БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ 97

• 119 702
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Здравейте дами- вече втора тема само се наслаждавам на красотите които продължавате да творите и да си призная, благородно Ви завиждам за това, че успявате да съчетавате работата със семейството и хобито. Аз от месец и нещо работя и за съжаление не ми остава време да боцна и  един бод. Ето върху тази мадама се потя вече доста дълго време , остана само контура но не се знае кога ще го завърша.
Също имам и едно запитване, което е по- скоро към дамите от Бургас. Дали някой ще прави поръчка от http://www.sheherezada.com/, за да се включа и а към нея  newsm78.
А тази красота съм я шила за моя приятелка преди доста години    smile3525

# 571
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
шошкамошка Мадамата е стилна, сигурна съм, че с контура ще светне!
Мисля, че ти преди време беше шила една мадама тип Викторианска елегантност, но без панделки newsm78 Дано не се лъжа.
Бих помолила за схемата, ако е възможно. Hug

Аз седя вътре на хладно, не излизам, защото навън е АД sweating и си мисля за времето когато навън беше МИНУС 30 градуса. cold Дано да завали и да разхлади малко.

Иначе вътре като си седя си шия, малко остава и ще се изфръцкам. Laughing

Лошото е, че от понеделник тръгвам на работа ooooh! smile3518 а искам още малко в къщи

# 572
  • Бургас
шошкамошка Мадамата е стилна, сигурна съм, че с контура ще светне!
Мисля, че ти преди време беше шила една мадама тип Викторианска елегантност, но без панделки newsm78 Дано не се лъжа.
Бих помолила за схемата, ако е възможно. Hug

да ших я но схемата ми е в РМ ако те устройва ще ти я пратя няма проблеми.
А аз почнах работа като търговски представител и цял ден съм в един бус бе климатик, та вън е 30 градуса но вътреееееее е 40. Представи си мен пък колко съблазнителни ми се виждат тези –30  Joy

# 573
Здравейте дами- вече втора тема само се наслаждавам на красотите които продължавате да творите и да си призная, благородно Ви завиждам за това, че успявате да съчетавате работата със семейството и хобито. Аз от месец и нещо работя и за съжаление не ми остава време да боцна и  един бод. Ето върху тази мадама се потя вече доста дълго време , остана само контура но не се знае кога ще го завърша.
Също имам и едно запитване, което е по- скоро към дамите от Бургас. Дали някой ще прави поръчка от http://www.sheherezada.com/, за да се включа и а към нея  newsm78.
А тази красота съм я шила за моя приятелка преди доста години    smile3525

може ли да ми пратиш схема на мадамата?

# 574
  • Бургас
може но е в РМ, дай ми мейл и ще я пратя- тя по принцип се шие на тъмна панама но аз нямам тъмна а затова е на бяла
ba4iiska дай ми и ти мейл за да ти пратя и на теб схемичката

# 575
може но е в РМ, дай ми мейл и ще я пратя- тя по принцип се шие на тъмна панама но аз нямам тъмна а затова е на бяла
ba4iiska дай ми и ти мейл за да ти пратя и на теб схемичката

lileto_17@abv.bg

# 576
Да се похваля - в петък ми дойдоха сатенените конци и започнах роклята.
Извинявам се за лошото качество на снимката.

може ли да ми пратите тази схемичка?

# 577
lilenceto_89, извинявай, ама има ли схема, която не искаш да имаш  newsm78

# 578
lilenceto_89, извинявай, ама има ли схема, която не искаш да имаш  newsm78

Sunglasses Взе ми изпод клавишите Joy Joy

Макар, че и аз искам и съм като Плюшкин, но два дни само това чета : Може ли и на мен...

да ших я но схемата ми е в РМ ако те устройва ще ти я пратя няма проблеми.
А аз почнах работа като търговски представител и цял ден съм в един бус бе климатик, та вън е 30 градуса но вътреееееее е 40. Представи си мен пък колко съблазнителни ми се виждат тези –30  Joy
Пусни ми го на ba4iiska@abv.bg ПМ ме устройва

С това глобално затопляне на нас не може да ни се угоди - зимата ни е много студено, а пък лятото много горещо.

Вече все по-примамливо ми изглежда навесчето и барбекюто на Албена.
 Апропо, Албена, Празника на сливата в Троян тази година кога ще бъде? Миналата година с колежките си изкарахме чудесно. Drunk

# 579
как да не ги искам като са страхотни, ако има проблем кажете.

# 580
  • София
как да не ги искам като са страхотни, ако има проблем кажете.

Ти пък! Всички сме минали през това  Mr. Green, аз имам огромно количество схеми, които няма начин да ушия, дори да живея три живота  ooooh!

Ако си дръпнала програмата, ето ти няколко сайта да разгледаш, 100% ще си нахаресаш много неща  Peace

Тук можеш да използваш и търсачка
http://club.osinka.ru/search.php?search_id=e&q=%EF%E5%E9%E7% … ;time=all&f=a

Тук иска регистрация, но е абсолютно безплатна, схемите са в РМ, категориите са от лявата страна
http://www.igolka.in.ua/load/ljudi/3

Тук са по теми, може да се използва и търсачка
http://www.supersadovnik.ru/hmforum/post.aspx?id=132672&pg=15

# 581
мерси, теглих си една програма но не мога много да се оправя с нея

# 582
  • София
мерси, теглих си една програма но не мога много да се оправя с нея
Няма какво да се оправяш - теглиш схемата в РМ, щракаш два пъти върху нея, програмата ще свърши останалото. За разпечатването - "Принт" и си готова  Peace В другите сайтове, които съм ти пуснала, има огромно количество схеми в графичен файл  Hug РМ просто е по-удобна за работа  Peace

# 583
Аз да допълня Деси - освен това аз използвам и файлообменника www.dump.ru
Стига да знаеш името на гоблена в оригинал и номера му или понякога ако го напишеш на руски /защото файлообменника е руски/ доста неща ще намериш. Рускините доста работят с РМ и са направили доста пренабори. Аз имам регистрация в осинката и когато съм попитала за схема почти винаги ми е отговорено.

Не че имам нещо против да искаш /защото и аз искам/, но винаги се старая да търся първо сама и евентуално после да искам. Понякога шием готови комплекти на различни фирми за които не знаем с какви конци са комплектовани и дори да дадем схемата по която ние сме работили просто няма да имаме  ключ с който да се шие.

Затова предпочитам в повечето случай да шие по пренабрана схема /което не винаги е гаранция за качество и съответствие с оригинала/  - винаги мога да разиграя ситуацията с корекция на цвят.

Друг е момента, че аз шия с конци Ариадна, масово използваните конци са ДМС и отново пада конвертиране и напасване на цветовете.

# 584
имам малко може би глупав въпрос,но как си подготвяте конците при подготовката за шиене?
Както са си на дилките или.........? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт