Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 18

• 40 644
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
Ами в такъв случай най-добре да се тества и детето?
Не знам дали може, но предполагам, че да.
Ами аз искам той да я изкара и ако аз имам анти тела- а гинеколожката ми каза да си пусна за стари,  го връщам на ясла, а и нали не било особено опасно за мен- аз съм 28 седмица? newsm78

# 31
  • Варна
Ами аз искам той да я изкара и ако аз имам анти тела- а гинеколожката ми каза да си пусна за стари,  го връщам на ясла, а и нали не било особено опасно за мен- аз съм 28 седмица? newsm78

Варицелата е тежко заболяване и без бременност. Ако не си сигурна, че си я карала не рискувай.

# 32

Варицелата е тежко заболяване и без бременност. Ако не си сигурна, че си я карала не рискувай.
Ако нямам анти тела, ще го оставя в къщи, но навсякъде пише, че много често минавала като настинка и затова хората не знаели, че я карат, а и четох, че за майките след 12 г.с. и преди 40 г.с няма опастност кой знае каква? newsm78  Това го казвам по повод на информацията ми, че в момента има бум от варицела и така или иначе явно и не само градината е опасна? newsm78

# 33
В групата на детето има ли болни?

# 34
В групата на детето има ли болни?
да, те затова ме повикаха, ама той моят човек тая вечер е с повишена температура... по принцип от предната нощ му се активира много хремата и кашлицата, която го дави от многото сополки, но понеже има увеличена сливица и се случва често го отдадохме на това, снощи беше бледичък, а сега вдигна 37,5- не вдига много темп. та си мислех,че може и вече да се е заразил- сега ще видя симптомите, но все пак аз ще си пусна за стари анти тела, а ако не ми излязат и той се разболее - ще пусна и за нови.

# 35
Значи той така или иначе е контактен.

# 36
Значи той така или иначе е контактен.
И аз така мисля, а и вече изразява  няколко симптома- абе здраве да е, аз не се плаша за себе си, мисля, че и дори да се разболея сега всичко ще е наред. Praynig

# 37
gundie, дано всичко е наред! Hug С друго не мога да ти помогна като инфо, защото не знам.  bouquet

# 38
  • Burgas, Bulgaria
момичета искам да питам родилите - имам си дата за секцио след две седмици по принцип... Обаче когато съм физически активна имам доста контракци ... Вчера водих детето на доктор и като се прибрах си легнах, но имах отново доста болчици като при цикъл ,но болезнено като на моменти болката от корем и кръст отиваше само в кръста .... Зная, че не сте доктори и трябва да отида да ме видят ...обаче според вас това може ли да са само подготвителни контракции които не правят разкритие .....

# 39
gundie, дано всичко е наред! Hug С друго не мога да ти помогна като инфо, защото не знам.  bouquet
Всичко ще е наред! Hug Hug  bouquet

# 40
  • Варна
момичета искам да питам родилите - имам си дата за секцио след две седмици по принцип... Обаче когато съм физически активна имам доста контракци ... Вчера водих детето на доктор и като се прибрах си легнах, но имах отново доста болчици като при цикъл ,но болезнено като на моменти болката от корем и кръст отиваше само в кръста .... Зная, че не сте доктори и трябва да отида да ме видят ...обаче според вас това може ли да са само подготвителни контракции които не правят разкритие .....

Подготвителните контракции не са болезнени. Възможно е да имаш контракции за разкритие, но то не значи, че ще стане веднага. Аз имах много силни контракции две седмици преди да родя и пак не ме приеха с много голямо разкритие. Най-добре иди на лекар да те види. Peace

# 41

До колкото знам всички болезнени контракции водят до разкритие. Според мен, отиди да те види док.
Пиеш ли магнезий?
Като ти започнат болките пий 2 хапчета Но-шпа, ако до час не мине болката раждането е започнало (така ме учи една акушерка)

# 42
  • Burgas, Bulgaria
аз съм постоянно на но-шпа 3*1  и магнерот ...... иначе те си минават .....,но наистина ще отида днес за всеки случай .......

# 43
Щом минават и все пак са често, явно са подготвителни. Аз имах контакции от 4-ти месец и много си почивах. Накрая преносих 4 дни Joy

# 44
  • Варна
Ами моите са си леко болезнени, дори не усещам толкова самото стягане колкото лека болка в долната част на корема, точно като схванат мускул. Преди 2 седмици полежах малко в АГ-то заради тях, накрая ми казаха, че съм от късметлийките с чувствителна матка и ще трябва да си ги търпя, шийката ми си беше ок на последния преглед. А има случаи, когато без абсолютно никаква болка се получава разкритие. Не мисля, че има връзка между това дали са болезнени или не контракциите и разкритието, поне не задължително.

Общи условия

Активация на акаунт