Земетресение

• 194 033
  • 3 989
  •   1
Отговори
# 3 495
Аз да ви призная от тоя стрес оная вечер съм се скапала за 10 дни напред. Спя като пън, макар че си лягам късно, цял ден ми се спи и изобщо не се замислям за трусове, освен ако не вляза да чета тук. Направо съм в другата крайност, предполагам това очаква всички.

# 3 496
И мен постоянно ме люлее.Но сигурно е от хапчетата с,които съм се натъпкала за да мога да се прибера в къщи.А на всичкото отгоре и съм сама.Мисля да си взема отпуск за малко и да отида при домашните на морето.Пък там да се успокоя като гледам морската шир.Тия дни съм се прибирала в къщи колкото да се изкъпя и пак излизам.Миткам по улиците по цял ден.ТОва днешното земетресение в 10 часа го усетих като леко вибриране на леглото.Но си го усетих.Леля ми е психоложка и ми каза да си повтарям тези цифри-1258912.Това са цифри на някакъв известен много психолог и чрез повтаряне на тази комбинация се успокоява човек.Ама мен май нищо не може да ме успокои.

# 3 497
И мен постоянно ме люлее.Но сигурно е от хапчетата с,които съм се натъпкала за да мога да се прибера в къщи.А на всичкото отгоре и съм сама.Мисля да си взема отпуск за малко и да отида при домашните на морето.Пък там да се успокоя като гледам морската шир.Тия дни съм се прибирала в къщи колкото да се изкъпя и пак излизам.Миткам по улиците по цял ден.ТОва днешното земетресение в 10 часа го усетих като леко вибриране на леглото.Но си го усетих.Леля ми е психоложка и ми каза да си повтарям тези цифри-1258912.Това са цифри на някакъв известен много психолог и чрез повтаряне на тази комбинация се успокоява човек.Ама мен май нищо не може да ме успокои.
Сигурно веднага ще ме пратите при леля да се успокоя,но лошото е,че тя живее в Масква. Sad

# 3 498
  • София
сега точно разрових и открих това http://news.plovdiv24.bg/354489.html
казват че имало връзка между бг и италианското земетресени дали е вярно как мислите?
И кво са, ако друсне в Италия, има вероятност да друсне и при нас, доказали не доказали, факт че друса при тях, след тва и при нас. Ся трябва да следя Италия  и България, вместо само последната.

Иначе, цял ден избягвам нарочно темата, щот честно казано особено вечер като влезна тука и напрежението ми расте яко. Но пък се информирам, следя сайтовете. Ноща поспах горе долу, със стотина събужданки, даже се скарах на мъжа ми, че мърда всяка секунда, та ако може да не движи толкова Joy., но пак имаше някъв сън. Не съм усетила трусове, чат пат някое леко люляне, но тва вече от тая психоза неможеш да разбереш люля ли или ти се люля главата. Надявам се да си друска лекичко, да си се наместят плочите и да се спре за 1000 години напред. Grinning

# 3 499
Аз поспах малко, но събуждането ми беше екстремно.
МиУото изведе детето да кара колело и аз си полегнах да дремна, че нощес  Mr. Green пак ще съм на пост. Като се прибраха, дребния с писък се хвърли върху ми и на мен сърцето ми още хлопа. "Мамо, ставай веднага, че не си си пила кафето " Laughing Crazy ooooh!
Пия си кафето сега ама още ми е замаяно  Simple Smile

# 3 500
  • Перник
момичета,видяхте ли тази статия-
http://news.zapernik.com/354563.html

# 3 501

е нали тук четат журналята, нали надълго и нашироко го обсъдихте този харп.

# 3 502
Каква тишина цари тук! Party
Всички заспахте или влезнахте да се къпете? Laughing

# 3 503
  • София
Каква тишина цари тук! Party
Всички заспахте или влезнахте да се къпете? Laughing

Ох, изкъпах се , ама много бързах, че взех та паднах, ударих си коляото.Ей, побърках се!Да се смея ли или не..?

# 3 504
  • Марс
Хахахахах, и аз така се изкъпах, направо вече изпадам в последен стадии, почнах да се заливам от смях, което хич не е на хубаво.

# 3 505
  • София
ev4o, по добре да се кикотим.Защото ако ни тръсне довечера, ще стане страшно.Ох, коляното ми се поду..дали не го счупих?/те ти булка спасов ден/, пак трагедия!

# 3 506
  • Марс
Стига пък ти, дано не ни тръсне, силно се надявам. Сега гледах има в Югославия, май отшумява, поне така си се успокоявам.

# 3 507
Наближава да се стъмни и мен пак ме затресе шубето. Нощите са ужасни и безкрайни. Засичате ли с хронометър за колко време се изкъпвате? Можем да обявим победител. Ох,защо и у нас няма бели нощи?

# 3 508
Не знам дали е пускано, този път версията, че между двете земетресения има връзка, е на немски учени.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4834711

# 3 509
Е пък нека има връзка, какво толкова. Важното е, че оцеляхме.

Аз си се къпя нормално, по по-малко от 15 минути не седя в банята. Даже онзи ден ни труснало баш докато съм била в банята Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт