СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 39 451
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
А подобна таблица за преобразуването на точките в оценка, като пуснатата по напред, но за математиката ... има ли?

Да и е същата....

# 256
За София резултатите няма да са по-рано от края на деня 4.06. А не знам за другите градове. Ако няма изискване всички резултати да излизат едновременно, може и по-рано.

# 257
  • Там, където ме обичат
Само спокойствие, както казва Карлсон от покрива:)

ganis,  скоро и ние ще сме на покрива Mr. Green

# 258
  • София
изкарахме криво-ляво нощта, поддържаше си около 39 през целия ден и нощта, сутринта й дадох пак противотемпературно и отидохме. Стоях до десет и половина, ама навън такъв студ, че се прибрах, иначе щях да стоя още. Сега съвсем ми е свито, главата ми е ужасно мътна, пък каква е нейната направо не ми се мисли.

Много ми е жал за децата от Перник. Не им стига две нощи неспане, а сега и като им отложиха матурите, два пъти ще са стресирани. Те до понеделник няма да са кой знае колко възстановени, дори може да им е криво, че всички останали вече са се явили, а те още не.

# 259
А подобна таблица за преобразуването на точките в оценка, като пуснатата по напред, но за математиката ... има ли?

Заповядай...
http://www.kaiowas.biz/math/2007/25_06_2007_oceniavane.pdf

# 260
  • Пловдив
1 модул би трябвало да е минал вече. Малко глътка въздух. Praynig Едва го изкарах това време от тръгването му до сега.

ganis, много благодарим...макар че при нас притеснението ни е водещо за жалост....колкото и да говорихме.

# 261
  • Там, където ме обичат
4 ПИЗА  Е..си мамата Shocked Shocked

# 262
  • Пловдив
Може би има грешка в информацията. Как така в последния момент ще правят такъв тип промени???

# 263
  • Добрич
Трябва вече да са на модул 2.
ganis, мерси!!!

Аз съм направо изкукала вече..  Simple Smile

Моята кокона отиде леко обелечена днес. Не пожела.. ама на нея й е все топло. И за това да мисля сега, дали не зъзне.

# 264
  • Там, където ме обичат

Моята кокона отиде леко обелечена днес. Не пожела.. ама на нея й е все топло. И за това да мисля сега, дали не зъзне.

И моята отиде леко облечена, но аз не настоявах.
Нали знаеш, че на войниците трябва да им е малко студено и малко гладно, за да са "на ниво".

# 265
  • Варна
Ganis, благодаря. Добър опит за успокоение Simple Smile

# 266
Благодаря на Аndariel . Имам някъв проблем и не ога да виждам днешните публикации. Скъсаха ми се нервите от сутринта. Моят беше много притеснен и аз покрай него

# 267
  • София
Момичета на болните дечица, стискам двойно по-силно палци!!!

И аз се притеснявам, защото девойката сигурно ще стои с мокри крака.
Толкова силно валеше, а тя взе, че джапна в една локва (аз също) и въпреки, че е с кецове се намокри ....
Дано не е студено в стаята, че не ми се мисли как се стои с мокри крака.  ooooh!

Още мъничко остана.

# 268
  • Пловдив
Ganis, благодаря. Добър опит за успокоение Simple Smile

Дали е само опит за успокоение, или истина - аз силно вярвам, че е верно това, което е написала Ганис.
Дано всичко да е наред, че ние се бяхме спекли малко тази сутрин. Милите мамини душички, ще успеят! Hug

# 269
Shocked
 ShockedКакво значи това-4 задачи само пиза ли?
Да бе?????

Общи условия

Активация на акаунт