На 5 мес сме а бащата не ни тарси.....какво да правя???

• 5 216
  • 51
  •   1
Отговори
# 1
Таткото има ли ангажименти към друга жена? Има ли семейство, женен ли е?

# 2
Не таткото не е женен и няма никой  до него,единствено майка му

# 3
Цялата работа е че не поиска да се изнесем и избра да живее със свекърите Tired

# 4
В такъв случай нямаш пречки да го потърсиш (като начало - по телефона) и да го поканиш (макар, че звучи много несправедливо към теб, но за съжаление действителността в Бг е такава) да се срещне с теб и с детето си. Не му говори за финансова помощ, това можеш да направиш след няколко срещи, защото може и да го отблъснеш. Ако си усмихната и лъчезарна, това ще го привлече към теб. Поне веднъж да види детето си и след това вече ще е по-лесно.

# 5
Той е виждал сина си само 2 пъти единият в болницата когато се роди и след това когато малкия беше на 1 мес. след това ми постави условие да се върна да живея с него и родителите му но аз не пожелах и от тогава каза да не го търся че ще си създава ново семейство newsm78

# 6
А ти какво точно питаш ?
Дали ще се върне или нещо свързано с издръжка и виждане на детето ?

# 7
Вероятно си имаш основателни причини да не искаш да живееш със семейството на свекърва си, но май наистина ако искаш ти самата да имаш свое семейство, ще е нужно да направиш компромис. Често казват, че хубавите неща стават бавно. И ти така - бавно, последователно го убеждавай, че е по-добре да живеете самостоятелно. Но засега - наистина отстъпи ти. Ако сега таткото е категоричен, едва ли ще отстъпи веднага. Но след време, когато свикне с вас - теб и детето си - има шанс да се съгласи да се преместите. Направи така, че сам да се убеди, че си права. Без да нападаш и обиждаш майка му, просто той сам трябва да види това, от което ти си недоволна...

# 8
А ти какво точно питаш ?
Дали ще се върне или нещо свързано с издръжка и виждане на детето ?
Питам как да го накарам да се зайнтересова от детето си?А за издръжка няма как да стане тъи като детето е с моята фамилия

# 9
Май няма да ти е лесно , щом щял друго семейство да създава , пък и детето ти не е признато официално , т.е. с нищо той не се чувства ангажиран , освен ако няма чувства към теб .
Ти си знаеш . Peace

# 10
Питам как да го накарам да пожелае да види сина си.А да се върна при него няма как да стане защото той ме заряза когато бях бременна в 6 мес. Cry

# 11
Насила никого не можеш да накараш .
Ако иска , ще го види . Peace

# 12
Май ти предстоят тежки месеци... В държавата ни е пълно с деца, за които бащите не проявяват не само никаква заинтересованост, но и отговорност.
Ако искаш той да поеме такава, то тогава се води дело за бащинство. Тук по-често съветват да не се прави това, но аз нищо не мога да ти кажа по този въпрос. Ако не го признае по своя воля или след доказване при направен ДНК тест, то най-добре ще е да се постараеш все по-рядко да мислиш за него и за това, че той ще заема някакво място в живота на детето...

# 13
А той отказал ли е да признае детето , или майката не е искала ?

# 14
Аз не пожелах да го признае заради свекърва ми защото условието да го признае беше да кръстим на нея но аз не исках Sad

Общи условия

Активация на акаунт