БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 97

• 119 161
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • Карлово
Unknown lady направо ме остави без дъх! Невероятна красота! newsm20 пред търпението и куража ти!

# 32
Здравейте и честит празник на всички ! Редовно чета темата , но до сега не съм публикувала , защото все не ми остава време за бродерии . Ето нещичко от мен :

а това е гърба

# 33
Unknown lady, много добре са ти се получили сърцата. Може ли да споделиш как си ги направила?

# 34
happy_s_creations много майсторски е ушито Hug,направо красота.Как се шие така ,че да не се виждат конци?

# 35
Unknown lady, и на мен много ми харесаха сърчицата! може ли тайната, как се правят?

# 36
  • София / Баня
Здравейте. Записвам се да ви следя с едно етапче от йероглифа ми.
http://ania1.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.645325.27318821

Unknown_lady страхотен е гоблена - май е огромен, браво за куража аз не бих се навила.

# 37
  • София
Здравейте, неуморни чудотворки! Отвреме-навреме надниквам при вас за наслада и добро настроение.
Моля ви да ми помогнете да намеря схема на пони от филмчето "Моето малко пони"! Искам да направя изненада на моето момиченце, което ще навърши 5 след месец и много харесва филмчето и особено Пинки Пай.
Благодаря предварително!

# 38
  • София /Абсурдистан
Благодаря момичета! Сърцата се правят като се обличат стирофорени фигури, а ръбовете се облепят  с ширит със силиконов пистолет.

# 39
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК
този път не разбрах ,че има нова тема и се чудя къде се изгубихте а то  newsm78
отново ще попитам имали някой от вас да е шил гоблен на фирмата криф?

# 40
Хората от Плевен не са виновни- те взимат гоблена и го пращат в някакво ателие в София за рамка. Моето мече е пътувало с Веселите музиканти и още някакво малко гобленче. В ателието са извадили музикантите и не са погледнали в плика че има и други и са го изхвърлили.  smile3511
Бях си поставила за задача да ушия няколко мечета, че много абитуриенти покрай мен тази година, но за момиченцето от Търново се наложи да купя нещо в последния момент, защото нямах време да шия ново мече и да чакам поне 3 дни за рамка. Да сме живи и здрави- станалото- станало.

# 41
       Здравейте мили момичета!Възхищавам се на творенията ви и ви поздравявам за красивите гоблени,които показвате.
   Ще помоля за две схеми,но не мога да кача снимки.Ваза с рози на Реноар и Ланарте 35120,имам схемите,но сканирани и почти не може да се шие от тях.Бехте ли ми помогнали?Благодаря ви!
    bub.ka@abv.bg

# 42
# 43
Честит празник на всички!!!

# 44
  • Плевен
      Здравейте мили момичета!Възхищавам се на творенията ви и ви поздравявам за красивите гоблени,които показвате.
   Ще помоля за две схеми,но не мога да кача снимки.Ваза с рози на Реноар и Ланарте 35120,имам схемите,но сканирани и почти не може да се шие от тях.Бехте ли ми помогнали?Благодаря ви!
    bub.ka@abv.bg

това ли са гоблените които търсиш

ваза с рози и Ланарте 35120 -ваза с рози на Реноар

http://dump.ru/file/5737321 - Lanarte.xsd

http://gallery.ru/watch?a=AE4-bFih#feature=mainlist

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 19:04 от pepen

Общи условия

Активация на акаунт