Земетресение

• 187 386
  • 3 989
  •   1
Отговори
# 2 685
  • София и там където не се пуши
http://dnes.dir.bg/news/pernik-zemetresenieto-11214063?nt=4

# 2 686
Не люля сега!
Беше ме срам да си кажа, ама оная нощ с големия трус, мъж ми стана да си нагледа телевизора, запали една цигара и заспа... А аз прилегнах в 7:00 някъде и то вече от изтощение.

# 2 687
Бойко да открие епицентъра с прерязване на лентичка ли:)
Joy
То не е хич за бъзик, ама аз точно си мислех как вече може да кръстят центъра на Перник Епицентър и бате Бойко да го открие Joy
Ох, добре че сте вие, кефите максимално  Joy

# 2 688
  • София-Велинград
Моя позната ми писа в скайпа минути след труса,а е в Канада.Хората там научават по бързо какво се случва в нас,отколкото ние(официално).

# 2 689
  • София
Добре бе, не мога да разбера на тия хора как им се прави секс...комшиите пуснаха пружините, ама като са два етажа над нас и аз само боботене чувам и пак подскачам като подплашен заек  #Cussing out

Ами секс, събират си багажа да бягат някъде..

# 2 690
  • София
През последните часове са регистрирани няколко труса около 4 по Рихтер и над 300 микротруса, съобщи bTV.

Мисля, че ако имаше няколко труса по 4 всички щяхме да знаем.. newsm78

# 2 691
# 2 692
  • София
Според този сайт, трусът е бил 4.5 и на дълбочина 12,1км

# 2 693
samuraika, благодаря!

# 2 694
  • София
Елица, и аз днес дадох същия пример с метеорита на колегите!
Лошото е, че хората в подобна статия като са се ошашкали виждат само лошото. А и журналистите не им помагат особено. Сензация трябва да има!

Ние днес се забавлявахме в службата, защото ни пуснаха как да действаме при земетресение и беше написано как да излизаме през въртящата се врата без  да се чекираме.

Не си представям как цяло министерство ще се евакуира чекирайки се, но знае ли човек какво може да му щукне да прави.

# 2 695
  • София
Добре де, как е възможно пък всичко идиотско да се случва в Перник?!
това е било в Драгичево, по-близо до Сф  Tired 42.60N,23.14E (epicenter)
http://maps.google.com/maps?f=q&q=42.60N,23.14E%20%28epicent … &z=5&om=1

Приближава Mr. Green

НЕщо ми е тотално нервно. Във фейса прочетох тъп статус"За съжаление трусовете се засилват или поне са доста и са често! Бъдете внимателни!!!!"

Стана ми смешно, обаче...не чак толкова смешно Crazy

# 2 696
  • Бургас
Добре бе, ама как така все нощно време стават тия трусове? Все едно някой нарочно ги програмира. Ще умра от безсъние и нерви. Вече си мразя леглото.

И аз тръгвах да пиша това.....
тъкмо се успокох, легнах и си пуснах едно филмче да гледам,
уви, сега пак се притесних.

Определено се усети доста силно този трус,
бях в леглото...
и си знаех, че е над 4-та степен и за жалост - познах.

Последното с тази сила - 4,3 е било вчера,  два часа след голямото. Не трябваше ли да намаляват?

Казаха, че е нормално да има трусове над 4-та степен! Wink
Но не се очаква трус, който да достигне 5.8... както беше най-силния (може и да греша за степента на труса,просто вече съм забравила всичките)

# 2 697
  • София
Някой предложи явка в Южния парк-взимам децата и идвам а тоя хладнокръвния до мен да си спи ако иска.

# 2 698
  • Fort Worth, TX
Емче, чуваш ли я тая гнусна кукувица?Направо ми бърка в малкото мозък дето е останал!!!Вадя пистолета да я гърмя.

# 2 699
Според този сайт, трусът е бил 4.5 и на дълбочина 12,1км
ЕМСЦ намали на 4,2 и 10 км дълбоина (беше 4,3 на 2 км)

Общи условия

Активация на акаунт