АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 429
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Дори новината за новия сериал на Хазал е публикувана в Дизито.
http://www2.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=211522

Да не говоря големи приказки без да съм видяла още нищо, но честно казано не ми се гледа война. Но зависи от много неща, така че ще видим първо трейлърите, резюмето и така...

# 32
Здравейте  Hugи честит Ви 24 Май.

Тинче, smile3525 newsm51 подзаглавието на темата много ми харесва а колажа е просто чудесен. Heart Eyes
Виле.  bouquet  
Неси, мерси за превода.  bouquet
Чаги ми се струва с благ характер, млад мъж, който си знае цената, ревнивец, чиято ревност е по-силна от него самия.
Гласувах с опцията-един път. Мисля, че в чифлика, ще се сдобрят, но Фери би се притеснила на чуждо място да бъде интимна с него, а и докато се сдобрят, ще дойде Явуз и, ще им изпари желанието за кекс.

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 11:39 от Neidjal

# 33
# 34
Наде Hug Hug Hug Hug Hug
Ти си по-добра от мен,аз пак ги оставих да се натискат по -ъглите.

# 35
Венци,  Hug не ми се връзва някакси на този ненормален РД с разнородно поканени гости, които не се траят, че Фери чак да се отпусне до такава степен, че да иска кекс. Rolling Eyes Тя, ще бъде напрегната от присъствието на Едже, на Гюлсум и Левент, а и като се появи Явуз съвсем, ще и се отще.

# 36
Така е Наде,може и да си права. Hug Hug Hug Hug
До после Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 37
Здравейте Наде,Еми. Hug

# 38
Здравейте!!! wavey wavey wavey

Честит  празник на всички!!!

На един от най-хубавите български празници( да не кажа най-хубавия), моят брат има рожден ден, почерпката е в негова чест, да ми е жив и здрав!!! Hug Hug Hug

# 39
Май наистина иска Хазалчето,ама не може,тя е артиска,пък той ревнив-жалко,ама не става!Еми ще си намери подобие,стига момичето да не е и тя ревнива като него! newsm78 newsm78 newsm78!Неси благодаря за превода  bouquet  bouquet  bouquet

# 40
Гери здравей,мила Hug
Чести празник и на теб! Hug
Да ти е живо и здраво братчето,мн успехи и любов. Simple SmileДа му е четито на такъв емблематичен  и хубав празник! Simple Smile

# 41
Гери здравей,мила Hug
Чести празник и на теб! Hug
Да ти е живо и здраво братчето,мн успехи и любов. Simple SmileДа му е четито на такъв емблематичен  и хубав празник! Simple Smile

Здравей, Меги!!! Благодаря за пожеланията!!! Hug Hug Hug

Забравих да благодаря на Тинчето за новата тема  newsm51 newsm51 newsm51

# 42
  • в подножието на планината

100% САРПка, честит двоен празник! HugДа е жив и здрав брат ти и много щастлив!  bouquet

# 43
  • Стара Загора
Сарпка, честит рожден ден на братчето ти. Да е живо и здраво!  Hug

http://www2.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=211551

# 44
Гери ЧРД на брат ти, обичайте се и се уважавайте цял живот, дори и след като свиете поотделно семейни гнезда.
Видях линка пуснат от Ива и наистина, ще има трети фрагман, даже вече е тръгнал към нас. Joy

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 13:13 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт