Земетресение

• 189 920
  • 3 989
  •   1
Отговори
# 1 890
Имаше, аз усещах едни съвсем леки, но може и да е от безпокойство. Simple Smile

# 1 891
Добро утро и от мен!. Аз също спах дълбоко, само към 3 без нещо се събудих много притеснена и после пак заспах. Мисля,че и дъжда помогна да спя дълбоко, а и ми беше топличко, нали спах облечена Laughing. Тази нощ като се събудих в 3 през нощта се сетих за филма Дяволът в Емили Роуз, там нещото започваше винаги в 3, а е по действителен случай. Вече съм на мнение, че това земетресение си беше дяволска работа, но с тоя дъжд веднага след него. newsm78. Много странно, дали наистина не беше предизвикано умишлено...

# 1 892
хахах, явно всички яко сме спали вчера Simple Smile. Легнах уж да гледам някакъв филм към 9 часа с идеята да стоя нащрек и откъртих чак до сутринта Laughing

Вече съм на мнение, че това земетресение си беше дяволска работа, но с тоя дъжд веднага след него. newsm78. Много странно, дали наистина не беше предизвикано умишлено...

newsm78. Какво имаш предвид

# 1 893
дали наистина не беше предизвикано умишлено...
Да, с дистанционно са го активирали най-вероятно..
 ooooh!

# 1 894
Добро утро и от мен!. Аз също спах дълбоко, само към 3 без нещо се събудих много притеснена и после пак заспах. Мисля,че и дъжда помогна да спя дълбоко, а и ми беше топличко, нали спах облечена Laughing. Тази нощ като се събудих в 3 през нощта се сетих за филма Дяволът в Емили Роуз, там нещото започваше винаги в 3, а е по действителен случай. Вече съм на мнение, че това земетресение си беше дяволска работа, но с тоя дъжд веднага след него. newsm78. Много странно, дали наистина не беше предизвикано умишлено...
Как умишлено се предизвиква земетресение,буря и други природни стихии  Shocked

# 1 895
Нали се появиха публикации, за някакво секретно оръжие, май ХАРП се казваше. Не ви ли се стори странно, че съвпадна точно с откриването на ракетния щит над Европа. Да не е имало и някакви тестове. Не знам, просто си коментирахме с познати. Най-странен беше дъжда веднага след земетресението. Нали видяхте как заваля внезапно и после спря, защото когато бяхме навън не валеше.

# 1 896
  • Mars Hotel
Нали видяхте как заваля внезапно и после спря...

Обикновено дъждът точно това прави - започва и после спира.

# 1 897
Наистина не мога да повярвам, че един нормален човек, който не е психически нестабилен би седнал да пише подобни простотии.
Стига с тия глупости! Какво му е странното на дъжда?
 ooooh!

Хората са достатъчно изплашени, не мисля, че има смисъл да четат и тези тъпни.  Tired

# 1 898
Явно е възможно умишленото предизвикване...
Цитат
ХААРП е американска система от антени базирана в Аляска например _ както и на други места по света. Чрез силни електромагнитни вълни влияе върху Йоносферата в следствие на което тия вълни се връщат обратно на земята и проникват на километри надолу. Офицялно се ползва за контакт с подводници, откриване на залежи от полезни изкопаеми или откреване на вражески ракети и тунели. НО неофицялно се предполага , че се ползва за влияние върху климата. Нещо такова беше. Това съществува от 80те 90те години. По проект на Н. Тесла е създадена ХААРП. Проверете има хиляди клипчета. А относно шума. Някои земетресения по света през годините са предшествани от шумове наподобяващи Йерийонски Тръби , или стенания на планетата.

# 1 899
С"Йоносферно оръжие и HAARP"... А и с този противоракетен щит, който ни туриха отгоре, точно преди земетръса, малко е съмнително.

# 1 900
Нали видяхте как заваля внезапно и после спря...

Обикновено дъждът точно това прави - започва и после спира.
Joy Joy Joy

# 1 901
Ще замоля този където ги прави тези работи да спре с дъждовете поне днес. Утре може, поне вкъщи да се наспинкам  umbrella

LadyLady, големи конспирации за един прост дъжд  Heart Eyes

# 1 902
Това май е защото някои от вас не сте се наспали,но съвсем ви хвана параноята  Whistling
Не споря,но от моите скромни познания съм убедена,че земетресението,това е нещо,на което наистина не можем да влияем.Ако можеха да се предизвикват,досега да са открили и как да се предотвратяват  Peace
п.п.и аз ще помоля днес да не вали,че трябва да ида на село да си обера черешата,че ще правя компоти  Wink

# 1 903
  • Mars Hotel
Йерихонски тръби? Стенания?  Shocked
По-назад в темата имаше обяснение на бученето при земетресение.  Stop

# 1 904
С"Йоносферно оръжие и HAARP"... А и с този противоракетен щит, който ни туриха отгоре, точно преди земетръса, малко е съмнително.
И на мен ми е съмнително, просто много съвпадения.

Общи условия

Активация на акаунт