Земетресение

• 187 438
  • 3 989
  •   1
Отговори
# 2 505
Ужассссссс,ще припадна,дами!
не припадай още, слно беше, но кратко...за щастие

# 2 506
Абе не беше толкова силен трусът, колкото онзи... и беше значително по-кратко... но да попитам, в моя вестибуларен апарат ли е проблемът или си подолюля много лекичко и през следващите 2 минути?
Залагам на 4.1 аз.  Mr. Green

Линковете къде останаха?
http://geofon.gfz-potsdam.de/eqinfo/list.php

# 2 507
  • Fort Worth, TX
Айде пак, а точно се бях поуспокоила...
Емче давай да слизаме в караваната.

# 2 508
Айде пак, а точно се бях поуспокоила...

И аз, мислех, че тази нощ вече ще спя спокойно, а то стана още по-зле.  Tired

# 2 509
Писна ми, не мога да спя трета нощ Twisted Evil

# 2 510
Сигурно беше около 4, събуди ме.. Чак завиждам на моя половин, така блажено си хърка

# 2 511
Хайде пак ! Вече съм с пулс около 120 от ужас ! Така сладко си спях !

Синът ми е на компютъра с братлетата - нищо не разбрал . Аз му казах и той тогава си погледна лампата . ooooh!

# 2 512
значи не ми се е сторило този път....охх не пак само....

# 2 513
Силно беше, и този път някакси по-различно от предните ми се стори. Като че ли вертикален трус..

# 2 514
Да, точно се успокоихме (уж) и... друс! Скочих като ужилена, че и се спънах в кабела на компа - щях да плонжирам на пода. Глътнах мента,глог и валериан и си казах - дано ми се е сторило. После първите секунди никой не писа в темата и тъкмо се засмях на себе си "параноята..." и заваляха коментарите  Confused

# 2 515
Последното с тази сила - 4,3 е било вчера,  два часа след голямото. Не трябваше ли да намаляват?

# 2 516
  • софия
сега да влизам ли да си мия маската от косата, да не търча гола по улиците  Mr. Green

# 2 517
  • София
Е, това е затихващи де. С по-малък магнитуд от първия, но не задължително подредени по сила.

# 2 518
  • София
Сигурно беше около 4, събуди ме.. Чак завиждам на моя половин, така блажено си хърка
Моя вместо да ме утеши както се полага само измърмори "Добре деее, всички разбрахме... А сега спим" Ми нещо ми сецна на мен съня..

# 2 519
  • София-Велинград
Момичета и аз го усетих,и се чудих дали не си въобразявам вече.Някой да знае колко беше???

Общи условия

Активация на акаунт