БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 97

• 119 164
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Бяло Цвете, поздравление за благоверият ти!

А той от какво я направи тази рамка? От готов профил или ...

ba4iiska, благодаря!  Hug
Казва, че е от дърво - африканско сапили, от семейството на махагона.
Не е с готов профил. Сам го издялка, как да го кажа по-точно..с една машина бръмча отвън.  Mr. Green

# 661
Бяло Цвете, и аз имам тези коне и стоят в кутията ушити ( показвала съм ги тук ) и чакам с нетърпение да им дойде времето да им сложа рамка и да ги видя на стена. Твоите на коя фирма са? Моите са на Казанлък, но са шити преди 14-15 години  Mr. Green

Аз се боря все още с "Момиче с книга" ......., а нямам търпение да почна един друг  Crazy, ама няма да се отказвам, докато не го свърша  Grinning

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 19:33 от Реа

# 662
Бяло Цвете, и аз имам тези коне и стоят в кутията ушити ( показвала съм ги тук ) и чакам с нетърпение да им дойде времето да им сложа рамка и да ги видя на стена. Твоите на коя фирма са? Моите са на Казанлък, но са шити преди 14-15 години  Mr. Green
...

Реа , ааа моите коне са по-особени! Wink
Схемата им вече не помня, но са отпреди 20 години.
Комплектовката обаче бе между 2 жени, 1 лист хартия и 1 дете-попивателна. Та как аджеба се събират конци оттук-оттам, на око, при това по сгрешен ключ - и до днес си остава загадка за мен. Помня, че шиех, не стигаше, разшивах, дошивах и за десетина години го завърших.
Сега се чувствам малко глупаво, ама такъв пример са ми дали и аз вярвах, че така се прави тогава. Със сегашния ми акъл бих си го купила готов и бих го ушила 1:1, виждала съм го, харесва ми. Та така...

А ти дерзай!

П.П. Чувствам, че ще ви писне от мен днес, ама ще ме изтърпите!  Hug

# 663
чакам да се появи етап от някой от закупените гоблени на фирмата Криф но уви newsm78
затова ето ви един на прочутият портофино
на който му харесва да го шие  Hug

# 664
 Sad Zhak, наистина не става добре ...

# 665
И аз минавам да се отчета с първия от серията Риолис

# 666
И аз минавам да се отчета с първия от серията Риолис

Много е красив  Party

# 667
а сега да ви представя вече завършена мелницата на Лука

# 668
zhak страхотен е, браво  smile3501 и с каква скорост го уши  ooooh! направо си мисля, че някои от вас не спят  Simple Smile. Ох останаха ми очите, кога ли ще го почна и аз Rolling Eyes.

# 669
Воденицата е направоооооо.... нямам думи, браво!!!
Нямам търпение да я видя рамкирана!
Сияние, много е красива серията ... и на мен ми е в близките планове!

# 670
  • Юпитер- Сатурн
zhak Воденицата е уникална! Нямам думи. Много бързо я уши, браво !  smile3501
Ти с гобленов бод ли я ши или с кръстчета?

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 13:14 от Азарея

# 671
Воденицата е уникална!  bouquet

# 672
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Уау,  #Crazy, ама Вие днес сте решили да ни  #2gunfire - от сутринта - прас два гоблена. Имайте милост, моля Ви! Не стига, че са прекрасни, ами не и чакате да си отворим очите, да си изпием кафето и да се скараме с началника и ни застрелвате с Вашите творения. Просто не е честно. Думи нямам!

Прекланям се пред Сияние за черния Риолис, а за  zhak просто нямам думи. Толкова ми се иска сега да съм там.
zhak Ти си като машина.
На завършването на дъщеря ми в училище подари на госпожата си една картичка с роза, която като я видяла попитала " Това на машина ли е правено?". На което е отговорено" Да, от машината Мама."  Joy
Та и ти така - машина.
А този Криф ми стои малко тъмничък и размазан като картина на Моне.  newsm78 така ли трябва да изглежда.  
Ама ти и него ли ши заедно с Воденицата?

Аз си комплектовах конците за Пумата (благодаря на didida  Hug ), но все още нямам смелост да започна да шия на черна панама.

Бяло цвете, то и моите Коне на водопой си стоят така. Та викам -  що не се комбинираме с Реа и да позанимаем твоят благоверен - така и така е набрал инерция и да ни направи рамки и за нашите.

# 673
Браво!Стахотен е този летен пейзаж!Не мога да откъсна очи просто   bouquet.
zhak   bouquet

# 674
  • София
Жак, разкошно!!!   bouquet А и много бързо я уши, искрено ти се възхищавам  Hug

Сияние, загледах я преди време тази серия, ама нещо грам не ми хареса. Обаче сега като я виждам ушита, си променям мнението! Прекрасен е!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт