Земетресение

• 193 990
  • 3 989
  •   1
Отговори
# 3 330
Някой да ми каже, моля, какво направи Софи на Евровизия?

Не се класира за финала.......
Защо така?
Аз бях сигурна, че ще успее. Едва ли някой е пял по-добре от нея, жалко......

# 3 331
  • София
Много ми докривя за Софчето. Не й харесвам песента, ама какви бездарници минаха напред... Rolling Eyes

Е, що... Стандартните тъпотии, скандинавските и прибалтийските си гласуват едни за други, сърбите и македонците, мамицата им, си менкат гласове и те, за Турция гласуват гастарбайтерите и емгрантите им. Нищо ново.

# 3 332
  • София
[/quote

Сънят е най-доброто лекарство Hug
[/quote]
  bouquet Hug

# 3 333
  • София
Що, да не е очаквал да си съблечена и с друг мъж?  Wink
Joy
Да бе смейте ми се  Mr. Green Ама аз по принцип по една ефирна нощ ичка се разхождам, а сега с панталон, блуза, чорапи и чак косата си бях върала да не ми се пречка ако стане нещо.
А за днес нали тук писахте, май Савина и още мацки, че в 15,19 е имало по-силничко. И на мен ми е странно за сайтовете и това си говорихме с майка ми, че може в по-малките страни да не отчитат с магнитут под 2 напр. Иначе не знам, като оставим БАН, тук много хора усещат такива, коити ги няма в сайтовете.

# 3 334
  • София
Иначе не знам, като оставим БАН, тук много хора усещат такива, коити ги няма в сайтовете.

О, абсолютно! Тук се усещат и извънредни земетресения и такива, които въобще не ги е имало. Wink
Единен фронт друс- трус. Sunglasses

# 3 335
Иначе не знам, като оставим БАН, тук много хора усещат такива, коити ги няма в сайтовете.

О, абсолютно! Тук се усещат и извънредни земетресения и такива, които въобще не ги е имало. Wink

Ако не спите още 2-3 вечери, скоро и рекорди за земетръсна държава ще поискате от Гинес Whistling

# 3 336
  • София
А, отчитат, отчитат. Последното в София преди няколко години си го отчитаха, мисля само тези над 2. Според мен проблема е, че няма нищо за отчитане newsm78

# 3 337
  • София и там където не се пуши
Ама май ви го казах назад и на пресконференцията днес го казаха. Комуникацията за информиране на   трусчета за  там в чужбинско - НЕ РАБОТИ и затова снощи го отчетоха, че е 4 и нещо, а то било 3 и нещо. Взели са информацията от Гърците и по предположение са го сметнали. Затова не се отчитат по сайтовете тези трусове, защото системата на комуникация не работи.
Сега съседите не отчитат нищо при тях, и съответно няма нищо по сайтовете (аз поне така го разбрах) .

Днес съсед точно това каза, орязани били на БАН пари и сега това им се връща Ама то какви ли не дупки трябва да се запушват.

Също казаха, че ще разрушават една детска градина и едно училище в Перник и ще ги строят наново. Дори вече разрушаването било почнало.

# 3 338
Като ви чета си мисля,че нещо не съм в ред или съм страшен дебил Mr. Green
На първото земетресение се събудих,дъщеря ми дотича да отчете,че най-накрая разбрала що е то земетресение и има ли почва у нас,синът ми пък го проспа.Не сме излизали навън,нито погледнах дали съседите са излязли.След второто заспах.Вчера усетих само това в 01:00 ч.Заспах към 2:30,но нищо не усетих през това време.Сега съм приготвила една раница за всеки случай.

# 3 339
# 3 340
  • Перник
И аз се присъединявам към бъзела, момичета. Живея в Перник и влизам да ви кажа, че преди половин час пак имаше лек трус. За ужаса, който изживяхме тогава не намирам подходящи думи. Детето ми се размина на косъм от падащ телевизор...

# 3 341
  • София
Не съм й предполагала, че може липсата на пари да е причината, че няма данни за Бг, а за централна Аляска и всичките бели мечки да се актуализира постоянно.

mona-bonbona, Hug

# 3 342
  • София

Добре де не се изфазявам ясно, ама от неделя вечерта нещо не мога да спя Mr. Green. Виж Дороти как хубаво го е обяснила, нещо такова се опитвах да кажа и аз. Много ме хвана яд за Софката

# 3 343
  • София
Добре е,  че ги рушат, защото не знам как биха си пуснали спокойно децата след изживения ужас. Аз нали съм карък, от цяла София само нашето училище се е сцепило и в понеделник сигурно ще мина на изпитаната форумска рецепта мента, глог и валерян Laughing Mr. Green

# 3 344
май трябва да назначим кореспондент от перник да предава трусовете директно. нещо не мога да заспя, ама май е защото цял следобяд спах.

Общи условия

Активация на акаунт