СЕДМОКЛАСНИК страницата с котките затвори, идва ред на Пиза да пребори...

• 38 691
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • София
На 24 зад. е писал накрая а= 3 и -3, а=1 и -1, излиза, че има верен и неверен отговор, така ли? Колко точки ще му дадат тогава?

# 451
  • София
ganis, пак голям мерсаж!

лелей, ще вземе да излезе прав моя Дивуняк, кат се заричаше, че, ако имал и една грешка, щял доживот да решава тестове  Mr. Green

# 452
  • София
Дами, да изчакаме скалата и тогава. Ако има доста високи резултати сигурно ще се вдигнат точките за 3.

# 453
  • София
ganis, пак голям мерсаж!

лелей, ще вземе да излезе прав моя Дивуняк, кат се заричаше, че, ако имал и една грешка, щял доживот да решава тестове  Mr. Green
Mr. Green, Той ако знае до 12 клас каква дива математика го чака  Twisted Evil Laughing

# 454
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
 smile3515
няма ли да пускат вече информацията в МОМН

# 455
  • Варна
Сега, ако правим анализ, наистина тестът е лесен, но винаги има възможности за грешки.
Например на 4 зад, ако не сменят посоката на н-то; 5 зад; 8 зад; 12 зад; има шанс за допускане на грешка при подредбата на отговорите на 20 зад; 21 зад- да се усетят, че BCD е равнобедрен и така да намерят ъгъла от 70 градуса; 22 зад- плескат понякога координатите; 23 също си има тънкост; 24, при определянето на стойностите на а..

На 21 Б ако нямаше подсказващ текст щеше да е по-трудно, защо са решили така да опростят?

# 456
Сега, ако правим анализ, наистина тестът е лесен, но винаги има възможности за грешки.
Например на 4 зад, ако не сменят посоката на н-то; 5 зад; 8 зад; 12 зад; има шанс за допускане на грешка при подредбата на отговорите на 20 зад; 21 зад- да се усетят, че BCD е равнобедрен и така да намерят ъгъла от 70 градуса; 22 зад- плескат понякога координатите; 23 също си има тънкост; 24, при определянето на стойностите на а..

дДа предположим, че само нашите деца са се справили така добре, а всички останали са попаднали в съответните капани  Laughing ще ми се  Mr. Green

Един много важен въпрос да задам. Нали на бланките, които са им раздали може да се пише? А на тестовата книжка попълват отговорите?
Дъщеря ми спорила с квесторката и в крайна сметка си писала на бланката на "своя отговорност", защото такава беше моята предварителна информация.

# 457
  • София
На 24 зад. е писал накрая а= 3 и -3, а=1 и -1, излиза, че има верен и неверен отговор, така ли? Колко точки ще му дадат тогава?

Дами по инструкция се дават точки за верен отговор, няма инструкция за отнемане на точки за грешен. Твоят човек се е "презастраховал" Laughing. Не мисля, че ще е ощетен.

# 458
  • София
Аз пък си мисля, че се съжалиха над юнаците и пуснаха в сферата да се въртят по-лесните варианти, като за след земетръс Simple Smile
Госпожицата се е представила много добре и съм много горда с нея! Но пък на нас така или иначе математиката ни е любима и очаквах тук повече. Явно котките ще ги поведат към най-желаните гимназии Mr. Green

# 459
  • София
Да на тестовете могат да си драскат, колкото си искат, те после се събират отделно от бланката за отговори. Остават си в училище.

# 460
  • София по рождение
Момчето ми изчислява, че е към 90 точки. Аз съм много доволна, защото не сме математици.
Горе-долу дали ще върже отличен?
Дали ще променят скАлата за преобразуване на точките в оценки?

Присъединявам се към мнението на Кирилизацията, и на мен ми се ще само нашите да са с високи оценки, но надали. Да се надяваме да им оценят преразказа и тезите високо!

# 461
Да на тестовете могат да си драскат, колкото си искат, те после се събират отделно от бланката за отговори. Остават си в училище.

Благодаря и за отговорите и за цялостното ти присъствие в темата!  bouquet

Значи очакваните ми страхове от квесторите се оправдаха и на двата изпита. Добре, че бях подготвила добре детето какво може и какво не. Не може да се разчита на квестори.

# 462
ganis, на 22А ако са изброени отсечките от най-късата към най-дългата, но не са поставени знаци < може ли да се признае за вярно?

# 463
Според отговрите на ganis всичко му е вярно. Остава да е разписал добре последните две задачи на втори модул и да е пренесъл всичко както трябва в бланката за отговори  Praynig.

# 464
  • София
Днес като разбрала, че една от съученичките и е без нито една грешка по БЕЛ на теста и изпаднала в депресия. "Мамо, тя все мълчеше в час и аз знам повече" Crossing Arms Обясних и че сигурно ще има много деца без грешка и, че за всички ще има място под слънцето Hug
Не ме интересуват статистики и аз като Кирилизацията искам нашите форумските геройчета да си постигнат мечтите!

Общи условия

Активация на акаунт