Земетресение

• 187 329
  • 3 989
  •   1
Отговори
# 2 580
ми влизам да се къпя пък, от 6 часа съм с кокосово масло и зехтин на тиквата, вече се спече
писнаха ми тези земетресения

Ха-ха, готино. Изкъпи се, според мен Simple Smile Ако се наложи да излизаш посред нощ, няма да се излагаш, я. Освен това, дори и краят на света трябва да се посреща със стил   bouquet

# 2 581
  • София
Hug Hug Hug По една гушка на всички... Hug Hug Hug
Запазете спокойствие заради дечицата. Каквото и да се случва трябва да сме силни заради тях.
Така де.  Heart Eyes И мене си окуражавам.

Да спра ли пералнята за всеки случай...Да не се измъкне някой маркуч както работи....????

# 2 582
  • Fort Worth, TX
И Бойко какво прави?! Нищо!!! Mr. Green
Не толкова когато аз се почувствах адски безсилна се обезнадеждих така, колкото като го видях Бойко колко безпомощен изглеждаше пред Негово Величество Трусът. Sad
Как се беше опулил като ги разтресе.

# 2 583
Тъкмо бях тръгнала за душ и после гуш до детето  и сега съм със сърцебиене и цялата треперя.
Мъжо играе на компа и хич не му пука.
Пак си мечтая за колата Rolling Eyes

# 2 584
  • София-Велинград
И аз съм сама с детето,мъжа е на работа.Не искам  повечееееееееее ,искам си спокойният си сън от преди 2 вечери Confused

# 2 585
  • На острова
Ръцете ми треперят немога да пиша..
Тъкмо легнах и се бях сковала една такава, не смеех да мръдна и друс, първо лека вибрация и после хоп още по силна.Събудих мъжа ми да се облече за всеки случай, нахвърлях до вратата по важните неща и седнах на компа.Няма да лягам.Треса се направо от нерви, а нямам нищо успокоително.Писна ми.Реве ми се вече. #Cussing out
И мен ми треперят ръцете.. То  и да имаш успокоителни и да нямаш, все тая. Аз като пих валериан преди повече от час да заспивам, какво - нищо. Някакво по-силничко хапче ще ми трябва...
И тази тъмнина... така психира.

# 2 586
  • София
 И аз така викам - добре, че сте вие. Заспах в 11 часа в детската стая, после мънечкото ме събуди и докато се носех към спалнята пак изпука гадновато.

Измучах на мъжото, той в типичния си стил се пошегува гадно и захърка.

Сега гледам цици по Канал 3 и червен надпис, че не съм сънувала.
Пък и вие тук го потвърждавате.

Ще взема да си купя и аз валерианчееее

# 2 587
  • На земята, която е всъщност звезда.
Хм, нали уж бяха взели въжето за скачане на Фидосова?  newsm78

# 2 588
  • София
Трети, да си жив и здрав братле, че направи тая тема - мамата ми се е бава от страх...Добре, че тук можем да си пишем сега.....
И съм на високо....И на мен ми се реве през цялото време : от яд, от безсилие, от кво ли не....

# 2 589
Спокойно. Hug Hug Hug HugПоне тук ще си вдъхваме кураж.Щом пишем знаи сме живи и здрави.

Точно си помислих, че мнозинството не трябва да четем и пишем в темата, че хич несе окуражаваме, а само си предаваме страх и паника.

А пък току що някакви навън гръмнаха нещо на 2 пъти. (в Слатина)  Rolling Eyes

# 2 590
  • София
А тъпото ми животно си търчи, без грам притеснение. Егати котката...

И Бойко какво прави?! Нищо!!! Mr. Green
Не толкова когато аз се почувствах адски безсилна се обезнадеждих така, колкото като го видях Бойко колко безпомощен изглеждаше пред Негово Величество Трусът. Sad

Мдааа Mr. Green

Само се преструва, да изглежда съпричастен, бе. Не е рекъл, не е спрял трусовете, ма не ще.Сърдит ни е нещо, подозирам. Рядко го дават по телевизора ли, що ли? Thinking

# 2 591
Мецани, мерси, успокоих се.
На Кинчето приказката rulzz.  Mr. Green

С тия затихващи трусове обаче отиде титлата на съседната тема за най-дълга ever в Клюкарника. А беше близо, беше толкоз близо.

# 2 592
Балкона се пука по шевовете.Много народ, а някой спомена за закл'ючване.Както върви ще е доста време актуална.

Силно се надявам ама изобщо да не е доста време актуална Laughing нека отминава и така......

# 2 593
Аз не го усетих. Сега се чудим с мъжа ми да излизаме ли навън или не. Да заспиваме ли или не. Ох, аман

# 2 594
  • София
И аз чух бучене, не беше като първия път, но и сега го имаше.

Общи условия

Активация на акаунт