СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 38 711
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Лека и спокойна нощ на всички! УСПЕХ и КЪСМЕТ ДЕЦА! Вярваме във вас!

# 166
  • Пловдив
Спокойна нощ на всички и от мен!
Нека са бодри и свежи децата ни утре!
Успех и късмет на всичките ни дечица, защото го заслужават! Hug

# 167
  • София
Съжалявам, че има болнички дечица точно в този момент! Sad Стискам палци утре да се почувстват по-добре! Praynig
Andariel Hug

Синът ми не се е притеснил много тази нощ от земетресението. Усетил го е, но решил, че щом не сме дошли да ги събудим, не е толкова страшно и след известно време заспал отново.

Притеснявам се за утрешния изпит, защото математиката не му е много силна. Thinking Дано в крайна сметка общият му резултат да е добър! Praynig

Желая успех и спокойствие на всички деца!  bouquet

# 168
  • София по рождение
Късмет дечица! Praynig

# 169
  • София
Надявам се утре Ганис и Русалка да са на линия. Hug
С удоволствие Mr. Green

A преди това пожелавам на децата утре с лекота да се справят със задачите по математика.Подготвени са, само трябва да са концентрирани и   да приложат на практика всичко онова , което научиха през годината!Бавно и славно, с труд и постоянство извървяха пътя на подготовката, затова нека на финала усилията им се увенчаят със заслужен успех! Heart Eyes

# 170
  • София
Спокойна нощ и успех на децата утре!
Усилията им ще бъдат възнаградени! Flowers Four Leaf Clover

# 171
И от мен спокойна нощ момичета,  Hug а утре късмет и успех на всичките ни дечица Praynig

# 172
Аз мисля, че в теста по БЕЛ за седмокласниците ни от вчера също има твърде спорни моменти.
...............

Не бях се задълбавала в подробностите, но съм съгласна със забележките.  Peace От МОН пак са платили на "експерти" за съставянето на изпитните варианти, а всъщност проверяващите ще се видят в чудо как да оценят деца, които са по-грамотни от съставителите.  ooooh!

И аз пожелавам успех на всички дечица утре.  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Дано болните се оправят Two Hearts и в изтегления вариант да няма подвеждащи и/или грешни въпроси/отговори.  Hug

# 173
Бързо възстановяване на болните дечица. И още един път да си пожелаем успех на дечицата ни утре, те го заслужават.

# 174
  • Бургас сити
Спокойна вечер и успех на всички утре  bouquet

# 175
  • София
Благодаря ви, моята щерка няма време да се притесни, че аз ревнах и ги шашнах всички. Обадиха ни се, че къщата ни е пострадала. Близо до труса е. Нямаме баня вече, откъртил се е бойлера и е паднал върху мивката и плочките, а мислех там да я заведем да учи по история, без нет и тв и на природа.  Sad  Печката е била в средата на кухнята. Счупени витрини ... и нейни произведения на изкуството.  Cry
Много ми се събраха безсънни нощи и грижи. Затова:
Господи,
Пази страната и народа ни от всяко зло!
Избърши сълзите на тези, които плачат, вдъхни сили и кураж на онези, които се страхуват и дай надежда на всички, които я губят! Нека се укроти вече гневът земята, за да се върне спокойствието в дните и лекотата на нощите ни!  Hug

# 176
Неда Hug
УСПЕХ на дечковците ни утре  bouquet

# 177
Вижте това - за майките и техните седмокласници от Перник.
http://www.novini.bg/news/67082-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D … %D0%BA%D0%BE.html

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 06:56 от Venchemila

# 178
Късмет на децата днес !!!!
На мамите от Перник огромна   Hug
Така е правилно ,трябва децата да са спокойни!

# 179
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро!

Хайде да пожелая на децата много спокойствие и успех! Да са най-вече здрави и да са концентрирани!

За моята щерка това ще е трудния изпит, че нещо не се представя много добре на ПИ, но й пожелавам да е здрава и да се справи! Знам, че ще даде всичко от себе си, а това е най-важното ... За огромно мое съжаление няма да мога да отида с нея до у-ще ..., а тя в сърцето си го иска ..., но навън вали, а малката е у дома болна  Embarassed Ще я нагушкам голямата много, ще я нацелувам, ще я изпратя ... и може би след това ще си поплача от нерви ...

Неда, важното е, че с вас всичко е наред ... пък детето пак ще си учи по история, макар и в София  Hug

Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт