Fashion Days отговаря на вашите въпроси

• 135 841
  • 875
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,
Преди малко направих поръчка на часовник. Същата е регистрирана от Вас и получих потвърждение за което, както и е отразено в Профила ми.
Да обаче сега отново отварям кампанията, от която съм го поръчала и въпросния продукт не съществува?

Здравейте,

Тази седмица направихме малки промени по сайта, които целят да улеснят разглеждането на кампаниите, както и да направят зареждането на страницата по-бързо. Вече няма да се виждат изкупените продукти в смесените кампании, а само тези, които са налични. Това обаче е валидно само за кампаниите, които стартират в 13.00 и в 19.00 часа. Не се тревожете - това, че не виждате продукта, не означава, че поръчката Ви не е валидна.
Ако имате други въпроси, ние сме на разположение! Simple Smile

# 631
Досега съм пробвала сигурно 20 пъти и винаги ми дава, че плащането не е осъществено / или нещо от рода/ и тогава се налага да платя с наложен платеж. Плащам с тази карта в какви ли не сайтове, проблемът ми е единствено при сайта на Fashion days. Споделяла съм с приятели и те имат такива проблеми с картите си от ДСК.   Sad

Здравейте,

За да можете да пазарувате с подобна карта, трябва да имате точно заредена сума и да спазите условията на банката. По принцип имаме клиенти, които пазаруват с такива карти и нямат проблеми. Това, което можем да Ви посъветваме, е да се опитате да отворите сайта ни през друг браузър.
Винаги можете да се свържете с колегите ни от отдел Обслужване на клиенти, които да се опитат да Ви помогнат. Можете да позвъните безплатно на телефон: 0 800 466 00. Колегите ни са на Ваше разположение денонощно, 7 дни в седмицата.

# 632
Здравейте,
Преди малко направих поръчка на часовник. Същата е регистрирана от Вас и получих потвърждение за което, както и е отразено в Профила ми.
Да обаче сега отново отварям кампанията, от която съм го поръчала и въпросния продукт не съществува?

Здравейте,

Тази седмица направихме малки промени по сайта, които целят да улеснят разглеждането на кампаниите, както и да направят зареждането на страницата по-бързо. Вече няма да се виждат изкупените продукти в смесените кампании, а само тези, които са налични. Това обаче е валидно само за кампаниите, които стартират в 13.00 и в 19.00 часа. Не се тревожете - това, че не виждате продукта, не означава, че поръчката Ви не е валидна.

Не е добра идея това. Човек понякога трябва да реагира много бързо за да не изпусне продукта. Ако след това не може да  го разгледа по-подробно е неприятно. Аз например си свалям снимките и описанието на продуктите, които чакам, а така няма да мога да го направя. За мен това е много неудобно нововъведение! Naughty
А и на вас ще ви се увеличи броя получени и върнати продукти от хора, които си мислят, че поръчаното е изглеждало по-различно на снимката.

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 11:03 от cayenne

# 633
Здравейте,

Здравейте,

Не е добра идея това. Човек понякога трябва да реагира много бързо за да не изпусне продукта. Ако след това не може да  го разгледа по-подробно е неприятно. Аз например си свалям снимките и описанието на продуктите, които чакам, а така няма да мога да го направя. За мен това е много неудобно нововъведение! Naughty
А и на вас ще ви се увеличи броя получени и върнати продукти от хора, които си мислят, че поръчаното е изглеждало по-различно на снимката.

Напълно подкрепям!На мен също не ми харесва това нововъведение.Аз поръчах два сутиена на Триумф днес и също исках после да ги разгледам по-обстойно и да си сваля снимките им,но ги нямаше.Много лоша идея,но кой ли ни пита нас...

# 634
Освен това се интересувам да виждам и изчерпаните продукти,защото ми се е случвало дори и продукта да е изчерпан да харесам определен модел и после да го дебна в следващи кампании.От изчерпаните продукти съм се влюбвала в няколко неща,които после съм успявала да си купя.Не знам как ще стане,ако реша да отменя дадена поръчка и да я направя отново.Случвало ми се е да поръчам два модела от дадена кампания,да завърша поръчката и да харесам и още нещо.Тогава съм се свързвала с консултант и съм отменяла поръчката и са ми освобождавали продуктите да си ги сложа бързо пак в кошницата,само че и трите.Може би правите тази промяна за да плащаме излишни доставки,защото във ситуацията,която описах,ще трябва да поръчам третия продукт отделно,или....?

# 635
Здравейте днес си поръчах един артикул от една кампания и след малко реших,че искам още един от същата кампания.2 пъти ли трябва да платя доставка,защото в имейлите ми са отразени 2 пъти.Благодаря

# 636
Здравейте днес си поръчах един артикул от една кампания и след малко реших,че искам още един от същата кампания.2 пъти ли трябва да платя доставка,защото в имейлите ми са отразени 2 пъти.Благодаря

Здравейте,

Извинете ни за късния отговор.
Ако сте направили две отделни поръчки, които са вече финализирани, няма да е възможно да бъдат обединени в една обща заявка. Ако все пак кампанията още е активна и продуктите са налични, можете да откажете двете поръчки и да направите нови, за да бъдат с една доставка. Това, което можем да Ви посъветваме, е да се свържете с колегите ни от отдел Обслужване на клиенти, за да Ви помогнат. Те са на Ваше разположение денонощно, 7 дни в седмицата. Можете да позвъните безплатно на телефон: 0 800 466 00.
По принцип, ако имате въпроси, които не търпят отлагане, Ви съветваме винаги да се свързвате с колегите. Simple Smile

# 637
  • Пловдив
Здравейте! Искам да попитам защо имейлите , които изпращате са с вирус, който не позволява да стоят със статус "прочетени" - маркирани веднъж като прочетени, писма с много стари дати отново си сменят статуса и се налага да ровя много назад в пощата за да открия тези писма, моля коригирайте си имейлите, искам сама да решавам какво и кога да чета, в собствения си имейл .  Peace

# 638
Здравейте! Искам да попитам защо имейлите , които изпращате са с вирус, който не позволява да стоят със статус "прочетени" - маркирани веднъж като прочетени, писма с много стари дати отново си сменят статуса и се налага да ровя много назад в пощата за да открия тези писма, моля коригирайте си имейлите, искам сама да решавам какво и кога да чета, в собствения си имейл .  Peace

Здравейте,

Бюлетините, както и всички други имейли, които изпращаме, не съдържат вируси. Ако не можете да маркирате даден имейл като прочетен, това е най-вероятно от настройките на личната Ви поща или временен проблем.
Ако все още продължавате да имате проблеми с наши съобщения, ще Ви помолим да се свържете с колегите ни от отдел Обслужване на клиенти, за да проверят в системата и да се опитат да Ви помогнат. Можете да позвъните безплатно на телефон: 0 800 466 00. Те са на Ваше разположение денонощно, 7 дни в седмицата.
Ще подадем сигнал към колегите ни от съответния отдел, но преди това бихте ли ни казали коя е пощата която ползвате?

# 639
  • Пловдив
Нещо не се разбрахме. Аз го маркирам като прочетен и всичко е наред. След известно време имейла се маркира автоматично като непрочетен, само и единствено с вашите имейли имам този проблем.  Peace

# 640
Здравейте,и тук да Ви питам,след като не отговаряте на e-mail .
Изпратила съм продукта на 18 май.На 4 юни ми потвърдихте,че сте го получили.Все още нямам върнати пари по сметката ми.Кога смятате да ми ги преведете? 30 дневният Ви срок изтече.Много не коректно от Ваша страна.
Благодаря!

# 641
Днес получих поръчка от сайта от която съм меко казано потресена.Става въпрос за боти на Бъфало,които си чаках с голям мерак,а получих носени и със сцепени подметки боклуци.Умът ми не побира как е възможно подобно нещо.Да,нормално е да има стоки с дефекти,стоки,които не отговарят на очакванията ни,или не отговарят на стандартните размери,но да ни изпращате носени обуща,това вече е прекалено!Отваряйки пакета с нетърпение да си видя готините боти, се изумих,че има пръст и кал между грайферите,а отзад платформите са направо сцепени.Обадих се естествено на телефона на фешъндейс и ми поднесоха обичайните любезности и заучени фрази.Всяка стока се проверявала от техни сътрудници преди да бъде изпратена към клиента.В моя случай излиза,че освен проверена стоката е и изпробвана и подносена.Другия вариант е аз да съм нещо ненормална и при тази жега навън да съм намъкнала зимните боти  и сега да искам да ги връщам,щото то така излиза.Щом стоката е проверена как аз получавам това безобразие?Искате сега да ви пращам и снимки и да ви описвам дефектите....Изобщо всичко възможно правите да затрудните клиента максимално.Щели  сте да разгледате случая и евентуално да ми изпратите куриер за ваша сметка да си ги вземе.То голяма работа ще направите,ами моите нерви и доставката за получаването на чия сметка остават?Толкова неща съм купувала от вас,не всичко е боло е на 100% ок,но съм го преглъщала за да не се занимавам излишно,но това вече преля чашата.Ще ви пратя снимките,ще ви играя по свирката и да видим колко сте коректни и как ще ме компенсирате,защото само да си вземете калните боти е най-малкото,което трябва да направите!

# 642
Голямо заглавие на темата....отговаряли били,появяват се на две седмици веднъж в темата,колкото да подхвърлят дежурните реплики и после пак се покриват да се протакат нещата и да му мине на човек мерака да си търси правата.

# 643
Внимателно прочетох коментарите и като за всяко нещо има доволни и недоволни. Аз за първи път поръчвам от Fashion days и останах доволна от получения продукт. От вчера съм горд собственик на слънчеви очила, които получих бързо - за около 2 седмици и отговарят на това, което поръчах. Единственото нещо, което ме изненада, е калъфа, в който пристигнаха - малък, червен калъф с черни петна по него, очилата едва се побират вътре, с усилие. А в сайта очилата се рекламираха с черен, твърд калъф. Е, като компенсация от сайта ми обещаха безплатна доставка за слдваща поръчка, което ме удовлетворява донякъде. Ето така изглеждат -http://www.edel-optics.bg/ET-17770-538-от-Esprit,2,1,267,122435, … Z6ABZXB13C,,.html, но на друга цена.

# 644
Внимателно прочетох коментарите и като за всяко нещо има доволни и недоволни. Аз за първи път поръчвам от Fashion days и останах доволна от получения продукт. От вчера съм горд собственик на слънчеви очила, които получих бързо - за около 2 седмици и отговарят на това, което поръчах. Единственото нещо, което ме изненада, е калъфа, в който пристигнаха - малък, червен калъф с черни петна по него, очилата едва се побират вътре, с усилие. А в сайта очилата се рекламираха с черен, твърд калъф. Е, като компенсация от сайта ми обещаха безплатна доставка за слдваща поръчка, което ме удовлетворява донякъде. Ето така изглеждат -http://www.edel-optics.bg/ET-17770-538-от-Esprit,2,1,267,122435, … Z6ABZXB13C,,.html, но на друга цена.

Здравейте,

Явно е станало някакво объркване в международния ни склад. Радваме се, че сте доволна от очилата, но и се извиняваме за грешния калъф. От коментара Ви става ясно, че вече сте се свързали с колегите ни, които са Ви предложили компенсация. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт