Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 18

• 40 488
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
И аз съм с нисък праг, но предупредих козметичката и тя е мн внимателна. Засега одържам фронта.

# 61
Имам един въпрос към вас - по време на бременност безопасна ли е кола маска да се прави ,защото съм с много ,много нисък праг на болка и нз как ще реагирам...

Благодаря предварително
Аз съм чувала, че не е много редно, особено над колената- заради загряването, а и болката не е редно да я траеш, щом ти е нисък прага- ако правилно разбирам това значи,че те боли.

# 62
Да имам нетърпимост към болка Embarassed

# 63
  • На брега на морето
А какво ще кажете за боядисването на косата?
Четох, че не е много препоръчително, но ако боята била амонячна уж не било проблем...

# 64
А какво ще кажете за боядисването на косата?
Четох, че не е много препоръчително, но ако боята била амонячна уж не било проблем...
Ами и аз така знам, но все си мисля, че ако минеш 1 триместър и се боядисваш на открито не е чак такъв проблем. И освен това мен от както съм бременна не ме хваща боята, преди ме хващаше на 5 минута, така че с без амонячните дори нямам никакъв успех.

# 65
  • На брега на морето
И това го има, може и да няма смисъл, тъй като косата ми ще стане положително на няколко цвята, ако изобюо хване. Май няма и да пробвам, след някой друг месец тогава. Grinning

# 66
И това го има, може и да няма смисъл, тъй като косата ми ще стане положително на няколко цвята, ако изобюо хване. Май няма и да пробвам, след някой друг месец тогава. Grinning
В коя седмица си, аз в началото на 4 м. се боядисах на фризьор и се получи почти идеално, сега се боядисвам сама, не е много добре, но нали имам добра основа.

# 67
  • На брега на морето
В коя седмица си, аз в началото на 4 м. се боядисах на фризьор и се получи почти идеално, сега се боядисвам сама, не е много добре, но нали имам добра основа.

Утре влизам в 17-та.
Колебая се още да пробвам ли, да не пробвам ли. А лятото косата ми става на 5 цветя заради изслетвяването от слънцето....

# 68

Утре влизам в 17-та.
Колебая се още да пробвам ли, да не пробвам ли. А лятото косата ми става на 5 цветя заради изслетвяването от слънцето....
Предния път не си боядисвах косата и на снимките от изписването съм адски зле, не искам пак такава случка. Peace

# 69
  • На брега на морето

Утре влизам в 17-та.
Предния път не си боядисвах косата и на снимките от изписването съм адски зле, не искам пак такава случка. Peace

И мен това ме притеснява, до ноември ще приличам на някоя девойка не знаеща как се употребява боята за коса Laughing абе май ще пробвам, пък като не хване здраве да е. Не вярвам на навреди на бебето.

# 70
Не, няма , особено ако както ти казвам се боядисаш в топъл ден и докато чакаш стоиш на топло на вън на открито аз така правя.

# 71
  • На брега на морето
да, ще стоя на терасата. благодаря ти за съвета  bouquet

# 72
да, ще стоя на терасата. благодаря ти за съвета  bouquet
Wink Пиши после дали те е хванало.

# 73
  • Ispania
Мен пък кантарите навсякъде ме показват еднакво. Единствената разлика може да дойде, ако се меря с дрехи и обувки някъде. Но иначе е съвсем възможно да има разлики, макар, че ако са цели 3-4кг, значи някой кантар сериозно не е в ред  Laughing
Охоо Блонди не можах да се стьрпя Laughing.4естита бременност, нищо 4е малко ти остава още.Но аз като не разбрала.
Извинете ме за офф-а

Имам един въпрос към вас - по време на бременност безопасна ли е кола маска да се прави ,защото съм с много ,много нисък праг на болка и нз как ще реагирам...

Благодаря предварително
Аз съм чувала, че не е много редно, особено над колената- заради загряването, а и болката не е редно да я траеш, щом ти е нисък прага- ако правилно разбирам това значи,че те боли.
То4но това ни казаха и на нас.

gundie, моите снимки от изписването са скрити Confused, то4но по абсолу4но сьщата при4ина.
Но сега определено се боядисвам, е....опитвам се да е на по - рядко, но няма да допусна този пьт да се превьрна в онова нещо ,което бях Joy.

# 74
Вал, и при мен е абсолютно същата ситуация и аз крия снимките и сега определено не се боядисвам по веднъж месечно, гледам да мине месец и половина-два, а и определено сега малко по- бавно ми расте така,че е супер!

Общи условия

Активация на акаунт