На 5 мес сме а бащата не ни тарси.....какво да правя???

• 5 219
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
  • Blondeville
 По въпроса - как да накараш бащата да прояви интерес към детето - няма как, освен ако сам не поиска. Ако е видял бебето си и нищо не му е трепнало  отвътре, не се хаби, не си струва  Stop

Той трябва сам да узрее, за да изпита някакви бащински чувства, иначе няма смисъл. Дежурната обич и загриженост по задължение и с нежелание са по-кофти от никакви.

А като гледам как го описваш, не знам дали ще се промени. Просто не проумявам как има хора, които знаят, че са родители и не им пука!

# 46
Нищо не прави.
От опит.

# 47
Габи, изобщо не съжалявай за този човек...той не Ви заслужава. И аз си имах едно такова чудо и го търпях почти 4 години и да ме пита човек,защо не си улесних живота по-рано. По принцип БНД е добряк като човек,но е абсолютно мамино синче. През всичките тези години,той нито веднъж не ме защити от родителите си и не показа с нищо,че ме уважава и държи на мен. Каквото кажат мама и тате,това ставаше. Ама винаги! Същото пренебрежително отношение беше и към детето ни. Когато се разделихме и той не я потърси цяла година нито по телефона,нито на живо. По време на развода аз бях виновната...не съм му позволявала да чуе и види дъщеря си. Сега след развода се е обадил да говори с нея точно 3 пъти,а развода беше месец Март. С едно 'тати много те обича' по телефона,баща не се става. От нерви и ядове ходех като мумия,за всяко нещо плачех и треперех и що? Някой си да се гаври с мен. Сега съм наистина щастливо разведена и предпочитам да съм в графа 'разведени',отколкото семейна,но без душа. Така,че не се надявай твоя хубостник да се промени. Щом е мамино синче,такъв ще си остане цял живот ако ще на 4 крака да ходиш-няма да го промениш и това е!

# 48
Аз бях в 3 месец когато останах сама.Мила мъжете  са тук и ги няма ! Сама трябва да решиш какво искаш.Аз сам самотен родител на квартира и детето ми е на 7 години.Аз питах сърцето си не питах никой друг.Въпроса е искаш ли го това дете?Трудно е като трагнеш на разходка с количката и гледаш как семейсвата са цяли от (мъж и жена) проплакваш без някой да те види но се свиква. cry

# 49
  • Tам през Атлантическия океан
Потърси си майчинството,  мобилизирай се и действай  Hug
6 месеца как се оправяш само ти си знаеш  Tired мисли за детето и себе си, не за бившия  Crazy

# 50
  • ...на безопасно
За мъжете детето е нещо отделно от тях. Нещо отстрани, може с него , може и без него. На пет сме, а таткото ей,така от раз я отряза от сърцето си. Все едно никога не е било. До вчера много я обичаше, а днес...С една майка това е трудно да се случи. Така, че не се чуди...

# 51
Зачертай го тоя простак .Не си струва

Общи условия

Активация на акаунт