БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 97

• 119 142
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
  • Троян
Записвам се в новата тема,а утре ще покажа етап от Сиянието,ама ме хванахте неподготвена Wink
Много красиви сърца,Браво Hug

# 16

Непозната лейди , и тук ти казвам , че се възхищавам на умението ти да съчетаваш цветовете ,радост за окото  Hug

Сега видях , че и кухненския плот ти е същият като моя  Laughing

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 22:28 от ina.

# 17
Утре ще покажа етапче.Сега само запис Peace

# 18
Първо отговорих в старата и после видях че има нова тема. Аз от три седмици започнах работа и като се прибера вечер съм много изморена и нямам време за шиене- само през почивните дни- шия си мечетата за абитуриенти- едното ми го изгубиха от ателието за рамки и сега шия друго- такова нещо не ми се беше случвало...

# 19
  • Стара Загора
Запис и от мен. В момента шия зодия Дева, остана ми само фона- от старите модели е, с гобленов бод.

# 20
  • По света и в нас.
Има вече нова тема.Записвам се да следя.
Люска ,направо ме шашна  #Crazyс изгубеното мече.Моето е готово сложих го в рамка,ще го кача в близките дни,да се похваля и аз.

# 21
sissak,   bouquet

Момичета, много красиво начало поставяте на темичката! И за вас   bouquet
При мен все още няма готово етапче, от което да си личи какво е, така че по-натам ще показвам.

люскаooooh! Просто нямам думи! А ако загубят някой голям гоблен, шит дълго време?  #2gunfire

# 22
  • Казанлък

Здравейте работливки, аз нямям думи да изразя моето възхищение от бързина и красотата , която показвате тук.
За да не пропусна някой  smile3508 на всички.
Аз ви представям първите си опити за тритих, много лошо качество на снимката, но явно не съм на ТИ НЕ САМО С ФОТОАПАРАТА Embarassed
Та това на снимката е само първата и най малката част от едни орхидеи(замислям се дали да не си сменя името например на БАБА МРАВКА или от сорта Embarassed

http://elka52.snimka.bg/tapestries/gobleni.654583.27315362

# 23
Честит празник на всички.
Unknown_lady много хубави сърца Hugкога успя да ги направиш.Направо ме  #Crazy
Люска честито ,че си започнала работа.Къде си дала да рамкират ,че са ти загубили гоблена?Аз нося за рамка зад облеклото ,много са мили и не е толкова скъпо там.
Малко бавно ,но напредвам с подаръка от томболата.

Като гледам доста конци ще ми останат.

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 12:41 от boneli

# 24
  • Варненска клюкарка
Хайде и аз да се запиша в новата тема с етап от гоблена:

Това ме остави без дъх направо! Heart Eyes Като жив е! Браво!

# 25
  • София /Абсурдистан
Благодаря ви момичета! Сърчицата са вече при новите си притежателки, бяха за подарък.
Не шия орхидеи аз обаче, шия ГК, да покажа етап и от него:

Един ден, ако доживея Grinning трябва да стане това http://ninicol.gallery.ru/watch?ph=xyV-dA7mr
Единичните бодчета обаче са ми взели здравето. Този гоблен е съставен само и единствено от такива. Обаче късно се усетих ... почнала съм го вече, събрала съм всички конци и сега ще си го шия, няма къде да ходя Simple Smile

# 26
     Много не разбирам,ама сигурна ли си,че не е прогон?Да не си загубиш времето и труда.Виждала ли си го ушит?

# 27
  • София /Абсурдистан
Да, виждала съм го и изглежда точно такъв, както и на снимката. Ако го намеря в хаоса в компютъра ми  Simple Smile ще покажа снимка на готовата работа. Шия по оригиналната схема на ГК, няма начин да е прогон, просто във всички ГК има много единични бодове.
Намерих го, ето го рамкиран и се извинявам, че ползвам чужда снимка.

само че тук е ушит 1:1, а аз го правя на панама 18 с кръстчета и става много по-голям.

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 12:02 от Unknown_lady

# 28
Честит празник момичета!

# 29
  • Варненска клюкарка
..... шия ГК, да покажа етап и от него:
Един ден, ако доживея Grinning трябва да стане това http://ninicol.gallery.ru/watch?ph=xyV-dA7mr
Единичните бодчета обаче са ми взели здравето. Този гоблен е съставен само и единствено от такива. Обаче късно се усетих ... почнала съм го вече, събрала съм всички конци и сега ще си го шия, няма къде да ходя Simple Smile
Оооо започнала си го вече! Аз следя и темата за ГК в гоблените орг и видях, че се каниш да го шиеш, но къде ли съм бляла, та не съм видяла  тази красота в рамката!?
ПП И аз шия гоблен на ГК и знам за какво говориш- не е лесно, но пък един ден ще си имаме истински шедьоври  Grinning .

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 20:59 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт