СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 38 524
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Майчета ,здравейте!Аз съм нова във вашата тема,но реших да споделя чувствата си след вчерашната матура.Моята щерка от много надежди по бълг,май прегоря малко на теста,надеждите ни са в преразказа.Дано има късмет,много се натъжи като си намери грешки,които са елементарни и можеше да не ги направи,но живот какво да се прави.Да е жива и здрава и дано по математика надскочи себе си /че там ни е по -слабото място/Успех на всички дечица и здрави нерви на родителите им на 23,05 Hug

# 61
  • София
Знам, че тук преобладават математиците, но ако може някой да отговори. На 20 въпрос е даден този отговор, но пише например, което значи че има и други варианти.
Например: Гостуващият в телевизионното предаване наш
съученик сподели, че ние, децата, разбираме някои работи по-
добре от възрастните.
Вярно ли е: Гостуващият в телевизионното предаване наш
съученик сподели, че децата разбират някои работи по-
добре от възрастните.

# 62
Здравейте на всички, МНОГО хубаво заглавие на новата темичка  Hug
Дъщеря ми днес не е на училище, официално са пуснати още от вчера, уж щяло да има спортен празник  Laughing но тя ми каза, че никой от седмите класове нямало да ходи...
Добре, че днес не се случи да е изпита, че децата съвсем щяха да се ошашавят...  Praynig дано се разминем само с това...На първо четене имаме -6 точки, но да видим с преразказа как се е справила, надеждите са ни в математиката....  Blush

# 63
  • София по рождение
Как мислите, нали няма вариант да отложат изпита по математика?
На пресконференцията Фандъкова спомена, че в днешния ден ще се уточнят нещата с Инспектората! Брифинга мина току що, беше извънреден, по случай земетръса. В 18-то и 28-мо СОУ имат леки проблеми със сградите.

# 64
  • Варна
Здравейте! Моето дете е по-малко и нямам голям поглед върху седми клас,но не промениха ли от министерството регалмента тази година? Имам спомен, че вече децата нямаше да пишат преразказ , а отговор на литературен въпрос. newsm78 Гледам, че тази година пак си е преразказ.

# 65
  • София
По-скоро ще организират преместване на  децата от 18 и 28 в други у-ща.

# 66
Записвам се да ви следя.
Нашият батко има също грешка на 1 въпрос и не само. Доста е подвеждащ.

# 67
  След снощния екшън, днес оставих баткото да се наспи, че снощи легнахме към 4 и нещо и не спахме добре. Пратих го на училище за последните 4 часа, за да си поговорят и да се разтовари от стреса. Много се беше уплашил снощи. Гласът му трепереше и не смееше да слезе от леглото си по стълбата /двуетажно/. Добре, че нашето легло е голямо, та се събрахме после и четиримата на него. Чудех се дали изобщо да ходи на училище, но четох някъде, че е добре да споделим отрицателните емоции с други хора, за да се разтоварим. Надявам се в училище да обсъдят случилото се в последните 24 часа и утре да е по-спокоен. А на мен ми тежи главата и очите ми се затварят  Confused.
  Аndаriel, направи на детето един ментов чай или друг някакъв успокоителен и си поговорете. Момичетата са много по-емоционални и сигурно стреса и уплахата са и дошли в повече. Дано и мине бързо!

"Кметът Йорданка Фандъкова съобщи за няколко проблема в центъра на града. Тя започна с разрушения на сгради на училищата. В 18-то училище има пропукана противоземетръсна шайба. Това пропукване е нормално, уверили са експертите, кметът Фандъкова.
Тя уточни, че в това училище, както и още в 13 училища и 10 детски градини, учебен процес днес няма да има. За останалите имам уверението на Столичния инспекторат, че учителите няма да следят толкова стриктно и ако родителите са преценили да не пускат децата си на училище, тези отсъствия ще бъдат извинени. "Отсъствия ще се пишат, защото е важно да се знае къде е детето", уточни още Фандъкова."

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 11:28 от benighted

# 68
  • София

Ще я запомним тая кампания момичета...Надявам се, че всичко ще приключи по най-добрия за децата начин!
Слава Богу, че няма жертви и разрушения! В Италия при 6 по Рихтер какви неща се случиха Sad
Дъщеря ми много се изплаши, заспа към 6.30 за час-два. Котката обаче още е в стрес, беше настръхнала часове, зениците и са огромни и сега не иска да препари в стаята в която я свари труса. Още се крие newsm43
Аndаriel, ментовия чай ще я успокои, дай и витамин С, парацетамол, надявам се вече да е по-добре!
Ние не сме на училище. Г-жа Фандъкова каза, че ще се пишат отсъствия, за да се знае били ли са или не децата /ако случайно са казали в къщи на училище съм/, но е разговаряла с инспектората и тези отсъствия няма да имат тежест.

# 69
  • София
Хайде и ние тук  Simple Smile Снощи добре ни полюля! Господина въобще нямаше и да се събудил ако не беше лудата му майка (тоест аз) да го вдиге и изгони навън след втория трус  #Crazy Аз смятам, че това е правилния начин. Поне усети по-слабите трусове и вече ще знае какво е земет,есение и как се реагира в такива ситуйции  Peace

Иначе, чакаме утре да видим какво ще стане Той по принцип е по-добре тамл но да видим какво ще стане  Praynig УСПЕХ желая на всички дечица  Praynig  Hug

# 70
  • София
Чудесно заглавие, разтърсваща нощ, много емоции тези дни, прекрасна приказка  Peace Всичко е за добро!  Hug

# 71
  • гр. София
Ние всички се събудихме от земетресението. Дъщерята се беше поуплашила - сърцето й щеше да изхвръкне. След първия трус се преместих при нея да спя и така спахме двете до сутринта. Нашият котарак изооообщо не му пукаше, че има земетресение. Въобще не се уплаши. Днес детето не е на у-ще. Аз и без земетресение пак нямаше да я пусна.

# 72
  • Варна
На вас по софийско наистина ви дойде в повече стреса. Дано въпреки това децата да покажат най-доброто от себе си. Успех на математиката!  newsm10

# 73
  • Там, където ме обичат
Мислех детето да  ходи на училище, но след снощните разходки, я оставих да се наспи.

# 74
Нашия до преди малко беше на школа. От  децата там никой нямало да ходи на у-ще. Той е 2-ра смяна и нито е погледнал нещо, направо се чудя какво да го правя. Да го оставя ли в къщи  Thinking Става въпрос за Варна

Общи условия

Активация на акаунт