Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 36

• 71 485
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Благодаря,благодаря,благодаряяяяяя   за 61 епизод. Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 212

И аз искам да се включа с едно огромно БЛАГОДАРЯ от сърце за това,че ни давате възможност да се насладим на този прекрасен филм!На целият екип дълбок поклон за труда и бързината с която работите!!!!!!!!!Обичам Ви!!!!!!

# 213
Halit Ergenç's Soulful Voice !!!!! Mevlana's poem ''Istemem''-''I Don't Want''

# 214
В тази серия видяхме млечния брат на СС -Яхя, обаче предположенията ми , че млечният брат , евентуално, би могъл да бъде тайнственият „Негово превъзходителство” бяха разбити на пух и прах. Този човек в никакъв случай няма нито царствената осанка, нито поведение на човек с произход и царствено потекло- а и млечен брат не означава, че СС му е брат по майчина или бащина линия -. Означава само, че са кърмени от една жена –по всяка вероятност дойка. Този млечен брат не е принц, нито е от благородно потекло и никой не би го наричал „Негово превъзходителство”. И този Яхя не е другия брат на СС, за когото се говори в първата серия на „Великолепния век” -  Увейс, и който би могъл да бъде „Негово превъзходителство” или остава другият вариант -  „ Негово превъзходителство” да е  Искендер челеби. Някакви други предположения?!  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 14:30 от Izabele

# 215
Вътрешната ми информация се оказа вярна  Laughing Остават 2 серии до края на този сезон.

Скрит текст:
Muhteşem Yüzyıl 6 Haziran 63. Bölümü ile Sezon Finali yapiyor.

# 216
# 217
Както обещах пускам преведения трейлър на 62 серия. Благодаря, Невин  newsm51

Великолепният Век 62 епизод трейлър 1 с бг. субтитри

# 218
И невероятното изпълнение на Халит на стиха "Не искам" - Мевляна

Не искам (Мевляна)

# 219
# 220
# 221
  • ГО
Точно за тази рокля говорех. Мисля, че само една серия я е носила. Много е хубава.

# 222
  • София
Здравейте, момичета!
Изгледах еп.61, краят ме съкруши - така умело пресъздадена болка...сърцето ми се скъса. Още хлипам. Много добре е измислен моментът с коня на предишния владетел. А стиховете накрая - не, те не може да са били писани от човек. Невъзможно е просто.

П.с. Тук, на срещата с вицепрезидентката се запознах с един юрист, бивш дипломат, българо-чех, 60 г., който тръгнал да учи турски, само за да може да чете поезия в оригинал.

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 15:27 от Емел

# 223
и аз бих почнала да уча турски заради това!!!  вече напреднах покрай филма, тъй че просто ще продължа

# 224
  • София
Мистик, сега видях превода на Istemem - е, много си добра!

Общи условия

Активация на акаунт