СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 38 534
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Е, ние бяхме на училище и вече ми се обади, че се е прибрал в къщи. Имали са само 4 часа, от които 3 математика. Порешавали са малко задачи с г-жата - за финал. Има време да си почине докато се прибера от работа, ако иска да поспи, ако иска комп, каквото иска с това да се забавлява. Аз мисля като се върна в къщи набързичко отгоре, отгоре да си преговорим основни неща по мат. и утре
смело напред.
 ПП: В клас са били само 5 деца.

# 76
  • София
Знам, че тук преобладават математиците, но ако може някой да отговори. На 20 въпрос е даден този отговор, но пише например, което значи че има и други варианти.
Например: Гостуващият в телевизионното предаване наш
съученик сподели, че ние, децата, разбираме някои работи по-
добре от възрастните.
Вярно ли е: Гостуващият в телевизионното предаване наш
съученик сподели, че децата разбират някои работи по-
добре от възрастните.

И моята го е написала така.
Някой литератур да се включи, МОЛЯ!

# 77
  • София
Моята хубавица, спала-недоспала, отиде на турнир по волейбол. Днес имали мач с ЦСКА. Тя беше забравила, но й се обадили съотборничките. Хубаво е, че ще се поосвежи, ще махне малко стреса от изпити и от трусове. То че мач няма да е това, няма. Дано тази нощ да се наспим спокойно  Simple Smile

# 78
  • Бургас
Запис и от мен, успех на всички деца утре  Hug

# 79
  • Пловдив
Много интересно заглавие на новата тема! Лично мен ме накара да се засмея приятно! Simple Smile
Моят не е усетил земетресението снощи и дори сутринта се ядосваше защо не сме го събудили, за да разбере и той какво е по-силно земетресение. ooooh! Да чукам на дърво да не се случват такива бедствия! Praynig  Нашите котки и те си спаха спокойно, което много ме учуди.
Днес е на училище, защото от една страна си "изгърмяхме" бележките по домашни причини през учебната година, а от друга - и на него му се искаше да иде на училище заради математиката. Не им са намалени часовете. Дано само не го е закачала госпожата по история, че излишно напрежение точно преди утрешния изпит не смятам, че е нормално да му причинява.  

# 80
  • София
ВаняМ, Sandrella, вчера литератор го беше написал точно така (по-напред във форума). Ако се върнете на предишната тема можете да го видите. Аз си го бях записала на листче и сега го видях пред себе си. По тази логика, и двете формулировки би трябвало да се зачитат като верни. Дано  Praynig

# 81
Супер заглавие!

Тресе ни и напрежение и земя Simple Smile
Нас по- малко, че сме по- далеч.

# 82
  • София
не знам вече, стана някаква кофти комбинация. И сега е с почти 38, хем я втриса, хем кръвното й нисичко, хем изнервена, пък няма ни сополи, ни кашлица, и с пикаенето е добре, не я боли кръст. по едно време беше пребледняла и трепереше, ама дали от Т или от кръвно, нямаше как да разбера. Все я карам да пие течности, тя ми се разсърди, че стомахът й вече бълникал пълен. Сега спи като й дадох фервекс. Така и не отидохме на лекар, че излязохме за малко, на нея й падна кръвното и се прибрахме. Не посмях да ползваме асансьора, и така си катерихме доста етажи, добре че брат й беше с нас, та той се опитваше малко да я разсее.

# 83
# 84
  • Sofia
Andariel , дано детенце се оправи бързо  Hug. Има някакъв гаден вирус с висока температура и болки в гърлото.  Ако можете да стигнете до лекар ще е добре. Ако се наложи да пие антибиотик, до утре ще се е пооправила!Ето това е неприятен момент, дано всичко бързо се размине!

# 85
  • Пловдив
Andariel много неприятна ситуация. Дано след фервекса и съня нещата да се оправят. Пожелавам на детенцето ти бързо да се възстанови и утре да е свежо и във форма! Успех!

# 86
  • Пловдив
Не знам матурите, обаче тази по история за пореден път ми вдига кръвното на н-та степен. То земетресението не ме разлюля снощи така както в момента ми е разклатено. Не стига, че били само около 7-8 деца в класа днес, ами им дала поредното контролно по история и щяла да пише оценките на който тя преценяла. Толкова съм и бясна, а съм с вързани ръце. Ей, такава гавра...вече нямам думи. Преди изпита им даде контролно..моят разбира се има 2 - днес им ги върнала. И днес между двата изпита пак!!! Не проумявам що за ИДИОТЩИНА е това!!! #2gunfire
Моят тотално се е сдухал с тая история вече.  

# 87
Егати човечеца тая вашата историчка ooooh!
Андариел, всичко ще е ок.Ще се наспи щерката и ще е готова за утре:)))
Мойта замина на у-ще.

# 88
  • Варна
Успех на децата ви утре и дано са успели да се отърсят от снощната уплаха! Peace

Много моля за линк към ОЗ на Ганис,че съм пропуснала го сейвна! Praynig

# 89

Общи условия

Активация на акаунт