СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 38 670
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
УСПЕХ И СПОКОЙСТВИЕ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА И РОДИТЕЛИ!

# 136
Моята дъщеря вчера се ядосва че не е постигнала пълният брой точки на 1 модул. Само се тръшка, че е объркала въпроса за наклонение, за които й отнемат 2т., и пряката рея я е преразказала от 3л. ед.ч в сег.вр. Искам само да попитам при най-лошият случай ще има около 60 точки. Това каква оценка е?

П.С.: Успех на всички утре, без притеснения и много усмивки!!! Simple Smile

# 137
  • София
Andariel, и от мен много пожелания за здраве на девойката,
дано се събуди отпочинала, усмихната и готова да пребори задачите!
Много емоции им се насъбраха на децата тези дни, преуморени са.

Преди малко се шокирах, като видях моята да плаче в стаята си -
хванала един пробен на СМГ от миналата година и някъде по пътя на
иначе проста задача 54:6 станало 7  Rolling Eyes, сметките не излизат и рев.
Да се смееш ли, да плачеш ли ...

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 18:16 от Carmela Biscuit

# 138
Аз най-вече се тревожа за това, че моят син(а явно не само той) е решил, че с бабата говори жена......дано това не му струва много точки. Децата се постараха, дано сега имат късмет и при оценяването  Simple Smile

и ние сме от тези ,които са решили ,че бабата си приказва с жена.. CrazyНаша учителка ни каза, че 2 точки се отнемат ако е сбъркан герой..Лично аз не вярвам да са толкова малко,макар сиилно да се надявам Praynig,защото иначе се е справила с преразказа..

# 139
Привет! Аз съм седмокласничка и като погледнах отговорите от изпита, представени от министерството се зачудих дали ще ми сметнат за вярно, че на цитата: „Някои от „ония” трябва да бъдат! Какво ще се прави сега? Не пущам!” съм писала само калугера, а в отговорите пише (отец) Евтимий? Иначе съм сбъркала 1-во (писала съм Г) и въпроса за Пенчо Славейков (пишеше на 8-годишна възраст, а се е случило като е бил на 18).

# 140
  • София
Привет! Аз съм седмокласничка и като погледнах отговорите от изпита, представени от министерството се зачудих дали ще ми сметнат за вярно, че на цитата: „Някои от „ония” трябва да бъдат! Какво ще се прави сега? Не пущам!” съм писала само калугера, а в отговорите пише (отец) Евтимий? Иначе съм сбъркала 1-во (писала съм Г) и въпроса за Пенчо Славейков (пишеше на 8-годишна възраст, а се е случило като е бил на 18).

Калугерът ще ти го признаят Simple Smile

# 141
  • Варна
ana1012 Няма смисъл да приравняваш 60 т. към оценка, защото това нищо не означава. По-добре си сложи някакви ориентировъчни точки за преразказ, ако можеш на база на това, което детето си спомня. Ние миналата година направихме така - сметнахме си точките от теста, за тезата и преразказа направихме три вариант с точки - минимален, среден и оптимистичен. За тезата бях почти сигурна, че няма да има под 4т., защото беше използвала всички ключови думи (оказа се, че там има пълен бр.точки). Единствените грешки в първи модул при нас бяха на коригирането на текста (една запетая в повече /да, отнемат точка/ и една несложена). За преразказа е по-трудно да се прецени, но ние сложихме като за минимален вариант най-ниските точки от преразказ, които е получавала на ПИ. Та, в крайна сметка се получиха три оценки. След това по математика се изчислява по-лесно вероятната оценка и накрая като излязоха резултатите се оказа, че по БЕЛ имахме около средната очаквана оценка, а по математика - максималната очаквана.

Я да питам седмокласниците от Варна - продължава ли традицията текста за преразказ да се е падал на ПИ? Grinning

# 142
Почти съм сигурна, че не се е падал - но все пак нямам инфо от всички ПИ!

# 143
Ясмина,  приравнявам ги, защото оценката от 1 модул влиза в дневника, а иначе от преразказа очакваме над 30 точки, защото винаги толкова е изкарвала на пробните, а цялостно имаме очаквания над 90 точки. Тя е максималистка - толкова се разочарова от себе си, че няма да хване поне 98т., че в момента въобще не й се мисли за математика..  Laughing

# 144

Я да питам седмокласниците от Варна - продължава ли традицията текста за преразказ да се е падал на ПИ? Grinning
Не се е падал на ПИ, на които е ходила щерката.Само друго произведение на автора Wink

# 145
  • София
Стискам палци на децата Ви утре на математиката!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Късмет и спокойствие! Hug
Вярвам, че ще се справят!

Момичета - един съвет на минала през цялата тази кампания майка - не правете никакви сметки, изводи, не смятайте балове и други, преди да излезе официалната статистика на РИО за успеваемостта на децата!

Тогава може да се каже с много голяма точност за къде стига бала. Преди статистиката на РИО -всички съпостави с балове и др от минали години, са само една илюзия,.. Когато ние кандидатствахме (формат 50 задачи отделен изпит) , бал 32  стигаше за навсякъде! Следващата година - по новия формат - външно + изпит - всичко беше в другата крайност,..

Форумските деца винаги успяват! Peace
Очаквам да се похвалите с прием в най-желаното училище! bowuu
И вярвам, че ще е така!  Heart Eyes    bouquet

# 146
  • София
Някой има ли отговорите на:
Пробен изпит от 29 април 2012 год. на СМГ
Пробен изпит от 01 април 2012 год. на Бургас
Пробен изпит от 12 април 2012 год. на Ватерика
Всичките са по МАТ

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 147
  • София
Andariel Знам какво ти е, защото и моето детенце е болно. Като я видя колко е бледа и че едвам диша и ми се доплаква. Сега спа 4 часа, дано се съвземат.  Praynig Утре ще й дам един лимон с мед + прополис  сутринта и според ситуацията нещо по-силно ако трябва. Умората, стреса си казват думата.
Честно казано ме е яд за няколкото грешки, които е допуснала по БЕЛ, ама си трая, че нея я е яд повече, че се е подвела.
Кураж утре на всички, трудолюбиви пчелички, та дори и калпазани, да са ни всички засмяни!

# 148
  • Там, където ме обичат
Стискам палци на децата Ви утре на математиката!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Късмет и спокойствие! Hug
Вярвам, че ще се справят!

Момичета - един съвет на минала през цялата тази кампания майка - не правете никакви сметки, изводи, не смятайте балове и други, преди да излезе официалната статистика на РИО за успеваемостта на децата!
Тогава може да се каже с много голяма точност за къде стига бала. Преди статистиката на РИО -всички съпостави с балове и др от минали години, са само една илюзия,.. Когато ние кандидатствахме (формат 50 задачи отделен изпит) , бал 32  стигаше за навсякъде! Следващата година - по новия формат - външно + изпит - всичко беше в другата крайност,..
Форумските деца винаги успяват! Peace
Очаквам да се похвалите с прием в най-желаното училище! bowuu
И вярвам, че ще е така!  Heart Eyes    bouquet
Лейди, благодаря за топлите думи и мъдри съвети. Една десетокласна мама е винаги добре дошла тук  Wink Hug

# 149
  • София
Успех на всички малки герои утре!
Да бъдат спокойни, уверени в себе си, да покажат всичко, на което са способни и което са научили:)
Аз вярвам, че ще се справят:)
Нека превърнат страховете в предизвикателство, а притесненията- в победа!
До утре, мами Simple Smile
  mrstraetz

Общи условия

Активация на акаунт