БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 97

• 119 135
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
ТиSiДи Другия вариант е да си намериш пренабор на гоблена за да сравниш вече конците по това което имаш ти. Така може да си принтираш по-едра схема и при евентуален недостиг на конци да си докупиш .

Това не е коректен вариант - все пак дала си пари за този комплект, но те принуждават  с тяхното отношение към клиента изобщо. Доста оплаквания чета напоследък във форумите от фирмата . Жалко! Все пак всеки по някакъв начин си изкарва хляба, но поне да си обслужат клиентите качествено, за да са доволни всички.

А гоблените им - специално иконите са им хубави, при все че не харесвам икони.

Да си повторя въпроса: Някой шил ли е Пумата /Пълнолунието/ на Риолис с други конци , не с ДМС.

Дано поне тук някой ми помогне, защото от сутринта ми е тръгнало малко на чорч и съм леко Sick

# 151
  • БЪЛГАРИЯ
      Умирам си от удоволствие, когато вляза тук и видя красиви и разнообразни сюжети! Благодаря ви!

За има- няма 10-на дни спретнах едно тематично сюрпризче за мои любими хора, предстои рамкиране и подаряване, но исках да се фръцна пред вас (макар да е готово още от понеделник) при първи удобен случай! Ето го:

# 152
  • Стара Загора
Здравейте ! Страхотни неща пак сте сътворили ! Искам да помоля miangelova за схемата на Дора . Моето детенце е полудяло по нея . Благодаря предварително !

това беше пуснато на сайта на Коутс за един конкурс  Blush нямам ключ обаче  Hug

Моля, по- опитните за съвет относно тази схема- на Аида 14 к сръстчета дали ще се получи добре, цветовете ще ги наглася, но не разбирам черните знаци контурен бод  ли са или ктъстчета

# 153
Финети много са свежи тези лимони Peace
Бачийска, аз ших пумата с ДМЦ - не мога да ти бъда полезна  Tired
Минди78 аз не съм от опитните, но според мен това са кръстчета.
Дечко95 феята се получава страхотно. Simple Smile

# 154
ba4iiska,тази пума я ши моя приятелка с конци Росаче.Страхотна е,снимката няма нищо общо с действителните цветове на гоблена.Разкошна е.

# 155
  • Плевен
mindi78 - черните квадратчета на тази схема не е контур.Той се изобразява /когато има в схемата/с чертички върху квадратчетата.Така че си ший спокойно и на 14 ще се получи добре ,но по-голямо по размер.Успех!

# 156
Момичета, питам за Пумата с конци Ариадна тъй като имам цялата им гама, но нямам почти нищо на ДМС. Не шия с ДМС, а с Ариадна, но в последно време леееееко омазвам нещата и исках да я сравня с някоя от Вас ако е шила с Ариадна. Ако не - здраве да е . Ще сменям в движение.

# 157
ba4iiska последно време и аз много шия с Арианда и  обръщам с този конвертор и за сега не съм имала проблем, получават ми се нещата
http://coricamo.com/photo/colours.php?lang=en

# 158
Благодаря ти  Hug И аз ползвам него!

# 159
Бачийска, моя съвет е да отидеш в магазин за конци и да сравняваш цветовете. Според мен няма причина да не се получи добре.   bouquet Peace

# 160
  • Карлово
Заинтересува ме цената на ДИМ в продавалника, но ме притесняват конците.Възможно ли е да са започнали сътрдничество двете фирми? newsm78

# 161
Най-добре попитайте човека, който ги продава. Аз също нямах представа, че Дим. правят комплектите със свои конци Simple Smile Може да поискате снимка на опаковката и информация от къде са купени.

# 162
  • Стара Загора
Според мен момичето, което ги е пуснало или се е объркало, или няма представа, че това не са ДМЦ. Дименшънс си имат само техни конци. Единствено в книжките им със схеми са посочени варианти за ушиване с ДМЦ и Анхор, като се упоменава изрично дали моделът на корицата е ушит с ДМЦ (май винаги) и друите конци са само вариант за избор с приблизителен резултат.

Аз имам за показване, но като се прибера у нас и снимам... А иначе се радвам на вашите неща Blush

# 163
  • Карлово
Най-добре попитайте човека, който ги продава. Аз също нямах представа, че Дим. правят комплектите със свои конци Simple Smile Може да поискате снимка на опаковката и информация от къде са купени.
    30.05.2012 15:42 marina1008

Здравейте, ДМЦ, правят за тях специални нюанси. Поздрави, Марина

Точно отговора ме накара да се замисля...

# 164
Няма да са ДМЦ, щом имат конвертор: http://www.colray-crafts.com/DimensionWebE/newhtm/missing.htm

Общи условия

Активация на акаунт