Земетресение

• 193 979
  • 3 989
  •   1
Отговори
# 3 345
Противоположно на всеобщото мнение,тук пише,че НЕ трябва да се стои под каса на врата и в никакъв случай да не се тича по стълбите. Tired

# 3 346
  • София

Добре де не се изфазявам ясно, ама от неделя вечерта нещо не мога да спя Mr. Green. Виж Дороти как хубаво го е обяснила, нещо такова се опитвах да кажа и аз. Много ме хвана яд за Софката

Изрази си отлично и аз се забавлявам и бъзикам през цялото време. Hug

# 3 347
  • София и там където не се пуши
Добре е,  че ги рушат, защото не знам как биха си пуснали спокойно децата след изживения ужас. Аз нали съм карък, от цяла София само нашето училище се е сцепило и в понеделник сигурно ще мина на изпитаната форумска рецепта мента, глог и валерян Laughing Mr. Green

За 18-то ли  newsm78 Това било противоземетръсната шайба и било най-добре там да се сцепи.

Мъжът ми гледаше как още в 6.30 му правили инспекция и взимат всички мерки. Аз много се учудих. Сградата е наистина дава вид на много стабилна и явно е така.

Трусовете също ги усещам, а сестра ми на 11-тия непрекъснато. Но все пак сме в епицентъра.

Майка ми на Алабин не ги усеща, защото непрекъснато трамвая тресе всички сгради наоколо.

# 3 348
  • София

Добре де не се изфазявам ясно, ама от неделя вечерта нещо не мога да спя Mr. Green. Виж Дороти как хубаво го е обяснила, нещо такова се опитвах да кажа и аз. Много ме хвана яд за Софката

Изрази си отлично и аз се забавлявам и бъзикам през цялото време. Hug
Знам, че ме бъзикаш  Mr. Green  Hug За наказание довечера само ще. Ви крадя Бъзелчетата, пък да видите вие Laughing

# 3 349
  • София
Да в 18 е хлапето. Аз не разбрах в училище къде е най-добре да се застане, ама то е от "отличния" ми англииски. Моля, накой да подскаже Laughing

# 3 350
...
Знам, че ме бъзикаш  Mr. Green  Hug За наказание довечера само ще. Ви крадя Бъзелчетата, пък да видите вие Laughing
Ти посмей!  Flutter
Аз се чудих снощи кой толкова отмъква де що пипна, а то ето кой бил!  Mr. Green

# 3 351
Хъх и аз нещо пак съм на тръни. До към 21:30 се държах и сега пак нещо изперквам. Ама смятам да се къпя и да лягам. вие момичета няма ли да си лягате?

# 3 352
Някой да ми каже, моля, какво направи Софи на Евровизия?

Не се класира за финала.......
Защо така?
Аз бях сигурна, че ще успее. Едва ли някой е пял по-добре от нея, жалко......

И мен много ме е яд, че не се класира, има невероятен глас и песента не беше лоша, мислех, че това, че пее на 12 езика ще помогне, но... а милото ми се смее как съм вярвала, че не са нагласени тия конкурси.
Иначе пак шубето ме е хванало и няма спане.  ooooh!

# 3 353
  • Русе/София
Хъх и аз нещо пак съм на тръни. До към 21:30 се държах и сега пак нещо изперквам. Ама смятам да се къпя и да лягам. вие момичета няма ли да си лягате?
аз си легнах още в 23 часа

# 3 354
То лягането е лесно, вярно... ама спането ?!?

# 3 355
Аз ще се пробвам вече да поспя и дано до утре не ми се налага да скачам от леглото, защото вече мноооооого ми се спи.Лека и спокойна нощ  Hug

# 3 356
  • София
  chef Ще пека курабии с мляко, мед, орехи и канела. След няколко часа в темата- закуска и какао.
Ако можете да заспите- спете, ако не- чакайте гощавката.

Мисля да зарежа преводите и да работя като охранител- и без това обичам да вися по нощите. Grinning
И да охранвам. Laughing

# 3 357
Как сте комапания  Hug
Има ли и други нощни птици като мен ?
 Joy Joy
Какви са плановете за тази вечер ? Joy
Аз лично се ровя в разни сайтове за игри и слушам музичка обаче ми е едно такова тегаво и гадно .

# 3 358
 chef Ще пека курабии с мляко, мед, орехи и канела. ...
Къде каза, че живееш?  Flutter

П.П. Ангелче, здрасти!  Hug

# 3 359
 chef Ще пека курабии с мляко, мед, орехи и канела. След няколко часа в темата- закуска и какао.
Ако можете да заспите- спете, ако не- чакайте гощавката.

Ох както съм гладна.  Mr. Green
Аз пък гледам "Дарма и Грег". Laughing

Общи условия

Активация на акаунт