Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 18

• 40 465
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Да ви се похваля- аз съм карала варицела, а резултата ми е повече от категоричен. Laughing А синът ми, въпреки моите опасения, а и желания все още не е болен, но мисля ако до петък не му се изяви да го връщам на градина, че да я изкара евентоално и после и аз да съм по- спокойна, да не вземе да плъзне пак тая варицела когато е по- опасно за мен или имаме много малко бебче. Wink

# 46
  • Варна
Да ви се похваля- аз съм карала варицела, а резултата ми е повече от категоричен. Laughing А синът ми, въпреки моите опасения, а и желания все още не е болен, но мисля ако до петък не му се изяви да го връщам на градина, че да я изкара евентоално и после и аз да съм по- спокойна, да не вземе да плъзне пак тая варицела когато е по- опасно за мен или имаме много малко бебче. Wink

Да, така е най-добре. Peace

# 47
Здравейте,не знам дали е тук мястото да задам въпроса си,но ще се радвам на отговор. Бременна съм 7г.с. Имам силни болки като стана от леглото. Спират и почват,ту отляво,ту отдясно или по средата ниско на корема. Ходих на док.видя отлепен плоден сак,изписа утрогестан,но-шпа и ефект никакъв няма. Според вас защо са тези болки? Дори и да лежа пак ме наболява. Възможно ли е да е началото на спонтанен аборт??

# 48
По принцип болки може да има и без да има отлепен плоден сак. Но при теб щом е отлепен, трябва да пазиш плътно леглото и да спазваш препоръките на лекаря. Все пак може да се обадиш дали да не ти променят дозите евентуално newsm78

# 49
  • на земята
Здравейте,и аз да цопна в темата,много е интересна!    Teddy24,един съвет от мен,ако  имаш отлепен сак,плътно лежане,ставане само за WC,взимай си лекарствата и лежане,само това помага ,лежанееее,аз лежах един месец скоро се поразмърдах,докато се залепи лежиш..)))

# 50
Ами дано успея да запазя бебо.Поне до магазина си излизам,малко чистя,няча начин. С моя пр и брат му съм и нали се сещате как е с 2ма мъже... Не съм си в бг и не знам кога ще мога да си отида,искам да се запиша за Жк при моята си лекарка,но не знам кога,а и 12часа с рейс как ще понеса се чудя. Успех и на вас да гушкате здрави бебоци.

Пс Аз съм на уттрогестан вагинално 200мг вечер,но тея ужасни болки не спират Cry

# 51
Teddy24, и аз бях с отлепен плоден сак и лежах 2 месеца, докато се залепи. Както лаленце 74 ти е казала, ставане единствено до тоалетна. Забравяш за всякаква домакинска работа, ще се наложи мъжете да вършат това сега, бебето ти е по-важно. Пътуването не е добра идея на този етап. Послушай съвета ни, говори с приятеля ти, трудно ще му е, но няма начин, ще се наложи той да върши всичко, на теб ти трябва активна почивка. Дано всичко е наред и занапред да имаш една лека и безпроблемна бременност.

# 52
Ами дано успея да запазя бебо.Поне до магазина си излизам,малко чистя,няча начин.

Ами ако искаш да запазиш бебето, ще трябва да намериш начин. Иначе с до магазина и с чистенето няма да стане.

# 53
Здравейте ,намирам се в Англия разбрах,че съм бременна след два положителни теста минаха два месеца от както разбрах за бебо не съм ходила на лекар понеже нямам адресна регистрация скоро ще получа и тази възможност ,но ми е притеснено какво се случва в мен .От скоро имам болки в десния яйчник искам да знам това нормално ли е ?Знам че не сте лекари но за сега само тук мога да получа отговор мерси.

# 54
  • На брега на морето
visises, в началото на бременността аз също имах леки болки в яйчника. Но доста леки, по-скоро като бодежи. Лекарите казаха, че всичко е ок и ми изписаха но-шпа. Аз така или иначе не съм го пила, избягвам всички възможни лекарства, и витамините също не приемам с голямо охота, но няма как.
Скоро да идеш на лекар и успех  bouquet

# 55
При мен и без лекарства отминаха болките, ако не са резливи и много силни е нормално....може би.

# 56
И аз имах болки и бодежи, пиех но-шпа. Нормално е, стига да не са много силни  и продължителни. Почивай си повече  Peace

# 57
Не можеш ли да отидеш на гинеколог на частно, за да установи, че всичко е наред?

# 58
В чужбина на частно или държавно няма кой знае каква разлика, документи са ти необходими винаги  Peace

# 59
Имам един въпрос към вас - по време на бременност безопасна ли е кола маска да се прави ,защото съм с много ,много нисък праг на болка и нз как ще реагирам...

Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт