СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 39 468
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Shocked
 ShockedКакво значи това-4 задачи само пиза ли?
Да бе?????
Това сигурно ли е???Вече някои видя ли втори модул?

# 271
Записвам се и аз да следя темата. Моите нерви вече са на привършване. Толкова много притеснения никога не съм изпитвала. Вярвам, че щерката е добре подготвена, но нали знаете едно недоглеждане и избързване може да съсипе всичко.
Успех на всички Peace

# 272
  • София-Младост
Shocked
 ShockedКакво значи това-4 задачи само пиза ли?
Да бе?????
Това сигурно ли е???Вече някои видя ли втори модул?
Нали се уточни, че е грешка, 2+2 Пиза за втори модул.

# 273
аз и първи модул не съм видяла Simple Smile

# 274
  • Бургас сити

ЗА Втори модул !!!!
21 и 22 са ПИЗА , 23 и 24 са си обикновени текстови задачи.
21 ва е с 2 подусловия за един платноход, но не е от движение , а с чертеж с намиране на ъгли,демек геометрична.
22-ра е за контролен пункт, има триъгълник върху координатна система, търсят се дължини и координати.
23 -та е с части от цялото за хонорари.Има и проценти.
24-та е параметрично уравнение.
Това е мами, засега.
Когато мога, пак ще се включа , но по-късно ще е , че не редно преди да е свършил модула.
Ще кача задачите след 14 ч.

# 275
  • София
Всички сме се шашнали. Децата ще се справят. Ако обаче първият модул е бил лесен, може би вторият няма да е толкова.

# 276
Всички сме се шашнали. Децата ще се справят. Ако обаче първият модул е бил лесен, може би вторият няма да е толкова.

и аз мисля така..

# 277
  • гр. София

ЗА Втори модул !!!!
21 ва е с 2 подусловия за един платноход, но не е от движение , а с чертеж с намиране на ъгли,демек геометрична.
22-ра е за контролен пункт, има триъгълник върху координатна система, търсят се дължини и координати.
Това е мами, засега.
Когато мога, пак ще се включа , но по-късно ще е , че не редно преди да е свършил модула.

Мнооооого благодаря!!!  Hug

# 278
Тоната, благодаря за инфото! Това за хонорарите не ми звучи много приятно  Confused.

# 279
Нашият е готов

# 280
tonata,БЛАГОДАРЯ!
 newsm51 newsm51 newsm51

# 281
  • Бургас сити
В първи модул задачите до 14 са наистина елементарни и се решават дори и на пръв поглед. 14 е геометрична, 15 - също  ,но е лесна - веднага се вижда търсения ъгъл, 16 зад е за средна скорост, по-така е ,  но е дадена формулата , по която да се намери.17 зад е изрази с х и у 18-та е с 4 неща, които се търсят - ъгъл, вид на триъгълник, растояние от т. до отсечка, дължина на отсечка. Има мислене по нея. 19 е за годините на две деца , от типа тя е с ...години по-голяма от него, преди..години тя е била....пъти по-малка, на колко години са сега двамата. 20 е с диаглама за разпределението на деца по класове, със стълбове е диаграмата и х, 2х и т.н. , почти същата е като миналогодишната на първи модул от този тип.

# 282
Пожелавам на всички деца успех и много здрави нерви - за мамите!

# 283
# 284

ЗА Втори модул !!!!
Това е мами, засега.

Hug Hug Praynig

Мнооооого благодаря!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт