се разхожда по бензиностанциите още в началото като изчезна Селим. Тоест не е да е нямал възможност да направи нещо по въпроса.
Добре де, сега ако Лейла я хване полицията, която апропо я търси заради снимките от летището и я свързва с изчезването на Селим, какво ще стане? Толкова ли е глупав Халил или някой отново не си е писал внимателно домашното. Само да не избяга или директно да я приберат в родината без да я разпитват, защото вече ще се почувствам много онеправдана като зрител.
Патки, патки, ама не сме марули, егати.  Laughing

# 507
Силвия,  Hug пиши, щом ти харесва филма, че то няма закога  Grinning

Аз искам да споделя следното за последната серия: Да, всичко води към Халил и сякаш искат да ни покажат, че той е качулатия. Но същевременно се появяват неща, които са в противоречие:

1. Алев му каза: "Накрая теб ще обвинят за всичко". Това реплика към виновен човек ли е? За мен - не. Така бих казала на някой, който върши глупости - ти сега правиш така, обаче накрая ти ще излезеш виновен за всичко, с подтекст - без да си виновен.
2. Халил бесен и явно не на себе си нападна Лейла с думите: Ти планира всичко, ти прати онзи мъж да говори с Айлин. Ха! Че за кой мъж говори? И защо мисли, че Лейла го е пратила? Ако Халил е движещата сила на всичко, което става, тогава защо има неща, които не са му под контрола? Ако говори за иранеца (а аз не виждам за кой друг може да става дума), кой го прати при Айлин и иранецът къде искаше да я отведе? От разговора с Алев на пристана ми щукна, че може да го е пратил Халил, за да изплаши Айлин и да я принуди да се върне обратно в Турция. Обаче май не е той.

# 508
изгледах серията с превод,мисля че Халил има нещо общо с затварянето на Селим.Много завартян сценарии,на моменти има неща които не мога да разбера!Сценаристите в Холивуд са като чавдарчета!Да е жив и здрав Али аби тои ще разгадае всичко! Laughing #2gunfire

# 509
Изглежда, сякаш донякъде Халил и Лейла са били комбина, но после са изтървали нещата...
При първата им среща в офиса, Лейла каза нещо от сорта "Отлично знаеш, че Селим не е с мен" /или нещо подобно беше.
Има много безумия /или поне изглеждащи такива/, хеле па иранската история  ooooh! Whistling
Затова пък жилището на Халит (и Алев) е супер изпипано, има толкова дреболии, които се чудя дали носят някаква информация  Thinking - Али прехвърляше някакви реклами на хотели (френски май); книгите на Алев за фотография... между другото, като гледах книгите, интересно от къде Йорго снабдяваше Селим  newsm78
да не се окаже, че Халил има мазе  Mr. Green Crazy hahaha

Цитат
Да е жив и здрав Али аби тои ще разгадае всичко! Laughing #2gunfire
Али аби да си пази ушите  Laughing че Халю с тоя психясал поглед накрая  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт