Земетресение

• 187 291
  • 3 989
  •   1
Отговори
# 2 700
  • София
Първото земетресение преживях дебилно спокойно, ама тази вечер имах яко сърцебиене половин час преди труса и доста се стреснах. Май хоризонталните ги приемам по-леко..

# 2 701
Добре бе, не мога да разбера на тия хора как им се прави секс...комшиите пуснаха пружините, ама като са два етажа над нас и аз само боботене чувам и пак подскачам като подплашен заек  #Cussing out

Всъщност, сексът е добър метод за успокоение.

# 2 702
  • София
  4,5 с.Кралев дол,нов трус
http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php?area=eu

# 2 703
  • София

Бе, те първо ни обясняват, че няма как да се прогнозира едно земетресение, сега пък ни обясняват, че няма страшно Laughing

Все едно.Не ми е спокойно. Хич даже. А по принцип не съм паника. Сега даже ударите на сърцето ми ме карат да изтръпвам. Ще взема да се гътна от паника.Нямам лекарства за подобни случаи. Laughing
Дали да не пробвам с алкохол? Или храна??? Както някой предложи по-нагоре:)

# 2 704
  • София
Аз съм за Ю парк, те нека да си спят щом имат железни нерви, ах, как ме дразни този човек от голям мъжки пол, ще си сипя едно за успокоение, хайде НАЗДРАВЕ, пък каквото ще да става

# 2 705
Емче, чуваш ли я тая гнусна кукувица?Направо ми бърка в малкото мозък дето е останал!!!Вадя пистолета да я гърмя.
Оная нощ я чувах, но сега не.Даже ме тормози тая гробна тишина в момента.Поне кучетата да лаеха, а те и те млъкнаха

# 2 706
  • София
През последните часове са регистрирани няколко труса около 4 по Рихтер и над 300 микротруса, съобщи bTV.

Мисля, че ако имаше няколко труса по 4 всички щяхме да знаем.. newsm78
Aми, те btv по-добре знаят, за това ни информират хората  Confused.Даже се учудвам, че реагираха, но то с тази дезинформация май по-добре да си мълчат.

# 2 707
При нас на 10-я етаж се усети много силно. Тъкмо кърмех малката и пак разтресе. Писна ми бе хора, и пак съм сама мъжа пак е на работа. Добре, че синчето не се събуди този път.

# 2 708
  • София и там където не се пуши
При нас е обратното. Мъжът се паникьосва, аз съм спокойна. Преди мако скочи и му казах да ляга да спи.

# 2 709
Момичета, аз се облякох и си приготвих най-важните неща.... хич не ми се иска да стоя така като дърво, но не мога да се успокоя...

# 2 710
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=b2njHW9ydWs&feature=related

Пуснете си това за успокояване!

# 2 711
  • В Космоса
Клонка, пийни малко концентрат. Ще дебилнеш - гаранция! Аз по друг повод сръбнах малко по-рано и сега ми е доста лежерно. След малко ще хоризонтирам. А и аз бях мега уплашена първия път.

# 2 712
Ай стига бе, аз съм точно в Кралев дол в момента... абе тоя епицентър ме побърка - Рударци, Батановци, Кралев дол..тия хора дали осъзнават, че това са места в коренно противоположни посоки...

# 2 713
# 2 714
  • софия
готова съм, с измита коса и облечена със снощното екипче за сън/бягство  Mr. Green
лошото е, че ми свършват цигарите

Общи условия

Активация на акаунт