БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 97

• 119 171
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Реа малкият уших. В момента шия друг от там.

# 76
Добро утро, момичета!
Пак сте показали много красоти.Аз не пиша, но ви чета всеки ден!
Довършвам пълнолунието( най-накрая) и ще показвам!
Имам молба към вас!Моя много добра приятелка ,през септември има юбилей,става на 30(както и аз де ама малко по-късно) и искам да й подаря нещичко.Мисля си за товаhttp://www.123stitch.com/cgi-perl/itemdetail.pl?item=K65079.Поне на този момент не се сещам за нищо друго.Искам да е нещо  забавно и малко,че каквато съм "бърза" в бродирането, да мога да подготвя до тогава .Приемам всякакви предложения!
Хубав ден на всички!

# 77
Да се запиша в новата тема с това:

# 78
happy_s_creations много майсторски е ушито Hug,направо красота.Как се шие така ,че да не се виждат конци?
Благодаря ! След празниците обещавам да покажа с подробен снимков материал как се бродира със застъпване на конеца . Тази техника я знам от моята прабаба . Но става доста бавно и често се шие с няколко конеца едновременно .

# 79

Unknown_lady, страхотни сърца, много са красиви!Къде мога да намеря схеми за тези цветя и за каквито и да е коледно мотиви?Преди време питах, но никой не ми отговори.

Ето тук има доста коледни http://www.liveinternet.ru/users/3357652/rubric/1569847/
Aetera    много красиво се получава Hug
Kordelia все още няма регламент за лятна игра,само да се види дали ще има желаещи.
Ето още едно албумче с коледни мотиви . Дано да ви хареса .

# 80
От мен запис.
И въпрос какъв е регламента на лятната игра???

Пада ти се другарче, проучваш и купуваш гоблен-комплект и картичка.Напълно достатъчно е.
Няма нужда да се бродира нищо.

Лично мое мнение и не ангажирам никого с него: излишно е да се купуват прекалено скъпи неща.Не всеки може да си позволи и това отказа немалко хора от игрите.Идеята е да зарадваш човека, а не да се надцакваме кой ще подари повече и по-скъп подарък.
Понеже всичко е на добра воля се разчита на съвестта на участващите да се постараят и зарадват другарчето си  Simple Smile

# 81
сисък, абсолютно съм съгласна с теб. подаръка е за другарчето, а не цялата му рода

# 82
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да се запиша в новата тема с това:

ах тииии, палавница такава  Laughing

все ми палиш фитилите и после ....

# 83

ах тииии, палавница такава  Laughing

все ми палиш фитилите и после ....

Аз съм палавница, на теб ти е слаб ангела.......Намерили сме се  Joy  Hug

# 84
Люси ако ми загубят гоблен незнам как бих го преживяла,задължително трябва да те обезщетят някак си,чак мен ме хвана яд #Cussing out
И на мен за пръв път ми се случва такова нещо- не знаех как да реагирам, но хората от Плевен бяха много коректни- казаха ми, че каквото кажа, това ще направят. Посъветвах се и със съпругът ми и понеже нямаше време за да ушия нов, поисках да ми платят сума, която сметнах че струва трудът ми, за да мога да купя нещо за подарък вместо гоблена. Неприятна история и за мен и за тях...

# 85
 Thinking   Търся си схемичка за това      Praynig Praynig Praynig

# 86
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Да побутна леки новата темичка, в която още не съм се записала. Етапче от Девойка Пролет

Лошото време ми "помага" за бързото шиене - или трябва да готвя  cook или трябва да шия. А тъй като наготвих два сладкиша и три манджи вече втори ден шия яко. То това време така ме подтиска, че вече  искам слънце.

# 87
# 88
ba4iiska та ти почти си го завършила Hug Hug

И мен много ме потиска това дъждовно време,но се успокоявам с шиенето на орхидеите.Ето етап  от тях.

Остава ми още малко и после трябва да си приготвя нещо друго за шиене.

# 89
  • Карлово
Да се похваля - в петък ми дойдоха сатенените конци и започнах роклята.
Извинявам се за лошото качество на снимката.

Общи условия

Активация на акаунт