Земетресение

• 187 326
  • 3 989
  •   1
Отговори
# 2 565
  • София
4.3!!!

# 2 566
И мен ми се ревеее! Добре, че сте вие да се успокоя малко. МъжО хърка и му е през да не казвам какво. Що не съм като него, мамка му?! Ще откача вече!

# 2 567
Всички спят тук, кучето си хърка... Да ви кажа че се стреснах но вече повече ми се спи. Пих валериан и много ме унася. Не знам събуди ли ме трусът или бях леко събудена. А в 12.30 простирах навън. Айде стига вече и все нощем, баси издевателството. Вскчко изпозамина в Гърция, чак ме д яд за пръв ппът че и аз не поех нанякъде

Не се ядосвай за Гърция, и там тези дни има трусове. Аз се бях запътила към Крит, но видях справката и се отказах. Ако ще ме тресе, поне да си е нашенско, Витошко земетресение, а не някакво непознато византийско подло такова.
Joy hahaha Joy
Позволи ме да те цитирам в бисерите! Не мога да позволя такъв лаф да се затрие! Mr. Green

# 2 568
Колко точно са "затихващи", като...това си беше по-силно от вчерашните.Аз под"затихващи" си представям все по-слаби. То..."затихващо" може да се окаже и някое 5.6, да речем, щото е по-слабо от 5.7, какъвто беше първият трус.

Почвам да се нервя яко. За пръв път преживявам подобно нещо...
До колкото зная има някаква зависимост-  1 с 1 степен по-ниско от основното(т.е. от 5,6 до 4,6)
10  в по-следващата категория ( от 4,6 до 3,6)
100 в следващата от 3,6 до 2,6
 и хиляда по-ниски. В тази схема всичко от онзи ден си се вписва точно. Просто не се знае как ще са трусовете и до кога.

# 2 569
  • София
Абе не беше толкова силен трусът, колкото онзи... и беше значително по-кратко... но да попитам, в моя вестибуларен апарат ли е проблемът или си подолюля много лекичко и през следващите 2 минути?
Залагам на 4.1 аз.  Mr. Green

Линковете къде останаха?

И аз усетих продължително и леко люлеене след труса.
Пак няма да се спи Sad Вече и параноята ме хвана, подскачам на всеки шум.

# 2 570
4,3 /последното земетресение/ по скалата според немски институт-инфо от радиото

# 2 571
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Няма да мога да заспя... сама с детето и кучето... вече ще изтрещя съвсем. И тоя ми ти куч нашия като се стресна съвсем щях да припадна...
Има ли и други самички????

Аз също съм сама с детето,и едвали ще заспя скоро.

# 2 572
  • софия
Вече подскачам от всеки звук. И ми се вие свят. Нечовешко е това. И Бойко какво прави?! Нищо!!! Mr. Green
http://www.dnevnik.bg/comix/015511/

# 2 573
  • София
Ръцете ми треперят немога да пиша..
Тъкмо легнах и се бях сковала една такава, не смеех да мръдна и друс, първо лека вибрация и после хоп още по силна.Събудих мъжа ми да се облече за всеки случай, нахвърлях до вратата по важните неща и седнах на компа.Няма да лягам.Треса се направо от нерви, а нямам нищо успокоително.Писна ми.Реве ми се вече. #Cussing out

# 2 574
  • София
Сила 4.3!"Хоризонт" - но не са още убедени!

# 2 575
  • софия
. Нечовешко е това. И Бойко какво прави?! Нищо!!! Mr. Green
Laughing Laughing Laughing

# 2 576
Аз съм на вилата, в Пернишко е. Тук е тихо в момента, преди труса се чу бучене като от самолет. После дървената ламперия запука, а аз бях като на вибромасаж за д-то ми на дивана.

# 2 577
  • Fort Worth, TX
Балкона се пука по шевовете.Много народ, а някой спомена за закл'ючване.Както върви ще е доста време актуална.

# 2 578
  • В Космоса
И Бойко какво прави?! Нищо!!! Mr. Green
Не толкова когато аз се почувствах адски безсилна се обезнадеждих така, колкото като го видях Бойко колко безпомощен изглеждаше пред Негово Величество Трусът. Sad

# 2 579
У нас само компа работеше и какво се чу точно преди да друсне... ужасссс.... направо щях да се изпусна в гащите. Не мога да спра да настръхвам и да треперя.
И онова пусто огледало в коридора.... направо ме побърква като почне да тропа, а не мога дори да го сваля.
Реве ми се от страх, честно ви казвам.
Спокойно. Hug Hug Hug HugПоне тук ще си вдъхваме кураж.Щом пишем знаи сме живи и здрави.

Искам най-сериозно да благодаря на всички... без вас да съм се гътнала около монитора... И мен бройте към незаспиващите.... чудя се винце ли да си сипя или направо кафе да си правя.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт