СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 38 713
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • Добрич
Добро утро!
Дано сте спали, най-вече дечицата!
аз като кукнах в 2:30.. та сигурно до след 4..

За Перник  Hug
Неда  Hug

Болничките дано са добре днес!  Praynig

Успех и късмет днес!  bouquet

# 181
  • Бургас сити
УСПЕХ!!!

За всички перничани, болни дечица и останалите мами и деца - сърцето ми е с вас и ви стискам палци  Hug newsm51

# 182
Успех на децата ни  bouquet

# 183
  • София
Успех на всички, които ще се явяват днес. Положиха усилия и тези усилия ще се увенчаят с успех въпреки природната картина. 

bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 184
  • София
Добро утро!!

Влизам да пожелая УСПЕХ и КЪСМЕТ на децата ни!!!

Да се справят отлично и без притеснения, да са уверени и спокойни!

А и на нас мамите, пожелавам много търпение и здрави нерви!

НедаHug Hug Hug

# 185
  • пловдив/дряново
Късмет и от мен! Дано да се справят децата !

# 186
  • София
Късмет на децата Ви и на днешния изпит,сигурна съм,че ще се справят! Flowers Four Leaf Clover

# 187
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Късмет, спокойствие, концентрация и пак късмет на децата!!!

Уф, аз изпратих каката сама ... Сега ми е едно присвито, задушавам се ..., а малката иска да играем, но в същото време мрънка и пищи, защото усеща, че нещо не ми е наред ... Ще ми се да мигна и вече да е един на обяд ...

# 188
  • Пловдив
Тази сутрин се прививаше от корем и трепереше. Дадох му парацетамол макар че знам, че е от притеснението. А снощи беше толкова спокоен и уверен. Математиката му е силната страна, много залага и очаква от този изпит. Дали заради това не му беше добре тази сутрин?
Тръгна пак сам, така пожела. Но не закуси, защото много му се повръщало.
Така ми е свито. А очаквах, че за математиката няма да се притеснявам толкова. Sad
Моля се всичко да мине добре и този път. Praynig

# 189
  • София
И моята дъщеря от снощи е с болки в корема и гадене. Казва, че не се притеснява, а просто й е лошо  Tired

Ще се побъркам....

# 190
  Neda,  Hug! Погледни го от тази страна - добре, че се случи сега, а не през почивните дни докато сте там. Материалното е преходно. Вярвам, че къщата ще си я стегнете пак  Peace.
  А иначе как са момичетата, Неда, Андариел?
  Аз изпратих баткото. Дано имат късмет със задачите и да е спокоен, че от това как се справи на първи модул му зависи срочната оценка  Confused.
  Късмет и успех на всички деца  Hands Thumbsup!

# 191
Милите болни дечица, дано да се стегнат и да се почувстват по-добре докато премине изпита. Всичко е от напрежение и нерви. Пожелавам на всички да дадат най-доброто от себе си. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Neda, всичко ще се оправи, бъди оптимист.  Hug

# 192
  • Добрич
Ох, милите... ВаняМ, Seaa... какво ли ви е! Hug

Още само няколко часа

# 193
  • София
УСПЕХ днес на всички - и седмокласници, и 12класници. Дано дадат всичко, на което са способни днес!  Praynig  Hug

Днес отиде сам на училище. Аз го изпратих да спирката, той не ни дава да ходим с него. Горе-долу спокоен, определено по-спокоен от понеделник. Даже и хумор опитваше да вкарва.  Hug Маминия. Дано всичко бъде наред днес.

# 194
  • София
Много  късмет и бистър ум на всичките ни деца!!!Нека им върви по вода!!!

Общи условия

Активация на акаунт