СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 38 613
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • гр.Варна

Ала-Бала,спокойно,дъщеря ти се е справила страхотно.Ако само 8 зад.е грешна ,ще и отнемат най-много 2 точки .А 98 точки на теста си е 6.  bouquet

# 436
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Хайде, чакаме вече официално инфо и от МОНМ Simple Smile Само дано не се забавят пак с час  Wink

# 437
  • София
Не сверихте ли моите отговори с тези на Ганис?
Еднакви са, ЛИмонче Simple Smile))

# 438
  • София
Напрежението вече започна да спада. Предстоят и други изпити, които са решаващи, но сега 4 дни са почивни и ще съчетаваме полезното с приятното. Времето няма да е хубаво, но дано поне не вали.  Hug Hug

# 439
Изключително лесен тест- 1 и 2 модул. Да видим накъде ще избие,.
Моята осмокласничка като ги видя възкликна,,Леле това ли са задачите от 2-ри модул”.Теста е наистина много  лесен.Но още помни как миналата година беше сбъркала най-лесната първа задача.Така,че и най-добрите от бързането и адреналина, могат да сбъркат събиране и изваждане.Математиката за съжаление няма да може да отсее най-добрите.Мисля.че ще има много повече пълни шестици от миналата година.Изглежда ,че решаващ за децата ще бъде резултатът от БЕЛ.

# 440
# 441
  • София-Младост
Да, благодарим ти!

# 442
  • София
Дами ,сори за моите технически способности  Embarassed
Ама сутринта бях в 6 в училище Laughing

# 443
  • София
Ali-sun, много благодаря! И според моето диване тва са отговорите  Mr. Green

И съвпадат с тези на ganis, ма пусто не мога да повярвам, че всички са му верни, ако и да е толко лесно...  ooooh! От това, което виждате за зад.24 а=6 също ли е отговор? че тоз май сме го пропуснали, ако е... а аз като отявлен математически глъм не мога да преценя  Embarassed

И да благодаря много на ganis!

# 444
  • Варна
Наистина по-лесен ми изглежда теста от миналата година. Подозирам, че отсяването ще е на 24Б и хонорарите (макар и те да ми се струват доста по-лесни от миналогодишната последна задача от модул 2).

Имам едно въпросче към описанието на 24 Б. При а=-2 всяко х е решение, т.е. всички цели числа в този кюп, това към отговора ли трябва да бъде или само а=3 и  а=1 да се посочи?

Тази година баловете ще се като че ли по-високи, затова пишете повече желания в заявленията  Hug
Milenitaa=6 x=0.25 е отговорът на първото условие по задачата: "Решете уравнението при а=...."

# 445
  • София
Сега, ако правим анализ, наистина тестът е лесен, но винаги има възможности за грешки.
Например на 4 зад, ако не сменят посоката на н-то; 5 зад; 8 зад; 12 зад; има шанс за допускане на грешка при подредбата на отговорите на 20 зад; 21 зад- да се усетят, че BCD е равнобедрен и така да намерят ъгъла от 70 градуса; 22 зад- плескат понякога координатите; 23 също си има тънкост; 24, при определянето на стойностите на а..

# 446
  • София
Ali-sun, много благодаря! И според моето диване тва са отговорите  Mr. Green

И съвпадат с тези на ganis, ма пусто не мога да повярвам, че всички са му верни, ако и да е толко лесно...  ooooh! От това, което виждате за зад.24 а=6 също ли е отговор? че тоз май сме го пропуснали, ако е... а аз като отявлен математически глъм не мога да преценя  Embarassed

И да благодаря много на ganis!

Това не е към целите стойности на а, които се търсят накрая. Това е стойността на а, която се получава след опростяването на израза и с която се замества, за да се получи корен х=1/4 Wink

# 447
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Сега, ако правим анализ, наистина тестът е лесен, но винаги има възможности за грешки.
Например на 4 зад, ако не сменят посоката на н-то; 5 зад; 8 зад; 12 зад; има шанс за допускане на грешка при подредбата на отговорите на 20 зад; 21 зад- да се усетят, че BCD е равнобедрен и така да намерят ъгъла от 70 градуса; 22 зад- плескат понякога координатите; 23 също си има тънкост; 24, при определянето на стойностите на а..
така е!
моето момиче е объркало подредбата в 20 зад и много се ядоса!
в зад.22 е отбелязала 4 координата, а не 6- каза, че не се търсели по условие?!?

# 448
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
... има шанс за допускане на грешка при подредбата на отговорите на 20 ...
Е, тук си права Simple Smile Моята в първия модул има 2 грешки и е разменила местата на отговорите Б и В във въпросната 20 задача Simple Smile От втория модул: 22-ра е вярна и по 1/2 от другите 3 задачи Simple Smile Та гонената от нея 5-ца може и да я види Simple Smile

# 449
  • София
Ех, експертите от МОН винаги са били изобретателни. Ако оценките по МАТ са високи - с един куршум два заека. Те затова пуснаха и задачи с формата на ПИСА, така пред ЕС ще отчетат, че днешните ни младежи са знаещи и нищо чудно БГ да е сред водещите в образованието. Дребните номера винаги са помагали.  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт