Д- р Николай Ботушанов, Пловдив

• 3 075
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,насочила съм се към д-р Николай Ботушанов,но никъде не намирам мнения за него. Много трудно се записва час при него,има много пациенти,а няма мнения! Моля споделете какво ви е мнението за него. Чета че имал много добра апаратура във частния си кабинет. Със рядко заболяване съм и не мога да намеря ендокринолог със адекватен опит за да ме проследява. Оперирана съм февруари месец от феохромацитом и трябва да бъда проследявана,а и имам оплаквания,но не намирам ендокринолог който да е запознат със заболяването ми. По скоро да има опит. Във София има,но трябва някой от близките ми да отсъства от работа,за да ме заведе. За това търся във Пловдив. До сега който ендокринолог да попитам дали е запознат със това заболяване,казва да,но се оказва че е само на теория. Каквото си спомнят че са чели във учебника.
Ще съм Благодарна за мнение за д-р Николай Ботушанов.

# 1
Здравейте, моята баба ходи при този лекар. Тя е оперирана ,като и е премахната щитовидната жлеза. Дълго време се следеше при друг лекар  до Военна Болница(отново трудно се записваха часове). За запазването на час знам, че се чака, но тя е доволна от лекаря. Тя си запазва платен преглед ,и мисля че има по ранни като дати прегледи. Ако имате възможност вижте за платен преглед. Дано съм била с нещо полезна.

# 2
Аз съм с Хашимото и ходя при д-р Ботушанов от години. Според мен, е добър специалист, наистина има модерна апаратура, има и отношение към пациента, обяснява подробно и учтиво всичко. Доколкото разбрах обаче, отскоро не работи със здравната каса, а само платено.

# 3
Благодаря ви! Точно платен прием съм си записала. Незнам дали има със направление,не попитах, защото нямам такова. И понеже е доста скъпичък прегледа 90 лв,реших да се информирам,за да не ги хвърля на вятъра и да се наложи да търся друг. Имам час чак за 15 ти,като мина ще пиша за впечатленията ми. Дано да ми помогне!

# 4
Здравейте,мина прегледа. Много съм доволна,много внимателно прегледа документацията ми,изслуша симптомите ми и ме изпрати на биопсия при д-р Нончев във Касорла. Много се притеснявам от тази биопсия. Някой  правил ли е при Нончев,боли ли това нещо. Направо си ме е страх!

Общи условия

Активация на акаунт