БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 97

• 119 155
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • Димитровград
Понеже вече работя на две места,съвсем не ми остава време за шиене и много страдам.Едва успявам да открадна по някоя минутка от тук-от там.Спретнах подарък за едно бебче.Разграфих панамата с обикновен молив,изпра се навсякъде,освен под ушитото.Беше ме страх да търкам силно,за да не го повредя и сега си личи малко.Надявам се като му сложа надписите,да не се забелязва толкова.

# 92
  • Плевен
polinabg -   bouquetМного сладко гобленче !Наистина когато се разграфява с молив трудно се изпира.Понакисни го малко още само във вода и дано изчезнат линините,все пак не си личат много.Успех! Peace

тихерула-Очертава се да стане голяма красота . Peace  bouquet

boneli- я, то му се вижда края на тази красота .Браво на тебе!  bouquet

А аз изобщо не шия въпреки лошото време Sad, нямам какво да покажа  Rolling EyesИмах гости от софийско и пернишко   по спешност CryМъча се да разучавам как се работи с РМ програмата за правене на схеми ,голяма съм  скица JoyКачвам разни схеми ,които съм насъбрала из сайтове .Приятен ден !

# 93
  • Варна
Polinabg много сладко е станало бебешкото.
Boneli орхидеите ти са почти готови.
От мен 3 книгоразделителя:

# 94
Мале какви красоти какво нещо. Всички са удивителни.   bouquet  Hug Браво момичета.  Simple Smile

# 95
 Добро утро момичета.
В този мрачен и дъждовен ден да ви покажа завършените ми орхидеи,които станаха много хубави.Това е първото нещо,което уших на черна панама .

# 96
Бонели, честити орхидеи! Не мога да снимам моите /не купих батерии  #Cussing out/, но снощи и аз ги завърших и днес ще ги нося за рамка. Дано да не стане като с вервакото ... /него скоро също ще го прерамкирам/
Дидида, чакаме отчет за теб, предполагам, че и ти си готова. Нали сме в комплект в последно време.   bouquet Hug
Аз реших да шия една дама на Вервако. Заедно с нея ще започна Пълнолунието, но този път ще бъде за мен. 
polinabg , гобленчето е много, много сладко!
Марго, книгоразделителите са чудесни!

# 97
  • Троян
Чудесно начало на седмицата,браво boneli ,много е красив,някой ден и аз ще се пробвам на черна панама Peace
Марго супер са книгоразделителите,този Тигър ми е слабост,много го харесвам.Дано има четящи да ги ползват по предназначение Grinning
polinabg  много е сладко бебешкото Hug
pepen  то не може само да се шие,като гледам снимката  на скайпа,гостите са били много приятни  Hug
ba4iiska Пролетта ти става много нежна,дано донесе и слънчице,че този дъжд ми де втръсна Tired
Вмъкни Цитат
sissak  много предизвикателна мадама Crazy
Дано не съм пропуснала някой.

# 98
  • Поморие
boneli, прекрасни са орхидеите. Браво!  bouquet . Ще чакам да го видя и рамкиран  Wink

# 99
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Момичета, някоя от Вас шила ли е Пълнолунието (Пумата на Риолис) с други конци освен ДМС? Интересува ме специално Ариадна. Направих някакво конвертиране, но в последно време леееко пооплесквам  Sad нещата, та питам да сравня.  Embarassed

# 100
  • София
Момичета невероятни сте!     bouquet
Колко много красота - няма да изброявам поименно, защото не искам да изпусна някого. Много ми харесва всичко което сте показали.

За да се отстрамя ето и от мен нещо - Йори, който вече е подарен, но не съм го показала.

и вече оформен

Почти съм готова и с птичките "Дъх на пролет", остава ми още малко контур и ще ги покажа завършени.

# 101

Момичета искм да се похваля с първия си гоблен с мъниста.

# 102
  • Карлово
 smile3501 smile3501Нямам думи! Готов ли е ? От къде го купи?

# 103

galle74  за тази красота трябва на теб да благодаря Heart Eyes Heart Eyes,уших го с голямо удоволствие .

# 104
Тъй като не мога да ги направя с малка резолюция ще пожа линка където ми са ушитите гоблени. Като последните пет броя са шити тая година.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1493442944813.2062761.1 … 223527&type=3
тихерула гоблена е готова комплектовка от Оля .

Общи условия

Активация на акаунт