Земетресение

• 193 948
  • 3 989
  •   1
Отговори
# 3 735
  • където ми харесва
Отказвам се.
Явно вие имате в пъти по-голям опит от мен с хора, които са преживели психически травми.
Извинявам се, че оспорих вашия безспорен опит и стоманени нерви, изключителна адекватност и безстрашие!

# 3 736
  • София
Обичам теориите за конспирация.
Ето още един факт

http://novatv.bg/news/view/2012/05/25/31044/%D0%A1%D0%B5%D0%B8%D … 0%B5%D0%BD%D0%BE/

Интересно ми е след като си смениха посланика какво сме им отказали на американците?
Шистовия газ

# 3 737
  • София
Отказвам се.
Явно вие имате в пъти по-голям опит от мен с хора, които са преживели психически травми.
Извинявам се, че оспорих вашия безспорен опит и стоманени нерви, изключителна адекватност и безстрашие!

Преиграваш вече! Никой не говори тук за стоманени нерви и безстрашие.

# 3 738

Защо хората ги е страх от смъртта? Някой е умрял и е казал, че е лошо ли?
Трябва ли някой да се размаже на паважа пред мен, за да ме е страх от падане от високо? Трябва ли мой близък да е умрял от токов удар, за да ме е страх да бъркам смело по контактите?
Чакай сега, не бъркаш в контактите (което е предпазливост и здрав разум) или денонощно си мислиш за контакти, трепериш и зобаш валериан? Разликата между полезния страх и психирането и самонавиването е от земята до небето.

Имам, да. Преживяла съм психическа трамва, малко по-тежка от това да ми се разклати лампата посред нощ.

# 3 739
Обичам теориите за конспирация.
Ето още един факт

http://novatv.bg/news/view/2012/05/25/31044/%D0%A1%D0%B5%D0%B8%D … 0%B5%D0%BD%D0%BE/

Интересно ми е след като си смениха посланика какво сме им отказали на американците?
Шистовия газ
Да и аз това четох.. Много жестоко!
Момичета, спрете защото нещата отиват към ключ , а за някои темата ни беше полезна.

# 3 740
  • където ми харесва
С кое преигравам?
Вече ме хваща яд, че възрастни жени се държат като деца, честно!
Кой нямал стоманени нерви? Я се върни назад и почети?!
Трябва да ме хване срам пред перничани, че съм дръзнала да се страхувам, защото моя дом не е срутен до основи...ка не ме е срам, аз да се срамувам?
Как мога да сравнявам въздействитео на две травми върху психиката? Ми коя по дяволите съм аз, та вие тука сте от психиятър на горе. Вие всичко разбирате, всичко знаете, аз съм направила грешно сравнение.
Хубаво бе, ето ти друго.
Страха на човек, в наводнен район е същия като на този в засегнат от пожар и/или земетресение.
Страхове безброй. Някои се появяват без причина, други се отключват, когато нещо ги травмира.

Хубаво се каза в един пост по-нагоре, това че не ме е удрял ток, значи ли, че не трябва да ме е страх да бъркам в контакт?
И това, че не съм се блъскала в стена с 200км/ч, значи ли, че трябва да го играя джигит на улицата?
Защо, трябва да има физически последствия върху някого, за да може да се страхува?
Какво толкова отчитате споделянето "май друсна преди малко"?
Вие като си споделяте на колко часа кърмите, някой мрънка ли ви?
Ай, сиктир!

# 3 741
  • Sofia
...
Какво е това скачане, какво е това зъбене?
...

Аз първо да попитам, какво търси един "трезвомислещ" човек в тази тема, след като е стигнал до прозрението, че то, каквото има да става, ще става и всъщност няма смисъл да се плашим, че е по добре по други поводи да се клатим, че ако не живеем в Перник, нямаме право да се страхуваме, да изброявам ли още?! Аз не се вълнувам от гоблени например и не пиша в съответната тема, какво правите вие "спокойните" тук се питам!!!
И не, не се сърдя, че някои уж не ги е страх, а че се опитват да определят как трябва да се чувствам, кои страхове са ми разрешени и кои не.
Аз например с две деца не смея и дума да издумам по темата, в къщи привидно всичко е спокойно. Държа се и заради мъжа си, не искам да се отпусна и да остане цялата отговорност за него, защото погледите които си разменихме гушнали децата под касата на вратата по време на първия трус скоро няма да ги забравя. Толкова ужасен не съм го виждала никога, а не е като да не сме преживявали и други премеждия за 17год.
И поради изброените причини отдушник ми е темата, дали пиша или само чета, няма значение. Не се плаша повече, напротив, помага ми. Обаче на някои смелчаци писанията ми идват в повече. Странно, че изведнъж от тях човек думата не може да вземе, ама стига сте писали в тази тема де, направете си такава "От нищо не ми пука"  Whistling
Adellle както и да го формулираш, няма смисъл, ще те разбере само този, който иска да те разбере, другите ще продължат с порицанията. 

# 3 742
уф, беше хубава течичка за споделяне, ама май свърши. аз не вярвах много на това за светлината, ама децата казаха, че и те са видяли светлина. на тях им вървам, та сега ще се ограмотявам за светлината и от къде идва по-подробно

# 3 743
  • София
Ами, с всичко преиграваш, Адел, включително с последния си пост! Ще каже човек, че десет по Рихтер те е люляло в продължение на половин час непрекъснато! Кажи ми, у вас имаше ли поне една чаша счупена! Всички се изплашихме, и мен на моменти сякаш нещо ме разклаща, вечер за секунди ми се свива леко отвътре, защото земетресението стана през нощта, ама не го пиша веднага тук, а поглеждам лампата или някой друг подходящ предмет, а най-често се оказва, че някой от комшиите е тропнал отгоре. Това тук става  вече масова психоза!

# 3 744
  • Fort Worth, TX
Адел, освен да ти кажа да не им обрщаш внимание друго не ми остава.Не е като да не ги знаеш някои дами що за стока са.Винаги на контра и на всяка манджа мерудия.Те са навсякъде във всяка тема и всичко знаещи.

# 3 745
  • Sofia
 Joy  започва да ми прави впечатление, че само смелите отчитат темата като преиграване, масова психоза, състояние на депресия и т.н. а уплашените си се чувстваме добре четейки тук. Дали какво е обяснението?!  Mr. Green

# 3 746
  • където ми харесва
Имаше много потрошени неща, включително и телевизора в детската стая... И за мен 6 по Рихтер не е малко, пък ти си ме обвинявай, че преигравам колкото си искаш.

# 3 747
  • София
Аз се включих в темата за информация, но след като опасността премина не съм заинтерсована да я следя, бихте ли ми казали как да спра да получавам известия, че е имало нови отговори в нея?

Докато се пише в темата и има нови мнения, все ще ти излиза в Нови отговори...
Не можеш да се "отпишеш".   Peace

# 3 748
Не можеш да се "отпишеш".   Peace

За съжаление...  Tired

# 3 749
  • София

Цитат
Цитат
Шистовия газ

Сега новия американски посланик като уреди нещата, няма да ни друса повече!А може и да са изпробвали новия противоракетен щит, знам ли?

Общи условия

Активация на акаунт