БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 97

• 119 116
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря, момичета! nadeto_sp, потъвам в тези очи, привличат като магнит и забравям за дребнавостите и сивото в ежедневието! Ти си захванала една много интересна и като цветове, и като композиция, Венеция!
de4ko95, ах, тази златна фея! Прекрасна! Един ден се надявам да мога да ушия и нея, и сребристата!
rony5174, ама и ти хич не си си почивала! Я какви хубавини ни показваш!
ba4iiska, браво! Ужким работа, работа, а се справи бързо с него!
ya_ya, и твоите гоблени са разкошни! Не се притеснявай и аз имам доста започнати - недовършени, а колко много още ми се иска да ушияяяяя!  Whistling

А за моя гоблен още веднъж специални благодарности на didolinaa   bouquet Изложих се малко със започването му и ме е  Embarassed, но пък ще стане!  Grinning И ще чака после и Булат!

# 271
Боже какви красоти сте показали Hug.Браво на всички.

*** Lady N ***  и моите орхидеи са готови ,но чакат за рамка.Ако не звучи нескромно колко ти излезе рамката и къде си я дала за рамкиране?Много е хубава.

# 272
Бонели, далече съм от теб ... отвъд Беклемето  Crazy
Иначе рамката ми излезна 32лв.
Скрит текст:
От Карлово съм.

# 273
бонели, има едно ателие до авис медика. Питай там- момичето ще ти изчисли различни варианти- има хубави рамки на достъпни цени. На мен едното мече абитуриент там ми го рамкираха там за 12 лв.

# 274
  • sf
леле,как съм ви изпуснала  ooooh!
чак вчера се замислих,че никой не пише  hahaha
Аз шия на плажа  Mr. Green намерих се идеалното положение и разпределение на джаджите и даже и вятъра не ми пречи  Mr. Green

# 275
  • София
Момичета, нямам думи - прекрасни неща сте показали -  newsm51
Вие с вълшебни игли ли шиете  newsm78 - толкова е красиво всичко и толкова бързо шиете.  Hug

За подготвени, планирани, започнати и недовършени - няма да си говорим, то направо можем да си направим конкурс - кой има най-много такива Joy
Но завършените са великолепни - така ми се иска да ги ушия и аз, ама кое по-напред  #Crazy

Имам още половин час работа по контура на последното ми творение и ще мога да се похваля и аз с нещо завършено.

# 276
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

Ако не бодна някой ден поне един бод - това ме натоварва. Мисля, че и с Вас е така. Колкото и да ми е тежко и натоварено през деня след вечеря поне два часа си шия. Е, имало е и дни в които не съм шила по едни или други причини.

Но понякога има гоблен, който почти сам се шие - приятен е за шиене. Имала съм един или два, който колкото да съм ги харесвала шиенето им ми беше преко сили. Но не обичам да започвам няколко гоблена наведнъж, за оставаям един и за започвам друг. Затова се мобилизирам и продължавам.   

# 277
Добро утро момичета!Да ви покажа до къде стигнах с моята фея

Не съм шила досега образи и ми е много интересно и нямам търпение да видя резултата  Laughing
Поздравления на всички за красотите които показахте завършени и в процес на работа  Peace    bouquet

# 278
Браво момичета  Hug показали сте пак големи красоти.
А аз съвсем неочаквано получих от de4ko95 малки подаръчета и лакомства за децата по повод 1-ви юни. Много, много приятна изненада Heart Eyes и съвсем неочаквано... Hug, а децата бяха мноооого доволни Laughing
de4ko95 ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ   bouquet 

От мен една БАРЕЛИНКА  Laughing както казва дъщеря ми

и един ключодържател - с много инат и малко хитрост  Wink успях да натъпча две бродерийки
 отпред

и отзад

Относно гоблените на Криф....да се изкажа и аз.
Също си поръчах и нямам търпение да започна да шия. Мисля, че zhak е права - като си поръчаме оригинален гоблен се очаква каквото виждаш на картинката - това да се получи без значение дали е Криф, Дименшън, Ланарте....оригинала си е оригинал Peace Друг е въпроса като решиш да си го комплектоваш сам от нета - какво ще се получи....риска си го поемаш съвсем съзнателно - с това мисля всички сме съгласни Peace
Никой никого не иска да обиди и никой никого не кара на сила да поръчва от където и да било. Просто тук споделяме впечатления и си даваме съвети  за  гоблени , фирми , магазини, рамки...
А за Джо-то    newsm51 огромни благодарности за инициативата и усилията, които положи, за да ни донесе желаните гобленчета  Kissing Heart  

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 10:27 от didida

# 279
  • София / Баня
Дечко много готина фея.
*** Lady N *** орхидеите са страхотни и рамката също. Сподели моля те къде в Карлово рамкираш. Имаше преди един майстор срещу техникума - той работи ли още?

# 280
  • Варна
Много хубави неща сте показали. Поздравления.
Аз като понапредна малко по моя гоблен ще пусна етап, че нямам голям напредък.

# 281
Момичета, здравейте   bouquet
Искам да питам някой да е пазарувал от този сайт и да е доволен?  Flutter Flutter

http://www.crossstitchworld.com/

# 282
didida, много сладка баРеЛинка  Heart Eyes Имаш ли още подобни варианти или къде мога да ги поогледам?

Ох, днес ще ходя до магазина за гоблени хвърлила съм очО на 1-2  Heart Eyes

# 283
Благодаря отново! На същото място ще дам да ми прерамкират и вервакото.
Аня1, да, там мисля, че ги носят от магазинчето. Аз ги давам в магазина, защото жените са много любезни и ми помагат в избора. Преди години давах там за рамкиране Светото семейство на Милена стил, стана чудесен. Вече само там ще ги нося.  Hug
Не мога да си обясня нещо. Преди 7 години си купувам гоблен с невероятно желание да го ушия. Е, шия го вече 7 години. Страшно ми харесва, страшно много искам да си го имам, но ... не знам защо така се получава. А орхидеите на Риолис ги уших за 9 дни.

Ако не бодна някой ден поне един бод - това ме натоварва. Мисля, че и с Вас е така. Колкото и да ми е тежко и натоварено през деня след вечеря поне два часа си шия. Е, имало е и дни в които не съм шила по едни или други причини.

Но понякога има гоблен, който почти сам се шие - приятен е за шиене. Имала съм един или два, който колкото да съм ги харесвала шиенето им ми беше преко сили.
Това все едно съм го писала аз!
Балеринката е много сладичка, Дидида!!!

# 284
Здравейте сръчни момичета!Аз съм нова в този форум ,иначе шия отдавна имам няколко готови гоблена ще ви ги покажа по-нататък.Сега искам да ви питам как се сдобивате с гоблени на Дименшънс.Аз съм си харесала един от снимки в нета но незнам как да го поръчам.Надявам се да ми помогнете.Още въднъж искам да ви поздравя за красотите които правите.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт