БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 97

• 119 142
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • София
срам не срам....гол  запис пак...  bouquet

# 106
miangelova, албума е достъпен само за приятелите ти явно  newsm78

# 107

: *** Lady N ***  тук може да го видиш и да си поръчаш.
brodiranibijuta.com

има много гоблени с мъниста и други аксесоари за гобленарки.

# 108
Привет момичета. Четири почивни дни ми се отразиха добре от гледна точка на хобито. Виждам, че и при вас е така - показали сте много напредък и готови завършени красоти. Аз завърших орхидеите на черна панама, направих и ключодържател, обаче ми се прецака компа у дома (отново) #Cussing out и сега не мога да покажа снимки Sad
Следващото ми начинание бих искала да е от този тип или други подобни (виждала съм доста из нета, ама питай ме сега къде... Thinking)ако някой има, МОЛЯ да сподели. На единия от тези двата имам свалена схема от някъде, но знаците на схемата не отговарят на знаците в ключа....къде съм бляла... не помня дори от къде съм си я свалила ooooh!

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 17:06 от didida

# 109
  • Пловдив
Да се запиша и аз, па макар че само ви следя на компа.

# 110
Аз се записвам с етапче от новото ми начинание Simple Smile

# 111
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...Следващото ми начинание бих искала да е от този тип или други подобни (виждала съм доста из нета, ама питай ме сега къде... Thinking)ако някой има, МОЛЯ да сподели. На единия от тези двата имам свалена схема от някъде, но знаците на схемата не отговарят на знаците в ключа....къде съм бляла... не помня дори от къде съм си я свалила ooooh!
http://media.snimka.bg/9935/026124987.jpg?r=0

Hugможе да е от мен Simple Smile  по реда в схемата  Hug

черно
317/или413/
318
762
бяло

# 112
Здравейте на всички:)
Очаквам моя първи гоблен в сряда("Венеция") да го почвам.Никога не съм бродирала и ще разчитам на помоща ви(и свекито вкъщи ще помага  Simple Smile)
Искам да попитам къде във Варна мога да си рамкирам гоблен и дали в Бриколажа е евтино рамкирането,харесах си една рамка пишеше на нея 5лв,но нямам идея със стъкло,паспарту и незнам дали има нещо друго колко ще излезе  newsm78

# 113
  • Plovdiv
Момичета, да се цамбурна и аз с един въпрос: преди 100 години съм шила този гоблен [url][/http://tanita14.snimka.bg/tapestries/shemi-na-gobleni.486851.21620486url],  сега една съфорумка иска да си го комплектова, обаче  аз не мога да и дам номерата на ДМЦ конците, моля, ако някоя ги има да ми ги напише, може и на ЛС!  аз нямам време нито за шиене, нито  за четене!
На всички, които имат възможност да бродират- приятно боцкане  Hug    bouquet

# 114
 Hug
Хвал - хвал!
Дъждовните почивни дни изкарах с любимото си занимание - а това е резултата:

# 115
  • UK/София
Кажи какво точно ти трябва -елхички, снежковци, дядо коледа или.... .Няма как да кача всичко .Ако влезнеш в личните ми публикации и отидеш на страниците по Коледа ,пак ще откриеш схеми които съм качвала.
Благодаря, pepen! за сега тези линкове са ми достатъчни.Когато имам нужда, с удоволствие ще ти попитам за още.Аз отдавна съм разгледала всички коледни теми от предишните години, както и личните ти публикации. Hug

# 116
Здравейте ! Страхотни неща пак сте сътворили ! Искам да помоля miangelova за схемата на Дора . Моето детенце е полудяло по нея . Благодаря предварително !

# 117
 Embarassed Embarassed
И аз- срам, не срам, само се записвам   bouquet  bouquet

# 118
ИнаТ много добре се получава това кученце.

krk_kr и двата са много хубави и страхотно добре си ги ушила Hug

tanita14 линка не се отваря.

# 119
happy_s_creations много майсторски е ушито Hug,направо красота.Как се шие така ,че да не се виждат конци?
Бях обещала да покажа как става . Тук съм направила поредица от снимки и съм дала обяснения към тях . Дано да се е получила разбираемо .
 Линк във фейсбук.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=419883781385886&set=a … ype=3&theater
Линк в снимка.бг
http://nnikkottinn.snimka.bg/tapestries/broderiya.680288

Общи условия

Активация на акаунт